Rodkopf Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 trošku OT, ale uživatelka rozprodává pozůstalost po hodináři...jedny pěkné let. ručičky, hafo pěkných korunek, nářadí, do kterého bych možná vletěl, kdybych věděl, na co je apod...prodejce neznám, není to reklama, jen info http://aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=9379180
Dantechno Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Mecca Watch od Casia.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Venceremos1 Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Pavouk Tá holandská stránka mi nejde otvoriť. Prim má v Holandsku zastúpenie, alebo ako to je?
bandicoot Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Pavouk Nemělo by tam být spíš "Made for Prim Holland"? Takhle je to takovej divnej otrockej překlad... Zepředu "czech made" a zezadu "Made ... in Holland".
Frantik Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Nemělo by tam být spíš "Made for Prim Holland"? Takhle je to takovej divnej otrockej překlad... Zepředu "czech made" a zezadu "Made ... in Holland". že mě to vůbec nepřekvapuje
DarylVanHorne Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Mecca Watch od Casia.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. WOW, existence takovýchto hodinek mi zůstala utajena Díky.. nyní vím, že až potkám na letišti člověka s těmito hodinkami, tak mám zdrhat. Pokud je uvidím přímo v letadle, začnu se modlit Zajímací model... fakt. Ale ten design... No pro Al Kajdu jak dělané...
skalis Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Perfektni hodinky za moc hezkou cenu. Tak nejak by v budoucnu mohl vypadat nakup mych definitivnich hodinek, kdybych se rozhodl pro nejakou variantu ze staje Rolexu.
vraby Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 (upraveno) New od CHW C90 Beckett's - Power Reserve,mě osobně se moc líbí.Jen ta cena. LINK Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. července 2011 uživatelem vraby
little_w Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 (upraveno) New od CHW C90 Beckett's - Power Reserve,mě osobně se moc líbí.Jen ta cena. LINK jsou pekny. ale 750GBP mi az tak moc nepripada. navic jak znam Christophera, tak udela na podzim nebo zacatkem zimy akci a budou zase o neco levnejsi. ChW je super. edit: aha, tak ja ted koukam, myslel jsem, ze rezerva 0 - 100 je v hodinach, ony to budou spis procenta. rezerva je 45h. no, tak to je 750 vazne mirne nad cenou. ale v akci budou dobry. Upraveno 9. července 2011 uživatelem little_w
organic Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 (upraveno) TOHLE je prostě nádhera. Pořád je to trošičku cenově nad mou psychickou hranici, naštěstí, ale zas ne až tak moc. Myslím, že ta cena je příznivá. edit: interpunkce Upraveno 12. července 2011 uživatelem organic
gougy Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Kdyby někdo potřeboval ten úžasný Omega - kalibr 1665
xoslic Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 vo vyklade IWC, Breitling, Omega, okrem ineho Moony v limitke Apollo XI za 79k. a Rolex SDDS za 169k. antikvariat v Prahe 1, ulica Panska - tusim , ze nazov je Antiqua
organic Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Kdyby chtěl někdo opravdu VYSOKÝ hodinky tak TADY. Tohle asi pod manžetu košile nepůjde...
Klotzman Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Kdyby chtěl někdo opravdu VYSOKÝ hodinky tak TADY. Tohle asi pod manžetu košile nepůjde... Pěkný, jen škoda, že ten prostor nějak nevyužili, třeba nějaké 3D ručky nebo subciferníky na sloupcích. Takhle mě to přijde takový bezúčelný. Ale jinak parádní plechovka.
shag Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Glashutte Original Panoinverse XL
Matthew Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 http://www.chrono24.com/de/omega/seamaster-planet-ocean-42mm--id1795711.htm
Jay Doll Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 Někdo z ČR prodává na Chrono24 IWC Portuguese Régulateur Tourbillon. A koupené byly v Carollinu http://www.chrono24.cz/iwc/portugieser-regulateur-tourbillon--id1774009.htm?id=1774009&picnum=6&tab=details
organic Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 Pre-Moon Speedmastery 105.012-65 ve 100% původním stavu is nevídanýma papírama 5 hodin do konce a cena je už teď hodně vysoko..
Jay Doll Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Někdo na Chrono24 prodává automatické Swatch s pouzdrem z platiny . Netušil jsem, že něco takového vůbec existuje. ODKAZ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se