Arthur N. Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Myslel jsem, ze Kanada USA prevalcuje, ale trapili se hodne. Uvidime, zda se na Finy ve finale lepe pripragi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 finové vyhrajou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 USA me dnes prekvapily a byl to moc peknej hokej. Doufam, ze Rusy zitra prejedou. Pokud budou hrat tak, jak dnes, tak na to maji.Finove by si zlato zaslouzili. Tam asi nemam favorita a necham se prekvapit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Pro mě jsou Rusi okupanti. Vždycky to tak bylo, je a bude. A moje antipatie k nim se projevuje všude i ve sportu, v hokeji zvlášť. Už od dob, kdy to bylo ještě CCCP a vedl je Tichonov. Tohle není politika a ani ideologie. To je můj osobní názor a reakce na dobu nedávno minulou. Mám to v sobě od dětství. Bylo mi sedm a budu to v sobě mít nadosmrti a vštěpuji to i svým dětem. Nechápu, jak jim kterýkoli občan bývalého ČSSR může v čemkoli fandit. Howgh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Já jim fandím, i když to není Cool a In a to jsem občan bývalého ČSSR - protiváha musí být... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 wizard: nema cenu na jejich hloupe kecy reagovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 snad dají aspoň ten bronz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timex Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Tohle není politika a ani ideologie. To je můj osobní názor a reakce na dobu nedávno minulou. Mám to v sobě od dětství. Bylo mi sedm a budu to v sobě mít nadosmrti a vštěpuji to i svým dětem. Nechápu, jak jim kterýkoli občan bývalého ČSSR může v čemkoli fandit. Howgh.Děda měl 6 sourozenců,dva zavraždili Němci v koncentráku a dva byli nuceně nasazení,jeden se z toho zbláznil. Mám kvůli tomu nesnášet německé hokejisty?Veškerý sport by měl být mimo politiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Děda měl 6 sourozenců,dva zavraždili Němci v koncentráku a dva byli nuceně nasazení,jeden se z toho zbláznil. Mám kvůli tomu nesnášet německé hokejisty?Veškerý sport by měl být mimo politiku. to začíná jak ty vtipy, co se nakonec nemůžeš dopocitat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 wizard: nema cenu na jejich hloupe kecy reagovat Něco osobního? :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Veškerý sport by měl být mimo politiku.Sport byl, je a bude součástí politiky. Bylo by naivní si myslet, že to tak není. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Bylo by naivní si myslet, že to tak není. Bylo by hloupé si domyslet politiku do všeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 kontra Komu fandím, je jasné. USAjefajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Jděte s Rusákama do hajzlu http://sport.lidovky.cz/video-nejvlastenectejsi-sport-hokej-je-v-rusku-jako-skutecny-boj-pya-/ms-hokej-2016.aspx?c=A160506_233146_ln-sport-mshokej2016_effe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Amici to zas hrajou jak kulicky za Pakistan. Navic vypadaji, jakoby byli z papiru. Rusove je desne kosi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Hahahaha ten čtvrtý gól byl skoro až necitelný ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 O patym nemluve To je jak vrazdeni nevinatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 No, burgry nebudou...Vařím vodu na pelmeně. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Tož ještě na cestu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se