Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jo no, radši korálky  :clap:

A čím si myslíš, že Číňania tie korálky impregnujú? :lol2:

Odesláno

Co je to za móda ty gumičky? Už jsem to viděl i na lidech ve svém okolí.

Něco mi uniklo?

Na nejakom podivnom bazmeku sa z okrúhlych gumičiek rôznej farby splietajú rôzne náramky.

Odesláno

A čím si myslíš, že Číňania tie korálky impregnujú? :lol2:

"u nás pouze tradiční české korálky" hlásají na stránkách e-shopu, kde jsem objednával, takže snad to je cajk. I když můžu jim poslat dotaz :D

Odesláno

Asi se ptám blbě a zbytečně, když mám už možnost manuálního nátahu, ale stejně by mě to zajímalo: Dejme tomu, že monstra nechám tři dny ležet a zastaví se. Mockrát jsem tady četl "vezmu je, zatřepu a jdou..."  Ale jak zatřepu? Jak s nimi pohybovat, abych dosáhl nejefektivnějšího natažení? Je na to nějaký osvědčený recept? Napodobit pohyb rukou jako při chůzi, nebo co ještě jiného? 

Odesláno

Najefektívnejšie je, keď sa rotor otáča dookola. To znamená, že hodinky treba chytiť do ruky a krúživým pohybom roztočiť rotor. Ale je to úplne jedno, či sa rotor otáča dookola v horizontálnom smere alebo robí len kmitavé pohyby vo vertikálnom smere. Myslím, že to netreba riešiť.

Odesláno

"u nás pouze tradiční české korálky" hlásají na stránkách e-shopu, kde jsem objednával, takže snad to je cajk. I když můžu jim poslat dotaz :D

Takže kosher korálky? Tak to už áno. :cheers:

Odesláno

Najefektívnejšie je, keď sa rotor otáča dookola. To znamená, že hodinky treba chytiť do ruky a krúživým pohybom roztočiť rotor. Ale je to úplne jedno, či sa rotor otáča dookola v horizontálnom smere alebo robí len kmitavé pohyby vo vertikálnom smere. Myslím, že to netreba riešiť.

Díky... Já to nijak neřeším, jen pro zajímavost.

Odesláno (upraveno)

Výroba "pravých českých" korálků... :lol2:

hej!  :lol2: neblbněte nebo jim fakt napíšu  :lol2:

ale zase tyhle budou aspoň každý na milimetr stejný 

Upraveno uživatelem El Nano
Odesláno

A ja tupec myslel,ze je nej. je tocit-trepat)) vodorovne?

Odesláno

hej!  :lol2: neblbněte nebo jim fakt napíšu  :lol2:

ale zase tyhle budou aspoň každý na milimetr stejný 

Ale musíš kupovať tie s označením J1 :-)
Odesláno

Já jsem s něma zatočil krouživým pohybem, nějak tak jako se skleničkou s vínem...

To se asi taky da.))

Odesláno

Před 5ti dny mi dorazily "pracovní" SNZF15J. Mám je pět dní, dělají me velkou radost ale... Ale stále lezu sem a slintám nad MONSTRY.

Hele lidi, nemůžete s těma provokativníma fotkama dát na chvíli pokoj? Mně jedny Seika stačí, ale pokud v tom budete pokračovat dál, tak si nějakou výmluvu, proč si ty příšery koupit najdu a objednám je taky - A BUDE TO JEN A JEN VAŠE CHYBA! Jestli k tomu dojde, budu vás chodit strašit ve spaní :lol2:

Odesláno (upraveno)

hele strašit nás prej bude chodit petr.přikryl z jiného vlákna... :D ale jedna specialní pro tebe ;)

PS.: koukej jak jsou vošklivý  :goof: 

post-24687-0-47823100-1409400000_thumb.jpg

Upraveno uživatelem El Nano
Odesláno

hele strašit nás prej bude chodit petr.přikryl z jiného vlákna... :D ale jedna specialní pro tebe ;)

PS.: koukej jak jsou vošklivý  :goof: 

Proč jsem přesně takovou odpověď čekal? :lol2: Moc hezký, ale naštěstí to nejsou II. gen, takže mne to nechává chladným.... i když... kruci... lžu :whistling:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...