gathol Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Pěkné srovnání. Rozdíl v odstínu tam určitě je, někde mi přijdou lepší stará, jinde nová. Takže asi nastejno
Návštěvník Strocek Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Je to tak nějak jak píšete. Přislo mi, že svítí stejně, ale nový měly světlejší lumi což je jasný, když mají bílou vrstvu a starý zelenou. Čistě pocitově mi možná přišly nový o píď lepší, ale asi to bylo víc tím kontrastem, že mají bílou lumi, která je víc kontrastní. Na těch starých mi přišlo, že ručičky byly vidět o malinko lépe, ale to bych možná přisuzoval tomu, že mají bílý lemování, které je pro viditelnost lepší než tmavě červené, což může světelnost trochu opticky zmenšit.
Bushman Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Tak teď nevím, chvíli se mi zdají lepší nová, chvíli stará... je to prostě hodně subjektivní... Každopádně díky za pořádný srovnávací pokus.
Vajt Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Strocek: dík za fotky! Koukám, že máš starý Monstra řádně otlučený, hoď ještě prosím pořádnou fotku obou za světla.Jinak já když takhle vyfotím SKX009 s Monstrama, bude vypadat, že svítí stejně a přitom Monstra svítí určitě líp, tak si myslim, že obrázek si jde udělat jen na živo .
Návštěvník Strocek Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Rad bych je blejskunul, ale ty starý jsou kolegy z práce, který mi je půjčil na focení a má je teda řádně otlučený a už někde bez barvy na lunetě jak vidno na fotkách, bohužel už je nemám k dispozici. Ale říkal mi, že si na sklíčko dává izolepu což jsem nepoznal a musel jí sloupnout pro focení a sklíčko samozřejmě jako nový. Docela dobrej fígl .
Jörg8X Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 To jo, asi jako potahy do auta a TV ovladač v igelitu
lub Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 taky dík za srovnání. zdá se, že zkrátka svítěj tak nějak stejně. docela mě zmátlo to, jak jsou na fotkách ve spodní části prohozené. už se těším jak to porovnám naživo, až mi ty nové přijdou.
gathol Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Sakra neštvěte mě, já si snad ty nové budu muset objednat taky...
ggrand Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Kluci, kdyby měl někdo na prodej staré černé na tahu, tak beru, ale zase žádné veterány (viz výše 2007 atd.)
Návštěvník Strocek Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 (upraveno) To jo, asi jako potahy do auta a TV ovladač v igelitu Kolega mi je pučil já to šel fotit a když sem mu je vracel, tak mi říká ty vole dyť já tam mám tu fólii (asi klasická průhledná izolepa) a začal to přede mnou loupat, já si toho vůbec nevšiml... Tak je voloupal a šel sem to nasraně v rámci objektivity fotit znova, ale výsledek byl stejnej. To prohození bylo taky v tom duchu aby třeba foťák nějak nezkresloval. EDIT: jenom ještě doplním, že ty monstra kolega pořád nosí, nejsou to nějaký co vytáhnul z šuplíku, ale prostě držáky z roku 2007, denně v nasazení . Upraveno 2. prosince 2014 uživatelem Strocek
Tomikmonster Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Zdar chlapi, mám dotaz k novým mosterům, máte na lunetě nějakou vůli vůči pouzdru hodinek? Tzn. je mezi lunetou a pouzdrem nějaká mezera? Díky.
Bushman Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Tak minimální mezírka tam je, nedokážu odhadnout kolik, prostě na vlas :-) Tobě se na Tvých zdá nějaká moc velká? Máš fotku, ať porovnáme?
Návštěvník Strocek Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Lehkou vůli tam mám taky když s nima zakvedlám nahoru dolu, to bude normální.
Bushman Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Mezi lunetou a pouzdrem je mezírka, ale rozhodně tam nemám vůli - luneta se ztuha otáčí a nijak se neviklá, zkoušel jsem s ní vaklat a nic. Takže podle mne mezírka je ok, ale viklání už asi ne.
Návštěvník Strocek Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Zakvedlá bylo myšleno pohyb po ose nahoru a dolu. Viděl bych to tak do 0,5mm spíš méně, ale mohl bych to doma změřit v garáži měrkou na ventily . Do stran se samozřejmě nehne a jde mi ztuha otáčet. Každopádně lehká vůle v ose uložení je normální.
Návštěvník Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 (upraveno) Tak jsem asi monstrozne nakazen.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. prosince 2014 uživatelem JendaM
Bushman Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Tak jsem to zkoušel, ale osovou vůli tam nemám.
Návštěvník Strocek Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 měřil jsme to měrkama a já tam mám vůli 0,25mm,
MichalH Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 (upraveno) na zimu jsem dal Monstra na mesh...a ta kombinace se mi líbí :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. prosince 2014 uživatelem MichalH
Tomikmonster Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Tak jsem to zkusil vlezou tam 3 vrstvy papíru do tiskány (80g/m2), nějak mne to neexcituje, jen mne to zajímá. Je tam malá axiální vůle , při "poklepání" na lunetu do jednoho místa to trochu cváká o pouzdro. Při běžném nošení se luneta co chvíli pootočí (ruce do rukavic, kapes, oblečení atp.). Díky za názory.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se