City Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 (upraveno) Škoda že nemajú kompletnú ponuku remienkov a ťahóv. Upraveno 31. srpna 2021 uživatelem City Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 @City tak zkus dát dotaz na prodejce, možná je schopen objednat co potřebuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 ako vidite tu strojovnu PT5000? cital som nieco na webe a vyzera to zaujimavo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 (upraveno) @Roman-ZA toho bych se nebál, ale otázkou je cena, Číňani ji dokážou dát do hodinek za $200, tak abys to zbytečně nepřeplatil. Upraveno 31. srpna 2021 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Orient Chicane Red nadherne 39mm hodinky, dobra cena: https://www.online-hodinky.sk/orient-fer1x002h Mam ich uz vyse roka, stale ma bavia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 (upraveno) takuto zlavu by bol hriech nevyuzit:) Hodinky Luminox - TimeStore.cz Upraveno 31. srpna 2021 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 před 3 hodinami, Harwey napsal: takuto zlavu by bol hriech nevyuzit:) Hodinky Luminox - TimeStore.cz to jsou kašpaři. Kdo jim píše stránky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belo696 Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 před 4 minutami, groula napsal: to jsou kašpaři. Kdo jim píše stránky Tak toto uz je ale trosku moc,to uz musi byt nejaka recesia nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 (upraveno) Toto je jákesi kur.... výhodné. Bulova Lunar Pilot za cca 6.300,- To abych snad alarmoval známosti v USA. Ten e-shop by měl být cajk ne? Úspora proti ČR nákupu víc jak 50%. Nebo to má nějaké háček? Jinak asi bych to řešil, tak, že my to známý koupí na sebe v USA, zkontroluje a pošle do ČR, ideálně tak aby to prošlo přes celníky bez připomínek, nicméně i kdyby, tak je to pořád velmi výhodné. https://www.jomashop.com/bulova-lunar-pilot-watch-96a225.html Upraveno 31. srpna 2021 uživatelem papun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 (upraveno) jomashop je v pohode. Pokud to zvladnes bez dph a poplatku za vycleni, dobry, pokud ne.. meh:) Jo ale samozrejme nemas zaruku, respektive jen rocni u toho shopu, tedy celkem nahovno. Upraveno 31. srpna 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 No tak kdyby se v tom roce něco stalo, tak je nerentabilní to tam poslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Ono se to pripadne resi tak, ze ti opravu naceni mistni servis, Jomashop potvrdi, ty to nechas opravit v CR, zaplatis a do USA preposles fakturu, oni pak poslou tu castku na tvuj ucet. U relativne levnejch quartzek je to asi uplne fuk.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 31. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 Na Joma jsem loni bral Bulovy pro manzelku a vyhl jsem se vsemu..cili jsem platil jen dopravu ale to byla nahoda Uplne v pohode obchod, kamaradi tam nakupuji bez problemu. Plati teda clo atd..takze se vyplaci nakupovat kdyz je sleva aspon 60-70% aby se to vyplatilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Taky jsem bral Bulovy Lunar Pilot z Jomashopu, DPH jsem sice zaplatil, ale i se všemi dodatečnými náklady to vyšlo o cca 5tis. levněji než u nás. Hodinky přišly v bezvadném stavu a po necelém půl roce mají odchylku cca +1s, takže přesnost fenomenální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 ja som ich kupoval v minulosti na Amazone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Tak jsem to risknul. Ač jsem lama, tak to bylo celkem intuitivní. S Revlutu mi strhli 6.739,41 Kč. Někde na netu jsem ještě vyštrachal kupon na slevu 10 dolarů na dopravu. Kdyby si toho nevšimnuli celníci, tak to bude báječný kauf, ale i tak by to nemuselo být zlé. S clením bych se měl vlézt někde k 8.500,-, u nás nejlevněji tak za 12.500,-. Takže úspora by mohla být 4.000,- což není zas tak málo. Hlavně aby to došlo a bylo to v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Koukám, že nejsem jediný, kdo podlehl slevám na Jomashopu Trochu mě znervózňuje, že přišlo sice potvrzení objednávky, ale v profilu, žádnou zadanou nemám (registroval jsem se až po objednávce), a že zatím nepřišlo sledovací číslo zásilky. Asi mají svátek? Nicméně hodinky byly staženy z nabídky, tak snad přijdou, a v komplet balení ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Já se naštěstí napřed registroval s až pak objednával. Ale od té doby tam zatím mám pouze čeká na odeslání. Prachy z karty stržené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Buďte v klidu, ty informace se aktualizují se zpožděním, hodinky už můžou být na cestě (ale taky nemusí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 V 3. 9. 2021 v 0:14, nizkotucnytvaroh napsal: Koukám, že nejsem jediný, kdo podlehl slevám na Jomashopu Trochu mě znervózňuje, že přišlo sice potvrzení objednávky, ale v profilu, žádnou zadanou nemám (registroval jsem se až po objednávce), a že zatím nepřišlo sledovací číslo zásilky. Asi mají svátek? Nicméně hodinky byly staženy z nabídky, tak snad přijdou, a v komplet balení ... Posunul si se někam s objednávkou? Já mám zatím platbu z karty pořád nepřebranou obchodníkem a v e-shopu píšou čeká na odeslání. Psal jsem na podporu a napsali, že tento týden by se mělo odeslat. Tak snad to klapne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se