Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Sakra to uz je druhej Airwolf za super prachy!!!!!!!!!!!!!! NEMUZETE MI HO NEKDO ZA TY PRACHY SEHNAT?!?!?!? Posted Image

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Sakra to uz je druhej Airwolf za super prachy!!!!!!!!!!!!!! NEMUZETE MI HO NEKDO ZA TY PRACHY SEHNAT?!?!?!? Posted Image

Aj mna to dost s..e ten Airwolf :D, skoro uplne novy sakra. Najprv Skyracer pred par dnami a teraz toto tuna :(.

Odesláno

Aj mna to dost s..e ten Airwolf :D, skoro uplne novy sakra. Najprv Skyracer pred par dnami a teraz toto tuna :(.

Hlavně za 2200 dolarů to je za hubičku!

Odesláno

...koukám, Franto, že nějakej superquartz bys chtěl co?

Přiznám se, že ten Airwolf LE by se mi do páru k dopplu taky líbil...

Hele proc ne, kdyz jsem mel Emergency tak to byla prijmena zmena a presto, ze preferuju mechaniku, superquartz me jinak neurazi a nemel jsem pocit, ze bych mel na ruce "jen baterku". A ty Airwolvy jsou docela cool Posted Image
Odesláno

Bandi : skade si splasil tie dopply ? ja ich nikde neviem najst, chcel som zistit len info, ma to minutovy scitac ako Lemania 5100 ??

Doppelchronograph se ke mně dostal výměnou s jedním členem.

Minutový sčítač nemá centrální, ale třicetiminutový na dvanáctce. Je to překopaná 7750.

Jediným (podtstaným a složitým) rozdílem je druhá vteřinová ručka sloužící pro měření mezičasů v průběhu každé minuty - vteřinovky jedou spolu (ani není vidět, že jsou dvě), po stisknutí tlačítka na desítce se mezičasová vteřinovka zastaví, zatímco měření jede dál. Po opětovném stisknutí tlačítka se mezičasová vteřinovka přidá zase k té hlavní a jedou dál.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...