Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Takže znovu stejná řeka. Tomu už se dá říkat závislost :-) Ja od doby co mám odsud monstra nenosim takřka nic jinýho a kdyz náhodou vemu jinej kus, tak pro každým pohledu na hodinky si rikam proč ja vůl nevzal monstra :-D prostě kdyz je mám, tak jsou to normální hodinky, ale kdyz je nemám tak je to kult a slunce mého hodinkoveho života :-D

Odesláno

Moje nové staré monstra jsou doma(už podruhé) ,a radost větší než jsem čekal. Datum výroby červen 2012- asi nějaká železná zásoba , i ty co jsem kupoval v roce 2013 byly o 2 měsíce mladší.

Odesláno

Nejkrásnější na monstrech je, když se překryjí všechny tři ručičky -krásná raketka. A chod lunety je o proti 007/009 nebo sumo pocitově i zvukově prostě lepší.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím kolegové, našel by se tu nějaký ochotný majitel monster z Královehradeckého nebo Libereckého kraje, který by mi je ukázal na živo? Dost zvažuju, že bych je koupil, ale chtěl bych je nejdřív vyzkoušet na ruce. Mám totiž dost hubenou ruku a trochu se bojím velikosti.. Bohužel v týhle banánový republice je nemaj nikde na prodejně  :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...