Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V TH (Tag Heuer) predajni v Eurovea v Bratislave maju výpredaj všetkých TH doplnkov - kožené bundy, tašky, peňaženky za polovicu a všetky TH opasky za 200?. Akcia platí do vypredania.

Odesláno

Názor na hodinky je.. negativní, poněvadž jsou hnusný a až ošoupeš to PVD, bude to ještě horší:)

Jinak Ashford opakovaně úplně v pohodě.

Hele hodinky to hnusný rozhodně nejsou, naopak. To pouzdro je velmi zajímavé. Hodinky jsou to kvalitní, alespoň podle recenzí a zkusenosti.

Cena je přiměřená

Odesláno

Hele hodinky to hnusný rozhodně nejsou, naopak. To pouzdro je velmi zajímavé. Hodinky jsou to kvalitní, alespoň podle recenzí a zkusenosti.

Cena je přiměřená

Mne sa ta cierna ciernota pozdava uz dlhsie :)

Odesláno

V prípade JR to PVD nebude žiadna lacota tak by som sa toho nebál a tiež si nemyslím že by si zaslúžili označenie hnusné

Odesláno

technicka stranka pvd ma presvedcila..dikes ;)

Hele nejsem si jistý, ale myslím si, že se nejedná o PVD úpravu, ale DLC. Což je sice jistý poddruh PVD, ale mnohem dražší a kvalitnější (Diamond Like Carbon) (nečerpám však z vlastní zkušenosti)

Odesláno

už sem to tu psal několikrát...mám PVD úpravu na svých hodně levných potápkách Golana. Hodinky mám cca 5let a už toho hodně zažily. Na PVD ani známka nějakýho ošoupání. Takže nemůžu říct proti této úpravě křivého slova..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...