Plattfuss Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 Tissotky 1936, 36mm verzia s kuponom za 354$ moja sefka ich ma, pekne su na zivo... https://www.ashford.com/tissot-t1042281601200.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 Ak si objednáte Formex Reef GMT a prikúpite ďalšiu lunetu/lunety tak 50% zľava na ne. Kód pre zľavu GMTUR50. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2022 (upraveno) Atlantic Mariner Automatic Diver's Watch - Atlantic Watches Upraveno 22. srpna 2022 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 https://www.timestore.cz/Import/Citizen-91174 Ten cifr vypadá chystlavě. kdyby byl tak 38-39, tak bych je asi i bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 V 20. 8. 2022 v 16:59, lemon napsal: Ak si objednáte Formex Reef GMT a prikúpite ďalšiu lunetu/lunety tak 50% zľava na ne. Kód pre zľavu GMTUR50. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit 50% sleva ne extra lunetu, nebo 50% sleva z celkové ceny (hodinky + 2 lunety) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 (upraveno) Hodinky plná suma a keď dokúpiš dalšiu lunetu, tak tá dokúpená luneta je za polovicu. Alebo keď dokúpiš viac luniet, tak zľava by mala byť na dokúpené lunety. Kto má záujém, tak nech si to nakladie do košíla, vloží kôd a zobrazí sa celkova cena. Formex má fixné ceny, nerobí “sales” na aktuálne modely. Takáto politika sa mi páči Upraveno 28. srpna 2022 uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 (upraveno) Kdyby někdo sháněl toolwatch, tritium, NH35, za bratru 135U$D. https://www.aragonwatch.com/LABOR_DAY_MEGA_SALE_s/312.htm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. srpna 2022 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 V 28. 8. 2022 v 16:42, lemon napsal: Hodinky plná suma a keď dokúpiš dalšiu lunetu, tak tá dokúpená luneta je za polovicu. Alebo keď dokúpiš viac luniet, tak zľava by mala byť na dokúpené lunety. Rozšířit Já si to myslel, jen jsem tajně doufal Děkuji za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace.667 Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 eshop vyzkoušený nemám, ale sleva na seika (a další) dobrá Seiko | eobuv.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlan Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 V 1. 9. 2022 v 7:08, Ace.667 napsal: eshop vyzkoušený nemám, ale sleva na seika (a další) dobrá Seiko | eobuv.cz Rozšířit Ahoj zeptám se jestli někdo využil akci na Seika na ebuv.cz? Já ano, na Seiko GMT, ale došla mi dost pomačkaná krabice a bez jaké koliv knížky, kartičky apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Sleva byla lakava, ale nevyuzil jsem ji. Tyhle nedostatky jsou cenou za tu slevu. Zrejme to neni AD, proto chybi garancni karta. Nicmene 2leta zaruka je ze zakona, jen bude zapotrebi reklamovat vzdy jen u nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace.667 Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 a nebo to můžeš ve 14ti denní lhůtě vrátit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Majlan: ...tak to tys mi je vyfoukl z košíku, lumpe!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlan Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 V 7. 9. 2022 v 8:02, Kamil.K napsal: Majlan: ...tak to tys mi je vyfoukl z košíku, lumpe!!! Rozšířit Kamile, ale na mě vyšly už jen oranžové které jsi nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 kolko tam stali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 30% sleva z obvyklé ceny Majlan: máš pravdu ty kujóne, měl jsem v košíku modré!...pak jsem dlouho váhal nad oranžovýma, ale vyměkl jsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlan Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 V 7. 9. 2022 v 6:53, Ace.667 napsal: a nebo to můžeš ve 14ti denní lhůtě vrátit Rozšířit Dokonce do 100dnů podle podmínek na e-obuvi ale psal jsem tam co ta garanční kartička, tak jsem zvědav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlan Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 V 7. 9. 2022 v 11:19, Kamil.K napsal: 30% sleva z obvyklé ceny Majlan: máš pravdu ty kujóne, měl jsem v košíku modré!...pak jsem dlouho váhal nad oranžovýma, ale vyměkl jsem... Rozšířit Já jsem se právě už při jejich vydání dloho rozhodoval jestli modré, nebo oranžové. Modré byly jasná volba na první pohled, ale jelikož mám 80% hodinek s modrým cifrem a dostupné byly už jen oranžové - rozum vyhrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlan Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Ta seiko oranžová vypadá na živo daleko lépe než na fotkách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se