Přejít na obsah

MS Hokej

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Rusko nebo USA. ..to je přeci jedno, pokud chtějí dal musí porazit každého, ale po to co předváděli doposud je to hodně úsměvná představa.

Tak se zasni a ve ctvrtek nezapomen pustit tv :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo Janada je někde jinde, ale Fini? Koukám na to a nezdá se mi. Náš tým, alespoň se mi tak zdá, se vždy umí vyburcovat na lepší tým. V zápasech kde jsme favorité se většinou trápíme. Každopádně s Rusy smto bude chtít víc než jen 100% nasazení a sebeobětování.

Odkaz ke komentáři

Tak hratelnej je kazdej, v jednom zapase, kdyz Perun dopusti :D

Fakt, ze nase porazil tym Svycarska je imho dost smutnej. Ale to, ze nas porazil tym bez peti odpocivajicich hracu, je skoro takova ostuda, jako kdyby nasi nepostoupili do ctvrtfinale. Bida. Nezbyva nez verit a doufat :)

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Tak hratelnej je kazdej, v jednom zapase, kdyz Perun dopusti :D

Fakt, ze nase porazil tym Svycarska je imho dost smutnej. Ale to, ze nas porazil tym bez peti odpocivajicich hracu, je skoro takova ostuda, jako kdyby nasi nepostoupili do ctvrtfinale. Bida. Nezbyva nez verit a doufat :)

Já jsem měl dnes pocit, že by při našem dnešním rozpoložení pro nás byl nepřekonatelný soupeř i ITA nebo DEN... :angry:

Odkaz ke komentáři

Doufam, ze ve ctvrtek tu budeme pet ody, vy skarohlidi :-)).

Jo, proc ne, rad si zapeju. A v Budejkach pred cempionatem s nima nasi celej zapas vedli a ztratili ho az v samotnem zaveru, takze to fakt muze realne vyjit.

Jen je mi smutno, kdyz se tak placaj. Kombinujou, litaj tam, ale prd z toho. Kdyz uz si tu sanci vydrou, tak ji spalej.

A tech nepresnejch prihravek, chjo.

Snad se probudej v pravou chvili, hrat hokej urcite umej.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...