Honza.manta Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Já taky, dej vědět, kdybys narazil na nějaký zdroj. Před lety tu kdosi psal cosi o nějakém vetešníkovi z Brna, který jich měl plnou krabici a všechny byly nové. Znělo to tehdy až nepravděpodobně, ale snad si od něho někdo i nějaké koupil. Během posledního půl roku byly minimálně 5x na aukru a někdy i fakt pěkné a vždy do tisíce, jenže jsem to vždy odložil "napak" a teď mi to štve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Tak to je nás víc. Já je na Aukru viděl jednou a taky jsem je nevzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Já je tam s dovolením vzal 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 No, ano. Tyhle jsem také kdysi měl. Přesně tenhle typ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Já je tam s dovolením vzal Paráda. Docela se mi k nim líbí i ten kovový tah co tam máš, ale ten asi nebude původní, že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 (upraveno) Nebude, původně byly na kůži. Upraveno 16. prosince 2010 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Paráda. Docela se mi k nim líbí i ten kovový tah co tam máš, ale ten asi nebude původní, že jo? Kdepak, tah je z nějakých digi hodinek neznámého výrobce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2010 Janě, to je vidět. Ale nejsou ty hodinky na takovýhle tah příliš robustní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Dovolím si oprášit toto neprávem opomíjené vlákno.Konečně se do mých nezodpovědných rukou dostaly digitálky sovětské výroby Elektronika 5. Mohlo by se to zdát OT, ale není. České digitálky Prim vznikly pouze výměnou sklíčka za české, jinak je vše stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 O tom se tu obecně ví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Já tím vysvětlením jen obhajoval, proč to dávám do sekce Prim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 To jsem pochopil. Už proto, že jsem kdysi digitální primky měl. A když jsem je jednoho dne rozebral, vyndal modul a stsknul tlačítko, objevilo se na displeji datum, pod nímž ještě svítily ruské popisky Měsac a Čislo. Ve složeném stavu je samozřejmě překrýval černý potisk sklíčka. Inu, spolupráce v rámci RVHP :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Prototyp hodinek ELEKTRONIKA PRIM QUARTZ vč. origo krabičky v kterém hodinky přišly z Integrálu Minsk do Eltonu. Oproti produkční verzi PRIM LCD se liší nápisem "ELEKTRONIKA 5" na horní části skleněného krytu hodinek. Dochovalo se pouze deset kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Prototyp hodinek ELEKTRONIKA PRIM QUARTZ vč. origo krabičky v kterém hodinky přišly z Integrálu Minsk do Eltonu. Oproti produkční verzi PRIM LCD se liší nápisem "ELEKTRONIKA 5" na horní části skleněného krytu hodinek. Dochovalo se pouze deset kusů. Gratuluju! A tiše závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Moc pěkné. Taktéž gratuluji (a taky malinko závidím ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Hezkyyyyyyyyy. Kde se dají takové poklady po takové době ještě najít? Úklid na Eltonské půdě nebo ve sklepě? Nebo na volném trhu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Krásný accutrone, ta modrá mě dostala. Ukládám si s dovolením alespoň foto hodinek do svého alba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mra Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Koupil jsem si na aurku digitálky Prim. Byly v perfektním stav, bez známek používání. Po několika měsicích začal zlobit displej. Pokud se nepletu jedná se jen o pouzdro Prim, strojek byl ruský. Obavám se, že oprava asi vzhledem k tomu, že se jedná o elekronický strojek není možná. Zbývá tedy asi vyměnit celý strojek. Neměl by ho nědko doma? Nebo nějaký jiný nápad? Diky Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Kdysi dávno se podobná vada u jiných digitálek opravit dala - šlo o špatný kontakt v takovém pásku mezi displayem a plošným spojem - stačilo očistit a bylo, ale své, totožné digošky, nerozdělám, abych tohle zjistil, Ty bys to zkusit mohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Souhlasím s názorem, že je to nejspíš chyba té kontaktní gumičky pod displejem. No ale aspoň že jdou, to ty moje jsou mrtvé úplně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se