vsudybyl Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 S tim se teda rozhodne nepočítá :-)Přesně nepočítá. A hospodské kecy patři do hospody a ne zde na Forum. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Dívám se na RUS x USA, fandím amíkům ale mám pocit že se z Prahy stala ruskojazyčná metropole? Alespoň v hledišti to tak vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Dívám se na RUS x USA, fandím amíkům ale mám pocit že se z Prahy stala ruskojazyčná metropole? Alespoň v hledišti to tak vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Dívám se taky je to dobrý hokej, jen je to ostrava. A samozřejmě raději fandit amikum Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Fakt? Omluva. Nic to ale nemění na mém údivu, pomalu jako by se to hrálo v rusku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 (upraveno) Dívám se na RUS x USA, fandím amíkům ale mám pocit že se z Prahy stala ruskojazyčná metropole? Alespoň v hledišti to tak vypadá.Co je divného na tom, že Slovan fandí Slovanovi a ne nějakému zaoceánskému týpkovi? Byť je to s fanděním Čechů Rusku od r.68 kapku jinak, jsem rád, že tam není Parkanová s Vyčítalem Edit: a sámo že fandím Amíkům, ale já musím, jinak by mi brácha narval hokejku do záděle.. Upraveno 4. května 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 (upraveno) Je to vzhledem ke spolecne historii divne. Uprednostnuji civilizovanost a demokracii nad nejakym slovanstvim. Sorry za OT. Na hokej vecer se samozrejme tesim. Kanadu mam rad, ale fandit budu tentokrat Cechum. Upraveno 4. května 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 (upraveno) To bude tím že jsem příznivec nového světa jako takového, i když se to moc nenosí Jsem holt ovlivněnej a tak mi to skandování "rossija rossija" dělá husí kůži, no. Ovšem hokej fajny, to se musí nechat. Upraveno 4. května 2015 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 (upraveno) Hokej parádní, předehra na večer jak má být. Psala mi i "spolubydlící", že prý pro mě má jakési dobré pivo, tak si vyjímečně dám - prostě samá pozitiva Jsem holt ovlivněnej a tak mi to skandování "rossija rossija" dělá husí kůži, no. třeba jenom neumí Inglišsky a chtěj si zařádit, co my víme Upraveno 4. května 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 V zápase Rusko-USA fandím pěknýmu hokeji, nějak mě "rusáci" nevaděj, a že to je slušnej hokej.Večer to bude jiná- tam "chci" pěknej hokej a naši výhru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 jestli budeme hrat aspon jako proti svedum, myslim, ze canadu dame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Výborný závěr. Super hokej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Já to většinou po gólu do naší branky vypnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Je tu nekdo s koulema co fandil Rusum pred malou chvili? Boze Boze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 jestli budeme hrat aspon jako proti svedum, myslim, ze canadu dame Ja si to nemyslim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 já taky né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Taky si to nemyslim,ale verim ze je dame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 12:10 je dáme :-) kluci, asi blbá otázka, dají se na náš páteční zápas s Rakouskem sehnat lístky? Mám volno, takže bych si udělal příjemné odpoledne :-) 1 lístek potřebuji, jen 1, prosím. Není tady třeba nějaký vekslák s breitlingenama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 jestli budeme hrat aspon jako proti svedum, myslim, ze canadu dame Jeden den a už podruhé s tebou nesouhlasím Já přeji výhru našemu týmu, ale v koutku duše doufám alespoň v prohru bez velký ostudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 12:10 je dáme :-) kluci, asi blbá otázka, dají se na náš páteční zápas s Rakouskem sehnat lístky? Mám volno, takže bych si udělal příjemné odpoledne :-) 1 lístek potřebuji, jen 1, prosím. Není tady třeba nějaký vekslák s breitlingenama?http://vstupenky.bazos.cz/inzerat/47471230/VIP-vstupenky-na-CZE-AUT-a-ctvrtfinale-QF-4-MS-2015.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se