Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ak si objednáte Formex Reef GMT a prikúpite ďalšiu lunetu/lunety tak 50% zľava na ne. Kód pre zľavu GMTUR50.

2AEAE60A-9378-40A0-A6E0-9A5E23245450.thumb.jpeg.94002890e1bbe69a55da43afe8f913ec.jpeg

Odesláno
V 20. 8. 2022 v 18:59, lemon napsal:

Ak si objednáte Formex Reef GMT a prikúpite ďalšiu lunetu/lunety tak 50% zľava na ne. Kód pre zľavu GMTUR50.

2AEAE60A-9378-40A0-A6E0-9A5E23245450.thumb.jpeg.94002890e1bbe69a55da43afe8f913ec.jpeg

50% sleva ne extra lunetu, nebo 50% sleva z celkové ceny (hodinky + 2 lunety) ?

Odesláno (upraveno)

Hodinky plná suma a keď dokúpiš dalšiu lunetu, tak tá dokúpená luneta je za polovicu. Alebo keď dokúpiš viac luniet, tak zľava by mala byť na dokúpené lunety. Kto má záujém, tak nech si to nakladie do košíla, vloží kôd a zobrazí sa celkova cena. Formex má fixné ceny,  nerobí “sales” na aktuálne modely. Takáto politika sa mi páči

Upraveno uživatelem lemon
Odesláno (upraveno)

Kdyby někdo sháněl toolwatch, tritium, NH35, za bratru 135U$D.

https://www.aragonwatch.com/LABOR_DAY_MEGA_SALE_s/312.htm

Screenshot_2022-08-28-23-49-00-980_com.chrome.beta.jpg

Upraveno uživatelem nizkotucnytvaroh
Odesláno
před 11 hodinami, lemon napsal:

Hodinky plná suma a keď dokúpiš dalšiu lunetu, tak tá dokúpená luneta je za polovicu. Alebo keď dokúpiš viac luniet, tak zľava by mala byť na dokúpené lunety.

Já si to myslel, jen jsem tajně doufal 🤣 Děkuji za info.

Odesláno
V 1. 9. 2022 v 9:08, Ace.667 napsal:

eshop vyzkoušený nemám, ale sleva na seika (a další) dobrá
Seiko | eobuv.cz

Ahoj zeptám se jestli někdo využil akci na Seika na ebuv.cz?

Já ano, na Seiko GMT, ale došla mi dost pomačkaná krabice a bez jaké koliv knížky, kartičky apod. 

Odesláno

Sleva byla lakava, ale nevyuzil jsem ji. Tyhle nedostatky jsou cenou za tu slevu. Zrejme to neni AD, proto chybi garancni karta. Nicmene 2leta zaruka je ze zakona, jen bude zapotrebi reklamovat vzdy jen u nich.

Odesláno
před 2 hodinami, Kamil.K napsal:

Majlan: ...tak to tys mi je vyfoukl z košíku, lumpe!!!😉

Kamile, ale na mě vyšly už jen oranžové 😎 které jsi nechtěl 😇

Odesláno

30% sleva z obvyklé ceny

Majlan: máš pravdu ty kujóne😉, měl jsem v košíku modré!...pak jsem dlouho váhal nad oranžovýma, ale vyměkl jsem...

Odesláno
před 4 hodinami, Ace.667 napsal:

a nebo to můžeš ve 14ti denní lhůtě vrátit

Dokonce do 100dnů podle podmínek na e-obuvi 🤷‍♂️ ale psal jsem tam co ta garanční kartička, tak jsem zvědav 😎

Odesláno
před 22 minutami, Kamil.K napsal:

30% sleva z obvyklé ceny

Majlan: máš pravdu ty kujóne😉, měl jsem v košíku modré!...pak jsem dlouho váhal nad oranžovýma, ale vyměkl jsem...

Já jsem se právě už při jejich vydání dloho rozhodoval jestli modré, nebo oranžové. Modré byly jasná volba na první pohled, ale jelikož mám 80% hodinek s modrým cifrem a dostupné byly už jen oranžové  - rozum vyhrál 😄😄

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...