mr.BSE Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Takže znovu stejná řeka. Tomu už se dá říkat závislost :-) Ja od doby co mám odsud monstra nenosim takřka nic jinýho a kdyz náhodou vemu jinej kus, tak pro každým pohledu na hodinky si rikam proč ja vůl nevzal monstra :-D prostě kdyz je mám, tak jsou to normální hodinky, ale kdyz je nemám tak je to kult a slunce mého hodinkoveho života :-D
Návštěvník Strocek Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Co k tomu dodat... Je to proste Monster choroba. 2. díl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rommir Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Sám si to nazývám monster part II.A až přijdou dám fotku s tankem :lol2:
Pitris.k Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Maximalni nasazeni :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Geodet Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Jedna pracovní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mr.BSE Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Odesláno 20. února 2015 Zkusil jsem na test gumovej řemen místo origo tahu a nevím co si o tom myslet... :-)
wizard-ov Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Když chceš měnit řemen tak zkus Nato, tam se dá vyblbnout...
villain83 Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Když chceš měnit řemen tak zkus Nato, tam se dá vyblbnout...Ten s těma lebkama by jim seknul
rommir Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Moje nové staré monstra jsou doma(už podruhé) ,a radost větší než jsem čekal. Datum výroby červen 2012- asi nějaká železná zásoba , i ty co jsem kupoval v roce 2013 byly o 2 měsíce mladší.
rommir Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Nejkrásnější na monstrech je, když se překryjí všechny tři ručičky -krásná raketka. A chod lunety je o proti 007/009 nebo sumo pocitově i zvukově prostě lepší.
MarosRy Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Na remeni od Zrna...je pre Landmonster ciernooranzove ale myslim, ze pristane aj Orandzadam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MarosRy Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Co k tomu dodat... Je to proste Monster chorobaTo nebude airsoftovka, ze?
Lopatamp Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Zdravím kolegové, našel by se tu nějaký ochotný majitel monster z Královehradeckého nebo Libereckého kraje, který by mi je ukázal na živo? Dost zvažuju, že bych je koupil, ale chtěl bych je nejdřív vyzkoušet na ruce. Mám totiž dost hubenou ruku a trochu se bojím velikosti.. Bohužel v týhle banánový republice je nemaj nikde na prodejně
travex Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Aby byl člověk tak nějak spokojen, doporučuji navštívit opravdovou banánovou republiku, je to poučné.
Lopatamp Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Tak jasně, že opravdová je o něčem jiném, ale tohle téma řešit nechci..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se