Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

nerobte z toho tragediu, hrame sice na hovno, ale nemoze byt vsetko ruzove... ja si pozriem zapas s ruskom aj USA. herne mozu nasi hraci uz len milo prekvapit... nezabudajte ze je to len sport :)

Odesláno

Satan je podla ceskeho dennika sport loser dna. Vystizne. V cine neuspesnych olympijskych sportovcov podrobovali vysluchom a mucili. Prihovaram sa za primeranu transpoziciu tohto zvyku aj do nasich koncin.

Odesláno

Mám tu z toho radost, čekal jsem hodně konstruktivní kritiky typu šišlavý polák, zatím je to jenom mrdalczik a wasserpolák, tak uvidíme příště.

Jinak na Kanadu se těším, i když nevím, co mám čekat. Ale palce držet budu, to jo.

Odesláno

Neporazit Kanadu není tragédie, ovšem vyřazení z turnaje bude zasloužené :(  Repre musí hrát srdcaři a k tomu, aby je Jarda J. nabudil v šatně, holt nebyla konstelace..

No co, 5% naděje ještě je, ale to je tak všechno.

Odesláno

Dneska hráli dobře..bohužel půl zápasu ve 4 díky vyloučením. Teď se jen bojím, aby to Švýcaři nějak nevypustili...přeci jen je lepší mít ve čtvrtfinále znova Nory než nás...

Odesláno

Dneska hráli dobře..bohužel půl zápasu ve 4 díky vyloučením. Teď se jen bojím, aby to Švýcaři nějak nevypustili...přeci jen je lepší mít ve čtvrtfinále znova Nory než nás...

Dúfam, že takáto "vychcanosť" zo strany CH nenastane!!!

Odesláno

Souhlas, dneska zacatek tragedie, pak se probrali a stalo to za neco i kdyz doby paradniho hokeje jsou asi pryc.. Ted se hokejky honej vic po bordelech nez po ledu.. Jde to z kopce a takova jsme byly hokejova velmoc..

A to neustale vylucovani.. Kanadani prasacky vse zakroky na hrane a u nas piskali snad vse :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...