Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 9. 5. 2016 v 19:41, Frantik napsal:

Kde jsou ty negativisti tady? :-) Naši skvelej zapas :-)

Tady, uz mlcim :) .

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Včera jsem slyšel první třetinu ještě z rádia po cestě domů a řííkal jsem si, že jse, rád, že na to nekoukám. Pak jsem konečně od půlky druhé třetiny zasedl k telce a nestačil se divit. Nejlepší hokej českého nároďáku za posledních x let. Srdíčko, bojovnost, nasazení. Tohle nebylo o hokejovosti, tohle bylo o mančaftu. Krásnej hokej.

Odesláno

Po hodne dlouhy dobe jsem videl celej zapas narodaku a podali velice sympatickej vykon, prvni tretina trochu trapenka, ale pak uz dost dobry...takhle se mi reprehokej naposled libil v Bratislave 2011

Odesláno

Afri, asi si to fakt zakrikol....Pod, pochval teraz Nemcov, aby sme to v tej tretej tretine nejako otocili :P

Nic, kazdopadne 2. tretina nic moc z nasej strany....

Odesláno
  V 10. 5. 2016 v 15:01, marosh napsal:

Kluci slovenští hrajete jalovec.

to si este velmi pekne a mierne napisal.
Odesláno
  V 10. 5. 2016 v 15:29, ivan_989 napsal:

to si este velmi pekne a mierne napisal.

Zdenko Cíger byl super plejer, ale jako trenér toho Vašeho super talenta zatím neukočíroval. Já bych ho posadil.

Odesláno

Takovejch golu dneska a ja nevidel ani jeden,z wc proste na tv nedohlidnu,sakra. Dnes je me slovaku dost lito.

Odesláno
  V 11. 5. 2016 v 13:39, vraby napsal:

SVK-BLR  1:3

Vraby, prosím o průběžné aktualizace, jsem ještě v práci a na net ( mimo práci ) nemůžu, moc.

Odesláno
  V 11. 5. 2016 v 13:48, kuncák7 napsal:

Vraby, prosím o průběžné aktualizace, jsem ještě v práci a na net ( mimo práci ) nemůžu, moc.

OK to je můj dnešní tip. Jinak prní třetina 0:0

Odesláno

Nemate nekdo tip kde se to da sledovat online? CT mimo uzemi CR nefunguje. Zkousel jsem ziveprenosy.cz, ale tam se to co chvilku seka. Vytocilo me, ze IIHF ma ofiko kanal na youtube, ale pro US nedostupne! WTF!? Pak jsem vygooglil jeste jeden odkaz, ale tam to smrdelo virama...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...