Přejít na obsah

MS Hokej

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pro mě jsou Rusi okupanti. Vždycky to tak bylo, je a bude. A moje antipatie k nim se projevuje všude i ve sportu, v hokeji zvlášť. Už od dob, kdy to bylo ještě CCCP a vedl je Tichonov.

Tohle není politika a ani ideologie. To je můj osobní názor a reakce na dobu nedávno minulou. Mám to v sobě od dětství. Bylo mi sedm a budu to v sobě mít nadosmrti a vštěpuji to i svým dětem. Nechápu, jak jim kterýkoli občan bývalého ČSSR může v čemkoli fandit. Howgh.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle není politika a ani ideologie. To je můj osobní názor a reakce na dobu nedávno minulou. Mám to v sobě od dětství. Bylo mi sedm a budu to v sobě mít nadosmrti a vštěpuji to i svým dětem. Nechápu, jak jim kterýkoli občan bývalého ČSSR může v čemkoli fandit. Howgh.

Děda měl 6 sourozenců,dva zavraždili Němci v koncentráku a dva byli nuceně nasazení,jeden se z toho zbláznil. Mám kvůli tomu nesnášet německé hokejisty?

Veškerý sport by měl být mimo politiku.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Děda měl 6 sourozenců,dva zavraždili Němci v koncentráku a dva byli nuceně nasazení,jeden se z toho zbláznil. Mám kvůli tomu nesnášet německé hokejisty?

Veškerý sport by měl být mimo politiku.

to začíná jak ty vtipy, co se nakonec nemůžeš dopocitat :-)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...