Přejít na obsah

MS Hokej

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dívám se na RUS x USA, fandím amíkům ale mám pocit že se z Prahy stala ruskojazyčná metropole? Alespoň v hledišti to tak vypadá.

Co je divného na tom, že Slovan fandí Slovanovi a ne nějakému zaoceánskému týpkovi? Byť je to s fanděním Čechů Rusku od r.68 kapku jinak, jsem rád, že tam není Parkanová s Vyčítalem :lol2:

Edit: a sámo že fandím Amíkům, ale já musím, jinak by mi brácha narval hokejku do záděle.. :D

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hokej parádní, předehra na večer jak má být. Psala mi i "spolubydlící", že prý pro mě má jakési dobré pivo, tak si vyjímečně dám - prostě samá pozitiva :D

Jsem holt ovlivněnej a tak mi to skandování "rossija rossija" dělá husí kůži, no.

třeba jenom neumí Inglišsky a chtěj si zařádit, co my víme :lol2:

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

12:10 je dáme :-) kluci, asi blbá otázka, dají se na náš páteční zápas s Rakouskem sehnat lístky? Mám volno, takže bych si udělal příjemné odpoledne :-) 1 lístek potřebuji, jen 1, prosím. Není tady třeba nějaký vekslák s breitlingenama?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

jestli budeme hrat aspon jako proti svedum, myslim, ze canadu dame ;)

Jeden den a už podruhé s tebou nesouhlasím :D Já přeji výhru našemu týmu, ale v koutku duše doufám alespoň v prohru bez velký ostudy.

Odkaz ke komentáři

12:10 je dáme :-) kluci, asi blbá otázka, dají se na náš páteční zápas s Rakouskem sehnat lístky? Mám volno, takže bych si udělal příjemné odpoledne :-) 1 lístek potřebuji, jen 1, prosím. Není tady třeba nějaký vekslák s breitlingenama?

http://vstupenky.bazos.cz/inzerat/47471230/VIP-vstupenky-na-CZE-AUT-a-ctvrtfinale-QF-4-MS-2015.php

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...