lukin_ova Odesláno 3. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Době bylo, jako vždy. Zkusme si trochu hrát.První kdo z přiložené fotografie pozná, kdo nás poctil návštěvou, má u mne na příštím srazu dvě piva. Samozřejmě se nemůžou zúčastnit Ti co byli a Ti kterým jsme to řekli ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Instant? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Steven Segal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Herr Zwanil personlich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 4. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Instant? Máš u mne dvě piva. Aspoň máš důvod, udělat si opět výlet na Moravu ... A že to máš tak daleko, přidám i třetí ... A to nemyslím ironicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 4. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 (upraveno) Dobře bylo. Zahrádka fajn, obsluha mírně horší. Ale hovězí žebra nezklamaly, byly opět výborné. Největší radost nám ale udělal svoji účastí Instant. Rozšířili jsme si obzory z rybí říše a podebatovali o titanu a titankarbidové povrchové úpravě. A jelikož se nezúčastnil Baker, nebyl nikdo, kdo by oponoval a tvrdil pravý opak. Zjistili jsme, že nejlepší nástroj pro opravu spony u IWC, je pořádná kudla (foto přidám po autorizaci ...) . Alda má opět překopaný žebříček a já mám jasno, že další hodinky budou opět Seika.Hoši, díky za bezva večer a těším se na příště. Edit: přidáno foto Upraveno 4. srpna 2013 uživatelem lukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Máš u mne dvě piva. Aspoň máš důvod, udělat si opět výlet na Moravu ... A že to máš tak daleko, přidám i třetí ... A to nemyslím ironicky.Juhuuuuuu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Nezajedem 9. 8. do Brna?pote rači na lokální pivo? měl bych navštívit rodnou hroudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 6. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Něco ti z fotky vypadlo, woe. Naprosto zásadního!!!!!Jo, jasně, chybí mi tam Suma od Denisy. Sorry, příště se polepším. pote rači na lokální pivo? měl bych navštívit rodnou hrouduJsem pro. Kaj se sejdem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 na horizontu je pořád krásně, jídlo sázka do loterie, pil jsem tam standardní plzeň. jak teď vypadá letohrádek? celkem se tam střídali nájemci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Synci, vy jste nějak pořád při chuti. Tak časté srazy doma neobhájím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 7. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Synci, vy jste nějak pořád při chuti. Tak časté srazy doma neobhájím Dojdi a já vezmu Marsy .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 manželské povinnosti nadpracovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Taky bych se rad pridal, ale valime s malochem do Krkonos <br /><br />Luki, az Ti to vyjde posli mi tu servisackou fotku. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Jsem si vzpomel, ze na Horizontu je i bazen, nebo dole pod Horizontem u Krkosky, tam je taky Ze bychom si vzali sebou plavky ?to není špatný nápad,potápky máme všichni,tak není co řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Jasně že jo a podvodní fotky jsou super. Domluvíme se pak na nějaké pivo přes týden tak kolem 20. to budu určitě nedaleko Frýdlantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 já budu ve střediskové obci až v pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Kubo, kdyby si mel moznost vzit sebou gumu na MG S.A.R. byl bych ti vdecny. Asi bych potreboval na ni hodit oko, nez si ji koupim. Kdyz ne, nic se nedeje. Dekujigumy na tyhle hodinky se nám tu neválí, musí se objednat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 No jestli budete na Horizontu, dejte vědět -na jedno bych zaskočil. U Krokošky voda zezelenala - dnes jsme byli na Ostravici - super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 9. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2013 Takže dneska v 18 ten Horizont. No, na plavky to asi nebude, uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se