Cyber Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 (upraveno) Něco málo vím, třeba kde se dělají pouzdra, ale nepovím Jinak uvnitř standartní 7751 je třeba v Omegách Day-Datech, nebo Longineskách, za mnohem přijatelnější cenu. Upraveno 14. srpna 2008 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 Jinak uvnitř standartní 7751 je třeba v Omegách Day-Datech, nebo Longineskách, za mnohem přijatelnější cenu. Pokud nedělají pouzdra v Asii, je mi to jedno. Že je tam "jen" 7751 jako základ, mi taky nevadí. Ale ten celkově výborně čitelný ciferník při funkcích chrono, date (ručkou - to se mi líbí), day, month, moon-phase mi vyrazil dech. Za 3,4k USD + DPH (při současných kontrolách) mi to nepřipadá špatný. Navíc se mi na stránkách Temption líbila deklarovaná filozofie ve stylu." Nejsme žádná značka. Jestli chceš zapůsobit na okolí, že na to máš, jdi jinam!". No, uvidím, kam se vyvine design MiM. Temption a Sinn jsou horkými alternativami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 (upraveno) Pokud nedělají pouzdra v Asii, je mi to jedno. Že je tam "jen" 7751 jako základ, mi taky nevadí. Ale ten celkově výborně čitelný ciferník při funkcích chrono, date (ručkou - to se mi líbí), day, month, moon-phase mi vyrazil dech. Za 3,4k USD + DPH (při současných kontrolách) mi to nepřipadá špatný. Navíc se mi na stránkách Temption líbila deklarovaná filozofie ve stylu." Nejsme žádná značka. Jestli chceš zapůsobit na okolí, že na to máš, jdi jinam!". No, uvidím, kam se vyvine design MiM. Temption a Sinn jsou horkými alternativami. Já Ti je nerozmlouvám. Když se Ti líbí tak si je za 3,4k USD + 19% kup. Budeš mít přesně to, co chceš. Čitelný ciferník, dobrý strojek, slušný pouzdro, noname brand, to celé za 68k Kc . Nic víc, a nic miň. Upraveno 14. srpna 2008 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 Já Ti je nerozmlouvám. Když se Ti líbí tak si je za 3,4k USD + 19% kup. Budeš mít přesně to, co chceš. Čitelný ciferník, dobrý strojek, slušný pouzdro, noname brand, to celé za 68k Kc . Nic víc, a nic miň. No jo, no. Prostě mě to zaujalo. Co na to říct víc? Hele, a kdyby se mi nelíbíl design MOiMO, navýšil bys počet své "Phantom" limitky tak, abych se tam se svým jedním kusem vešel? Umím odvést spoustu práce dle potřeby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 Já Ti je nerozmlouvám. Když se Ti líbí tak si je za 3,4k USD + 19% kup. Budeš mít přesně to, co chceš. Čitelný ciferník, dobrý strojek, slušný pouzdro, noname brand, to celé za 68k Kc . Nic víc, a nic miň. hale Cybere co máte pořád někteří s těma "brendama" U profíků to chápu, nakupujou značkovej vercajk aby nemuseli řešit jeho případnou nefukčnost jak to často bývá u těch neznačkovejch tools, ale třeba taky ne. Ale u takovejch věcí jako je umění šperky hodinky a blabla....tam jde přeci o tvůj pocit z té věci, za tímto účelem jsou ty předměty taky primárně dělaný a je jedno jestli je tam vyražený A nebo B. To jim body navíc nepřidává To se teda honíte za těma brendama pro to, abyste sami sebe přesvědčili že vy víte, nebo aby vaše okolí o vás vědělo že vy víte, a nebo je to jen jistá vaše pohodlnost namáhat mozkový závity. Hale nemyslel jsem to úplně jako cílený rejpání, fakt mě zajímá tvoje odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 (upraveno) hale Cybere co máte pořád někteří s těma "brendama" U profíků to chápu, nakupujou značkovej vercajk aby nemuseli řešit jeho případnou nefukčnost jak to často bývá u těch neznačkovejch tools, ale třeba taky ne. Ale u takovejch věcí jako je umění šperky hodinky a blabla....tam jde přeci o tvůj pocit z té věci, za tímto účelem jsou ty předměty taky primárně dělaný a je jedno jestli je tam vyražený A nebo B. To jim body navíc nepřidává To se teda honíte za těma brendama pro to, abyste sami sebe přesvědčili že vy víte, nebo aby vaše okolí o vás vědělo že vy víte, a nebo je to jen jistá vaše pohodlnost namáhat mozkový závity. Hale nemyslel jsem to úplně jako cílený rejpání, fakt mě zajímá tvoje odpověď. Nemám žádný problémy se značkama. Pokud si někdo chce koupit hodinky Franta Berousek - Dech šelmy, s komplikací - datumovkou, a řemínkem s ještěrčí prdelky, stvořené na koleně v maringotce, a bude si myslet, že