spineshank Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 tak snad bude chytat Francouzhttps://www.sport.cz/hokej/ms2017/clanek/885227-proti-rusum-by-mel-chytat-francouz-ma-jasno-byvaly-kapitan-hokejove-reprezentace.html#hp-sez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 (upraveno) Kecas :-), zustanes do konce, co kdyby,....Tohle si rikam pokazdy a pak stejne dokoukam vse a vetsinou si nadavam, ze jsem to nevypl.tak to mě neznáš,jak to bude stát za prd tak se oblíkám beru kolo a jeduPořád ale věřím že když dáme první gol tak se to otočí a šance tu je,pokud dostanou 1 -2 goly v první tak je vymalováno, Upraveno 18. května 2017 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Nějak tuším, že dnes nebude rozhodovat jedna branka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Tak jasně že jedna asi nepadne,ale myslím to tak,že pokud dají první a povedou tak psychicky je to zvedne a snad začnou konečně hrát hokej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Tak to jo, ja jsem bez vule :-), to by to muselo byt tak v 8 minute 3-0, abych to vypl a stejne bych si treti tretinu zas pustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Tak to jo, ja jsem bez vule :-), to by to muselo byt tak v 8 minute 3-0, abych to vypl a stejne bych si treti tretinu zas pustil. vidím to tak,pokud to bude po první 0/2 vím že jedu,ten tým nemá morál na to s tím pak něco udělat,bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 (upraveno) Už několikrát předvedl, že na to má. Ovšem tohle je pravděpodobně nejsilnější tým tohoto MS. Z toho mi vyplývá, že budeme hrát finále s Kanadou.(tady měla být hromada smajlíků, ale na mibilu mi to nejde). Švýcaři pošlou Švédy domů. Upraveno 18. května 2017 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Mam tuseni, ze prvni tretina 0:3, protoze Francouz velke matche neumi, pak ho vystrida Mrazek a pusti jeste dva, 2:5 celkove tipuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Tak nám to začne,Francouz je v brance,tak snad to bude výborné a tým jej doplní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 CCCP!!! asi jsem jediny co fandi sborne )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 tak zatím nasazení jaký se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Jooooo.Je to tam!!! Jupiiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 tvl 0/1no venku je krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Jooooo.Je to tam!!! Jupiiii Asi jo.Zatim dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 CCCP!!! asi jsem jediny co fandi sborne )) No, s tím CCCP bych brzdil. To spíš vypadá, že nefandíš hokeji, ale zaniklému státnímu útvaru. Ale jestli jseš jenom kokot, co chce rozpoutat flame, tak si posluž .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 To bude komedie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Luxusni hra!!! S prehledem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Tak bohužel bohužel žádné změny,game over CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 No, s tím CCCP bych brzdil. To spíš vypadá, že nefandíš hokeji, ale zaniklému státnímu útvaru. Ale jestli jseš jenom kokot, co chce rozpoutat flame, tak si posluž ....To neres, b..ci se najdou vsude a tohle je jejich kral.Vypada to fakt blbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 .. ach,jo.Zatím to vypadá na číču .Uvidíme-yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se