shewcza Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Už je to tak. Čtvrtek Rusko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Tak na Rusy jdem?Paráda aspoň uvidíme poradnej hokej,to že pojedeme domů je už vedlejší. ...D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 I kdyz finsko porazi kanadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Jaké Rusko, dyť to ještě není dané a záleží jak Kanda s Finama budou hrát. A to jste jako neviděli, že hráli na půl plynu?:-)) Dyť na to srali, teda alespoň já to tak jednoznačně viděl:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Kluci,stejně je to jedno, ať budeme hrát s kýmkoliv tak nevím co by se muselo stát aby hráli lépe. Tým prostě nějak neslape a nefunguje,bohuzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Pokud Finsko vyhraje nad Kanadou v normální hrací době tak poskočí na 3. místo ve skupině před nás,potom by jsme byli 4. a hráli s USA.Pokud Finsko uhraje remízu a pak už je jedno zda v prodloužení / na nájezdy vyhraje / prohraje,tak zůstáváme 3. my a čeká nás Sborná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Rusko nebo USA. ..to je přeci jedno, pokud chtějí dal musí porazit každého, ale po to co předváděli doposud je to hodně úsměvná představa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Rusko nebo USA. ..to je přeci jedno, pokud chtějí dal musí porazit každého, ale po to co předváděli doposud je to hodně úsměvná představa.Tak se zasni a ve ctvrtek nezapomen pustit tv :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Tak se zasni a ve ctvrtek nezapomen pustit tv :-))hele,na pohádky já jsem už starej. ....DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Já bych je ještě nezavrhoval, pokud bude chytat Francouz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Kanada- Finsko 3-1 po prvni tretine a jak ted ctu komentar, je to pry jinej sport, proti nasemu zapasu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Jo Janada je někde jinde, ale Fini? Koukám na to a nezdá se mi. Náš tým, alespoň se mi tak zdá, se vždy umí vyburcovat na lepší tým. V zápasech kde jsme favorité se většinou trápíme. Každopádně s Rusy smto bude chtít víc než jen 100% nasazení a sebeobětování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Já bych je ještě nezavrhoval, pokud bude chytat Francouz!tak bude to určitě lepší, ale s tou obranou deravou, neproduktivnim útokem se zázrak asi nestane. ....strašně rád bych se pletl ale.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Švajčiari hrali neskutočne v strednom pásme Vám držím palce proti dúfam že to budú amici ty sú hrateľný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 (upraveno) Tak hratelnej je kazdej, v jednom zapase, kdyz Perun dopusti Fakt, ze nase porazil tym Svycarska je imho dost smutnej. Ale to, ze nas porazil tym bez peti odpocivajicich hracu, je skoro takova ostuda, jako kdyby nasi nepostoupili do ctvrtfinale. Bida. Nezbyva nez verit a doufat Upraveno 16. května 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Tak hratelnej je kazdej, v jednom zapase, kdyz Perun dopusti Fakt, ze nase porazil tym Svycarska je imho dost smutnej. Ale to, ze nas porazil tym bez peti odpocivajicich hracu, je skoro takova ostuda, jako kdyby nasi nepostoupili do ctvrtfinale. Bida. Nezbyva nez verit a doufat Já jsem měl dnes pocit, že by při našem dnešním rozpoložení pro nás byl nepřekonatelný soupeř i ITA nebo DEN... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Doufam, ze ve ctvrtek tu budeme pet ody, vy skarohlidi :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 (upraveno) Doufam, ze ve ctvrtek tu budeme pet ody, vy skarohlidi :-)).Jo, proc ne, rad si zapeju. A v Budejkach pred cempionatem s nima nasi celej zapas vedli a ztratili ho az v samotnem zaveru, takze to fakt muze realne vyjit.Jen je mi smutno, kdyz se tak placaj. Kombinujou, litaj tam, ale prd z toho. Kdyz uz si tu sanci vydrou, tak ji spalej.A tech nepresnejch prihravek, chjo.Snad se probudej v pravou chvili, hrat hokej urcite umej. Upraveno 16. května 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Jako bud Rusko nebo Usa nezni moc dobre, myslim ze je to konecna letos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Lotyssko obratilo z nemcema z 0-2 na 3-2, zatim. Velice zajimavej zapas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se