jejich "umělecká" hodnota je 60litrů, tak ať je za ně klidně dá. Budu mít radost, že ho to těší. Ale nechtěj po mě, abych Franta Berousek - Dech šelmy srovnával například s Omegou, která má historii, mnoho patentů, svůj nezaměnitelný design, léty prověřené logo, atd... prostě Berousek je třeba pro někoho fajn, ale já bych za něj třeba 60k nedal. A pro mě je za tím A nebo B, mraky práce, spousty let historie, vývoje, podpory některých oblastí veřejného života, styl, atd, atd... Apropo možná jsi to odhadnul přesně. Někteří se třeba cítí jako profíci, a Berousky by si klidně koupili, ale jako kuriozitu na chvíli, třeba za bůra, aby je po čase dali do frcu za trojku, ale protože si váží vlastní práce, a vydělaných peněz, tak za ně 60k nedají. Zato si klidně koupí třeba mnohokráte omílané Paneraie za 130k, které ale okolí rozhodně nezná, a tudíž je jim šumafuk co kdo ví. A hlavně co si kdo o tom myslí. Myslím že namáhám závity docela dost, jsem za to ostatně placený, ale Berousky nechám jiným. Toť vše. P.S. Omlouvám se jestli jsem se dotknul někoho ze slavné cirkusové rodiny, ale použil jsem to jen jako příklad, toho že ačkoli mám cirkus rád, hodinky mám rád zase od jiných výrobců., kteří se zase neorientují v cirkuse Upraveno 15. srpna 2008 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 No jo, no. Prostě mě to zaujalo. Co na to říct víc? Hele, a kdyby se mi nelíbíl design MOiMO, navýšil bys počet své "Phantom" limitky tak, abych se tam se svým jedním kusem vešel? Umím odvést spoustu práce dle potřeby. Zatím jsme čtyři, ředitel přes povrchovou úpravu se ještě nevyjádřil zda uplatní opci. Jestli ne, tak to bude jednodušší, i když zrovna jeho bych si moc přál. Čemu se chi vyhnout je mnohasetpříspěvková debata, která nikam vývoj neposune. Čím víc lidí, tím složitější komunikace. Styl je jasný. 44mm - black PVD case, pískovaný - black movmt. 6497 - black dial - zelený AR - 24mm řemínek - styl B&R, samozřejmě ne otrocky, ale pocitem. Termín co nejdřív, cena co nejmenší. Edice 1.0 5ks, pak se uvidí co dál, jestli bude nějaká verze 1.1, nebo rozšíření 1.0 na víc lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 opět nějaké vintážní kousky: http://70s-watches.com/n_to_z/index.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 Nemám žádný problémy se značkama. Pokud si někdo chce koupit hodinky Franta Berousek - Dech šelmy, s komplikací - datumovkou, a řemínkem s ještěrčí prdelky, stvořené na koleně v maringotce, ........... Dech šelmy - to je dobrý! Právě kvůli té maringotce jsem se ptal, jestli o nich někdo něco neví, ne? Nikdo asi nic neví. Sice jovani říkal, že ví, ale nepoví, takže se zdá, že spíš neví a jen machruje. Nebo ne, jovani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 Dech šelmy - to je dobrý! Právě kvůli té maringotce jsem se ptal, jestli o nich někdo něco neví, ne? Nikdo asi nic neví. Sice jovani říkal, že ví, ale nepoví, takže se zdá, že spíš neví a jen machruje. Nebo ne, jovani? Pardon, to nebyl jovani. Přehlídnul jsem se. Omluva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 Nemám žádný problémy se značkama. Pokud si někdo chce koupit hodinky Franta Berousek - Dech šelmy, s komplikací - datumovkou, a řemínkem s ještěrčí prdelky, stvořené na koleně v maringotce, a bude si myslet, že jejich "umělecká" hodnota je 60litrů, tak ať je za ně klidně dá. Budu mít radost, že ho to těší. Ale nechtěj po mě, abych Franta Berousek - Dech šelmy srovnával například s Omegou, která má historii, mnoho patentů, svůj nezaměnitelný design, léty prověřené logo, atd... prostě Berousek je třeba pro někoho fajn, ale já bych za něj třeba 60k nedal. A pro mě je za tím A nebo B, mraky práce, spousty let historie, vývoje, podpory některých oblastí veřejného života, styl, atd, atd... Apropo možná jsi to odhadnul přesně. Někteří se třeba cítí jako profíci, a Berousky by si klidně koupili, ale jako kuriozitu na chvíli, třeba za bůra, aby je po čase dali do frcu za trojku, ale protože si váží vlastní práce, a vydělaných peněz, tak za ně 60k nedají. Zato si klidně koupí třeba mnohokráte omílané Paneraie za 130k, které ale okolí rozhodně nezná, a tudíž je jim šumafuk co kdo ví. A hlavně co si kdo o tom myslí. Myslím že namáhám závity