Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi byly v Deal of the day. Je to vzdy jednodenni akce.

Nemáte někdo tip na "Deal of the day" na modré LHC? Klidně SZ. Jsou to super hodinky, ale v létě jsem je utopil v moři... budou tam ve 40 metrech ještě nějakou dobu tikat. Dumal jsem, co dál, ale asi do nich půjdu znovu.

Odesláno

Nemáte někdo tip na "Deal of the day" na modré LHC? Klidně SZ. Jsou to super hodinky, ale v létě jsem je utopil v moři... budou tam ve 40 metrech ještě nějakou dobu tikat. Dumal jsem, co dál, ale asi do nich půjdu znovu.

LHC jsem nejlip videl asi na Jomashopu. Meli jak obe velikosti, tak kvarc a automat v modre, cerne i cervene. Automaty vychazely neco kolem 900usd tusim.
Odesláno

Možná někoho zaujme, dnes vychází v kampani na kickstarteru - http://hamtunwatches.com/

- High-grade 41mm titanium case

- Matte ceramic bezel

- Seiko NH35A automatic movement

- Domed sapphire crystal

- 22mm lugwidth

- Choice of titanium bracelet or silicone strap

Cena 199 dolarů.
Odesláno

Možná někoho zaujme, dnes vychází v kampani na kickstarteru - http://hamtunwatches.com/

- High-grade 41mm titanium case

- Matte ceramic bezel

- Seiko NH35A automatic movement

- Domed sapphire crystal

- 22mm lugwidth

- Choice of titanium bracelet or silicone strap

Cena 199 dolarů.

To vypadá dobře. Titanovky sice už mám, ale zaujaly mě.
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Nevím, jestli to tu už někdo postnul, ale 

Altman Plzeň zřejmě končí s Omegama, takže na vše od Omegy 30% sleva

Odesláno

Nevím, jestli to tu už někdo postnul, ale

Altman Plzeň zřejmě končí s Omegama, takže na vše od Omegy 30% sleva

Nemas nahodou odkaz pripadne foto co maj v nabidce?
Odesláno

Na stránkách nic nemají, zřejmě fakt doprodej. Byly tam nějaký ty hnusný Constellation - tak 7 druhů, pak X-33, dvoje bílé CoAxialy, Moony Dark side, nějaké Seamastery, pár dámských...víc si nepamatuji...bohužel ne nové Seamastery 300, po kterých jsem šel. Bližší info na prodejně, číslo je na netu...už guuuglim...377 917 867

Odesláno

Na stránkách nic nemají, zřejmě fakt doprodej. Byly tam nějaký ty hnusný Constellation - tak 7 druhů, pak X-33, dvoje bílé CoAxialy, Moony Dark side, nějaké Seamastery, pár dámských...víc si nepamatuji...bohužel ne nové Seamastery 300, po kterých jsem šel. Bližší info na prodejně, číslo je na netu...už guuuglim...377 917 867

Novy seamastery tam asi zjevne nemaj tohle mi poslal po telefonatu na prodejni typek co maj jako skladovky.d85534829aed5213e6ee3d6537e8dded.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...