Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemělo by tam být spíš "Made for Prim Holland"? Takhle je to takovej divnej otrockej překlad... Zepředu "czech made" a zezadu "Made ... in Holland".

že mě to vůbec nepřekvapuje Posted Image

Odesláno

Mecca Watch od Casia.... :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

WOW, existence takovýchto hodinek mi zůstala utajena :angry:

Díky.. nyní vím, že až potkám na letišti člověka s těmito hodinkami, tak mám zdrhat. Pokud je uvidím přímo v letadle, začnu se modlit :rolleyes:

Zajímací model... fakt. Ale ten design... No pro Al Kajdu jak dělané...

Odesláno (upraveno)

New od CHW C90 Beckett's - Power Reserve,mě osobně se moc líbí.Jen ta cena. :crying_anim:

LINK

jsou pekny. ale 750GBP mi az tak moc nepripada. navic jak znam Christophera, tak udela na podzim nebo zacatkem zimy akci a budou zase o neco levnejsi. ChW je super.

edit: aha, tak ja ted koukam, myslel jsem, ze rezerva 0 - 100 je v hodinach, ony to budou spis procenta. rezerva je 45h. no, tak to je 750 vazne mirne nad cenou. ale v akci budou dobry.

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno (upraveno)

TOHLE je prostě nádhera.

Pořád je to trošičku cenově nad mou psychickou hranici, naštěstí, ale zas ne až tak moc. Myslím, že ta cena je příznivá.

edit: interpunkce

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Kdyby chtěl někdo opravdu VYSOKÝ hodinky tak TADY. Tohle asi pod manžetu košile nepůjde... :sad01_anim:

Pěkný, jen škoda, že ten prostor nějak nevyužili, třeba nějaké 3D ručky nebo subciferníky na sloupcích. Takhle mě to přijde takový bezúčelný. Ale jinak parádní plechovka.
Odesláno

Někdo na Chrono24 prodává automatické Swatch s pouzdrem z platiny :D . Netušil jsem, že něco takového vůbec existuje.

ODKAZ

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...