docela dost, jsem za to ostatně placený, ale Berousky nechám jiným. Toť vše. P.S. Omlouvám se jestli jsem se dotknul někoho ze slavné cirkusové rodiny, ale použil jsem to jen jako příklad, toho že ačkoli mám cirkus rád, hodinky mám rád zase od jiných výrobců., kteří se zase neorientují v cirkuse Souhlas. Pro Frantu Berousků zbývá než se snažit odlišit designem, zajímavou reklamou s přesným zacílením (hodinky pro milovníky šelem atd.) nebo technologiemi a materiály (kam zatím řadím i MOiMO, uvidíme, jak to dopadne). Za 60 tisíc korun se dají koupit hodinky značek jako Longines nebo Omega či Prim (abych pár lidí potěšil...), za kterými nestojí jen nápad ale dekády výroby špičkových hodinek. A za to se platí. Není to ani image, ani záruka doživotní sevisovatelnosti a náhradních dílů, ani vynikající technické zpracování, ani v čase skálopevná hodnota produktu...Je to v podstatě všechno dohromady, pěkně promíchané, zashakeované a nalévané do sklenky s vybroušeným nápisem Breitling,IWC,Panerai,Rolex,Longiness atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 Souhlas. Pro Frantu Berousků zbývá než se snažit odlišit designem, zajímavou reklamou s přesným zacílením (hodinky pro milovníky šelem atd.) nebo technologiemi a materiály (kam zatím řadím i MOiMO, uvidíme, jak to dopadne). Za 60 tisíc korun se dají koupit hodinky značek jako Longines nebo Omega či Prim (abych pár lidí potěšil...), za kterými nestojí jen nápad ale dekády výroby špičkových hodinek. A za to se platí. Není to ani image, ani záruka doživotní sevisovatelnosti a náhradních dílů, ani vynikající technické zpracování, ani v čase skálopevná hodnota produktu...Je to v podstatě všechno dohromady, pěkně promíchané, zashakeované a nalévané do sklenky s vybroušeným nápisem Breitling,IWC,Panerai,Rolex,Longiness atd. Pánové Cyber a Alessio, buď jsem paranoidní a měl bych se nad sebou zamyslet, nebo jste se opravdu do mě tak trochu pustili, že jsem si jen vzdáleně představil nákup hodinek, které mě technicky a designově zaujaly a jejichž značka mi byla naprosto neznámá. Nad tím mi zůstává rozum stát. Taky byste se do mě pustili, kdybych neznal Martin Braun, Franck Mueller apod. a zeptal se? Taky to zrovna není main-stream, ne? Co mi ale spravilo den byl název "Dech šelmy". Pokaždé, když jsem si na to vzpomněl, strašně jsem se pobavil. Raděj toho už nechme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2008 (upraveno) Docelá dobrý kauf pro fanoušky ZENITH nemyslíte? Upraveno 16. srpna 2008 uživatelem mrakodrap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2008 Vintage Omega Seamaster nebo Prim Orlik: http://cgi.ebay.com/VINTAGE-OMEGA-SEAMASTE...id=p3286.c0.m14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2008 Kdosi na foru psal, ze cena PVD Unitasu je nekde okolo 15k CZK aha tak od té doby zdražil....před časem jsme s irským setrem uvažovali o vlastní dvoukusové limitce a chtěli jsme pár komponentů koupit od turbyho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2008 Omega Speedmaster Broad Arrow Moonphase Nadherne hodinky, keby som mal tie 2 tisicky, tak nevaham ani sekundu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 Breitling Chronometre Aerospace http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=176849 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
INA Odesláno 19. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2008 To by mě zajímalo, na kolik se ta cena vyšplhá. 1.500 USD podle Tourby je snad jen tahák, ne? Tak Tourby se sek "jen" asi o 900$ Konecna cena aukce je 581 USD, ale pro CR je jeste nutno pricist 19% DPH + 10$ doprava, takze vysledna cena pro CR by tedy byla 701,39 USD = ~11.650 CZK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 19. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2008 CREDOR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 19. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2008 Tak Tourby se sek "jen" asi o 900$ Konecna cena aukce je 581 USD, ale pro CR je jeste nutno pricist 19% DPH + 10$ doprava, takze vysledna cena pro CR by tedy byla 701,39 USD = ~11.650 CZK Omyl, je to v Nemecku, takze bez DPH, tudiz celkem 591 dolarku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se