Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ale ta cena hustaaaa... když si vzpomenu, že jsem si svoje nové modré titanové ve své době kupoval z JP za cca 6 tis., tak si říkám, za kolik bych je dneska asi prodal, kdybych je ještě měl... :)

Upraveno uživatelem Mischa80
Odesláno

Ty ceny mi přijdou ale docela odvážné :)

Přepálené by koupil jen blbec (navíc bez papírů)

Kdo delal ty ceny? Nejsou drazsi nez novy kusy? :D

Pokud se neprodají, tak v každém dalším kole lze částku snížit o 29% takže se lze nakonec dostat na zajímavou cenu.

Odesláno

Tak to je neskutocne, prodavat fejky a mas smlouvu se statem /ke stazeni/, ze kupujes hodinky zn.Omega... Neskutecne!!!!

Taky bych nevěřil, kdyby mi to někdo vyprávěl. Česká republika zastoupená speciálním úřadem, který byl zákonem zřízen k nakládání s majetkem, regulérně prodává písemnou kupní smlouvou pánské mechanické hodinky značky Omega....

Odesláno

pokud se nepletu jomashop je USA ( nějaká DPH, CLA buzerace atd ),

hodinky mě jen zaujaly asi spíš pro nějakého fanjšmekra značky Eterna,

jinak Já třeba automaty nemusím, cena je masakr tak i tak ale oproti ČR....

pokud si člověk kupuje takové hodinky asi nečeká WR 100metrů, aspoň mě teda takový údaj u podobných hodinek moc nezajímá spíš asi výška...

nicméně jsou co si poslal je pěkné.

Návštěvník Mitak
Odesláno

V Seiko threadu na Facebooku je jich teď tolik, že je určitě spousta Malaysijců prodává jen tak na kšeft.

Odesláno (upraveno)

asik, ze ten "tah" ma taku "hodnotu" ... :D

V Seiko threadu na Facebooku je jich teď tolik, že je určitě spousta Malaysijců prodává jen tak na kšeft.

hod link na "ksichtoknihu" ;) Upraveno uživatelem jovani

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...