tano Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 to som tu uz skusal, ale tu sa o hokeji nikto nechcel velmi bavit....Ja chci, tak pojd na to:), ja tipuji, ze dnes rupnem 1:3:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Kdo nefandi Čechům ten si zaslouží ban během MS viď tano Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Kdo nefandi Čechům ten si zaslouží ban během MS viď tano To je o tipovani, ne o lasce ty dacane:)), ale my Svedi-.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Kdo nefandi Čechům ten si zaslouží ban během MS viď tano To je o tipovani, ne o lasce ty dacane:)), ale my Svedi-.. Sent from my iPhone using TapatalkTak tipuj správně. Já jsem dost často svatý. Netipuji, věřím a fandím Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Tak tipuj správně. Já jsem dost často svatý. Netipuji, věřím a fandím Sent from my iPhone using TapatalkVsak uvidis, ty a svaty- nerouhej se:). Snad mas lepsi odhad jak ja, verim Ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Vsak uvidis, ty a svaty- nerouhej se:). Snad mas lepsi odhad jak ja, verim Ti.Dobře ban zatím nedomlouvam Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 (upraveno) Jojo hosi z Kanady se rozcvicuji Upraveno 1. května 2015 uživatelem Pcho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Dnes jsem v 9.30 v Ostravě potkal dvě skupinky Finů, ale byli nalití už úplně na šrot. Jak to ti chlapci ze severu dělají, že se naje.ou už tak brzo ráno ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 (upraveno) Dnes jsem v 9.30 v Ostravě potkal dvě skupinky Finů, ale byli nalití už úplně na šrot. Jak to ti chlapci ze severu dělají, že se naje.ou už tak brzo ráno ? Péťo, když zjistili, že je ďábelský Ostravar vyjde na pár centů, tak se do toho obuli už ráno, no. :-) Drží se cimrmanovského hesla: Chlast-slast. Upraveno 1. května 2015 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Sakra a už to vypadalo, že to skóre trefím, blbej nájezd Tak jsem zvědav, jestli to večer bude 3:1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 (upraveno) Tak, je to v pytli. Ten nas hokej uz maji precteny..... edit: jupi!! Upraveno 1. května 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 To to hezky začíná ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Většinou nám podobný začátky pomohli, tak snad..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Goooool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 GooooolSuper!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Škoda toho prvního gólu,trochu komunikace mezi sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Špatný pocit jsem dostal už při zahajovacím ceremoniálu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Po 3 minutách jsem to chtěl uz vypnout.. Tak jsem to obrátil a sleduju o kolik to projedem..tipuju 4:1 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 4:3 pro nás, neboj se nic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se