Murphy97 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Presto to byl vyborny zapas a ono to pujde!
Honza.manta Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Kurňa - měli na to, a houby - fuj na to!Ale hráli dobře, hoši děkuju!
exBURN Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Možná to bude k něčemu dobré - dobrý sehrávací zápas. Za tu spoustu chyb si ten výsledek holt zasloužíme.
Hasňa Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Dobrej hokej. Mozna dobre tak. Prvni vyhrani z kapsy vyhani a treba budou kluci mene v euforii a budou mit chladnejsi hlavu.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Plzeňskej Simon, kovář - holt straka vi co děla:)Ale ten z těch Strakonic -taky jistota...Saša
villain83 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Slusna prestrelka,ale rvali se jako lvi.Moc se mi libil Dominik Simon,zahral skvelej zapas.
Frantik Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Jágrův malicek znamená jistotu úspěchu :-)))
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 cesky zaver bol pekny,celkom ma to bavilo a parada, slusne drama!...a potom som este prezival s Tarou jej rusky zapas - tam to bolo dost jednoznacne ( 4-0 prva tretina)
vsudybyl Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Dneska to bude taky dobrý a tak si doma zase nasadime hokejové combo Sent from my iPad using Tapatalk
odjinud Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 To zas byl včera zápas! 2:4 pro Švédy a 10 min. do konce, tak jsem se uvolil odvézt autem mladou na noční (nepřišel ji člověk a ona je holt vedoucí).Takže jsem naladil ze srandy hokej v autě a než se tak stalo, bylo to 5:4! :-)) Škoda jen toho konce.
zhrado Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Dnes hráme my. To zas bude "podívaná"...
gougy Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Dnes hráme my. To zas bude "podívaná"... tak laťku jsme včera nasadili dost vysoko Takový zážitek z hokeje jsem opravdu nečekal, celý úlet s komentovaným zahájením turnaje ("and here jumps the rabbit and what a wonderfull jump it is" to jsem si říkal, jak asi Boba a Bobka a premiéru kouzelníka Pokustona vnímají diváci za hranicemi a že na tom českém pivu asi něco bude )neskutečné
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se