shewcza Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Já Červenku nekritizuji, jen jsem konstatoval fakt. Kluci díky, nebylo to špatný.
nAscA Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Jinak doporucuji prepnout na CAN-RUS, sleduji to zaroven s nasimi, to je jina rychlost hokeje.
honza71 Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 (upraveno) Skoda, mel jsem vsazenou remizu Jj tam je to jinej level ! A hlavne mi tam vysla ta remiza Upraveno 17. května 2018 uživatelem honza71
spineshank Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Zaslouží si to amici, mohli nám tam nasazet víc v první třetině, naši celkově dobrej výkon, ale bohužel je to o jednom zápase
kuncák7 Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 (upraveno) Skoda no. Jak jsem psal driv, Cervenkovi to padalo cca 2x, jinak je to palic. Jandac ho tam ted uz vzal i z jinejch duvodu. Jeho hra se mi nelibila, protoze utocnik je tam od strileni golu a ne hry na krasu a gol natoz goly nedal.Jinak tenhle tym ma potencial, je tam dost mladych. Takze snad priste. Upraveno 17. května 2018 uživatelem kuncák7
VintageLover Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Tak příště, nevadí. Rostou nám dobří kluci. Nečas, Zadina, Pastrňák. Chce to ještě nějaké slušné mladé obránce, ti zoufale chybí. Gólmani ani Šulák nás nespasí.
spineshank Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Věřím že když se sejdou za rok a přijdou lepší obránci, udělají nám radost
kuncák7 Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Věřím že když se sejdou za rok a přijdou lepší obránci, udělají nám radostTo mozna bude problem, moc o lepsich obrancich nevim. Ale doufam, ze by nekdo mohl vyrust.
tikzot Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 je over, ale jak bylo řečeno, ta první třetina to bylo o nicem, pres 20 minut nehrali a ty dva goly tam padly raz dva. škoda, taky Pleky dnes naposled. Škoda no.
nAscA Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 (upraveno) Skoda no.Jak jsem psal driv, Cervenkovi to padalo cca 2x, jinak je to palic. Jandac ho tam ted uz vzal i z jinejch duvodu. Jeho hra se mi nelibila, protoze utocnik je tam od strileni golu a ne hry na krasu a gol natoz goly nedal.Jinak tenhle tym ma potencial, je tam dost mladych. Takze snad priste.No vidis a pritom takovy Plekanec ma na tomto uz dva roky zalozeny hokej. Goly nedava, ale i v NHL je pouzivan k obranarstvi. Je to jen hokej, o nic nejde. Za rok je dalsi MS. Upraveno 17. května 2018 uživatelem nAscA
kuncák7 Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Jasny, za rok znovu.Priznam se tez, ze neplesam, kdyz vidim Plekance v repre ( cimz tu nastvu vic lidi nez u Cervenky ), ale jeho uznavam za obranare ( zatimco Cervenku mam ve skatulce strelec, protoze ho stale vidim, jak ho Ruza vzal uz ve Slavii pod kridla a tam toho spalil jako Kuka ve fotbale :-)) a neuvedomuju si, ze je to 10 let. Kurna, to to leti :-(.Sorry za kecy trenera amatera, mrzi me, ze jedou domu.
Pavelpu27 Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 K sestavě mám pár výhrad. Červus prostě hraje starý hokej, Pleky bohužel taky. Letos mě hrozně zklamal Jordán, nepřesvědčil Polášek, ani Faksa. Gudas se zlepšoval. Jsem rád, že jeli mladí, super byl Hyka, slušně bruslí Kubalík, hodně bojoval Dyma Jaškin. Co mi zkazilo dojem, byly poslední 3 minuty dnešního zápasu. Bez pohybu, bez tlaku. Moderní hokej vychází z nohou a před brankou se hraje se na jeden, dva doteky.
nAscA Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Me spis vadi nase "taktika". US obetuji celou lajnu, aby branila Davidy a Dimiho, ale my jsme tak dobri, ze jsme vsichni schopni uhlidat Kanea? Snad vsichni vi, co je to za hrace a ceho je schopen.
milan79 Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Ešte možno cestou domov Gudas zbije letušku, alebo kapitána a to bude na tento rok všetko
spineshank Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Tak zase už nebudeme mít nervy....DAle čas využijeme k něčemu smyskuplnejsimu než sedět u tv
spineshank Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 (upraveno) Jasne... O víkendu fotbalten je pro holky...DMy chlapi máme Moto GP. ..D Upraveno 17. května 2018 uživatelem spineshank
Frostie Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 ten je pro holky...DMy chlapi máme Moto GP. ..DA my máme Offroady v Bezděkově
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se