Přejít na obsah

Prim Digital

Doporučené příspěvky

Já taky, dej vědět, kdybys narazil na nějaký zdroj. Před lety tu kdosi psal cosi o nějakém vetešníkovi z Brna, který jich měl plnou krabici a všechny byly nové. Znělo to tehdy až nepravděpodobně, ale snad si od něho někdo i nějaké koupil.

Během posledního půl roku byly minimálně 5x na aukru a někdy i fakt pěkné a vždy do tisíce, jenže jsem to vždy odložil "napak" a teď mi to štve.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Po roku...

Dovolím si oprášit toto neprávem opomíjené vlákno.

Konečně se do mých nezodpovědných rukou dostaly digitálky sovětské výroby Elektronika 5. Mohlo by se to zdát OT, ale není. České digitálky Prim vznikly pouze výměnou sklíčka za české, jinak je vše stejné.

post-5320-055280700 1337605281.jpg

Odkaz ke komentáři

To jsem pochopil. Už proto, že jsem kdysi digitální primky měl. A když jsem je jednoho dne rozebral, vyndal modul a stsknul tlačítko, objevilo se na displeji datum, pod nímž ještě svítily ruské popisky Měsac a Čislo. Ve složeném stavu je samozřejmě překrýval černý potisk sklíčka. Inu, spolupráce v rámci RVHP :-)

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Prototyp hodinek ELEKTRONIKA PRIM QUARTZ vč. origo krabičky v kterém hodinky přišly z Integrálu Minsk do Eltonu. Oproti produkční verzi PRIM LCD se liší nápisem "ELEKTRONIKA 5" na horní části skleněného krytu hodinek. Dochovalo se pouze deset kusů.

post-1228-092543300 1339738360.jpg

post-1228-051664700 1339738380.jpg

Odkaz ke komentáři

Prototyp hodinek ELEKTRONIKA PRIM QUARTZ vč. origo krabičky v kterém hodinky přišly z Integrálu Minsk do Eltonu. Oproti produkční verzi PRIM LCD se liší nápisem "ELEKTRONIKA 5" na horní části skleněného krytu hodinek. Dochovalo se pouze deset kusů.

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Gratuluju! A tiše závidím.

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Koupil jsem si na aurku digitálky Prim. Byly v perfektním stav, bez známek používání. Po několika měsicích začal zlobit displej. Pokud se nepletu jedná se jen o pouzdro Prim, strojek byl ruský. Obavám se, že oprava asi vzhledem k tomu, že se jedná o elekronický strojek není možná. Zbývá tedy asi vyměnit celý strojek. Neměl by ho nědko doma? Nebo nějaký jiný nápad?

Diky

Jirka

t7vf.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...