Jaem Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Porsche Design Chronotimer Series 1 Deep Blue lesteny titan, nove, box+papiere, za 1775€ aj s postou. Ak by mal niekto zaujem a nema na bestsecret konto, napiste SZ, poslem mu pozvanku. https://www.bestsecret.com/product.htm?listName=Men%2FAccessories%2FWatches&position=14&code=31898927&colorCode=31&area=MEN_ACCESSORIES&gender=MALE&back_url=%2Fcategory.htm&originProdLink&back_param_category=men_accessoires_uhren&back_param_gender=MALE&back_param_area=MEN_ACCESSORIES&back_param_sort_by=price_descending&l=en&c=SK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Sorry že až teď... BALL slevy na vybrané modely - konci zítra. Aktuální modely ve slevě: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 (upraveno) @DarylVanHorne sakra, tohle jsem vůbec neměl vidět Upraveno 7. prosince 2021 uživatelem Lookyn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 A jak to funguje, to se dá nějak vyzvednout přes dealery, nebo to posílaj? Pokud posílaj tak snad ne ze Švýcarska, to by bylo naprd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 @Micey pohledal jsem to na jejich stránkách a tady https://shop.ballwatch.ch/en/Ts_Cs u bodu 3.4 píšou "The Taxes and VAT duties are paid in advance by the foreign shipper, which acts as importer, on behalf of the ultimate consignee, the end buyer." Z toho bych chápal, že odesílaj v režimu DDP - neboli Delivered Duty Paid, takže CLO a DPH by už mělo být zaplaceno... V košíku mi svítí VAT (DPH) 21%, což je naše česká daň, švýcarská je 7.7% (našel jsem na netu - nevím to), to na mě působí, že už s dodáním do ČR počítaj. Ale pokud plácám nesmysly, tak mě tu, prosím, někdo opravte Každopádně jim jdu napsat mail, tak uvidíme, jak rychle reagujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Dík, dobrá práce - já to právě nějak nemohl najít, přitom to musí zajímat 90% jejich potenciálních zákazníků:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 @Micey tak ještě pro všechny případné zájemce přidám mailovou komunikaci osekanou o oslovení a takovej ten bordel kolem Můj "anglickej" dotaz: I want to buy a Ball watch, but I am from the Czech Republic. Can you please tell me if I will pay any taxes or VAT when I order the watch online in your store? Odpověď z Ballu: Thank you for your message and your interest in our products. 21% of VAT will be charged directly when the order is placed. The total price on the checkout page is, therefore, the total amount to pay. There will not be any additional fees or taxes to pay on top of that. I hope this provides some insight and remain at your disposal. ...takže by měla být cena opravdu finální plus teda samozřejmě nějakej rozdíl v kurzu u banky, ale i tak by to mělo pořád vycházet dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Před hodinou, Lookyn napsal: @Micey tak ještě pro všechny případné zájemce přidám mailovou komunikaci osekanou o oslovení a takovej ten bordel kolem Můj "anglickej" dotaz: I want to buy a Ball watch, but I am from the Czech Republic. Can you please tell me if I will pay any taxes or VAT when I order the watch online in your store? Odpověď z Ballu: Thank you for your message and your interest in our products. 21% of VAT will be charged directly when the order is placed. The total price on the checkout page is, therefore, the total amount to pay. There will not be any additional fees or taxes to pay on top of that. I hope this provides some insight and remain at your disposal. ...takže by měla být cena opravdu finální plus teda samozřejmě nějakej rozdíl v kurzu u banky, ale i tak by to mělo pořád vycházet dobře. Takže už objednáváš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 @DarylVanHorne ... v podstatě jen díky tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 před 5 minutami, Lookyn napsal: @DarylVanHorne ... v podstatě jen díky tobě Tak se pochlubit až přijdou, jsem zvědav, co jsi vybral... A děj zkušenost s fungováním jejich e-shopu a zaslání. Jsem zvědav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1kubik Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Přemýšlím nad hodinkami jako uchovatelem hodnoty proti inflaci. Po jakých hodinkách se dívat, aby jejich hodnota rostla nebo alespoň stagnovala? Projel jsem si pár zahraničních článků, ale rád bych takové hodinky koupil spíše u nás od někoho, jelikož některé modely jsou nedostupné a taky proto si drží svoji cenu. https://www.businessinsider.com/here-are-the-11-best-watch-investments-for-aspiring-collectors-2020-6#rolex-gilt-dial-submariner-reference-5513-12 Nevím, jak je to s cenou např. u těchto Rolexek. https://obleceni.bazos.cz/inzerat/145272406/rolex-submariner-date-41mm-bluesy-126613lb-nove-dec-2021.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Jsi 5 roky pozdě, aby mohl výhodně kupovat a držet. též 2 otázky: 1) myslíš, že kdyby někdo měl nějaký tajný typ, vykvákal by to do veřejného fóra ? 2) myslíš, že je dobrý nápad investovat do něčeho, čemu nerozumíš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 před 1 hodinou, 1kubik napsal: Přemýšlím nad hodinkami jako uchovatelem hodnoty proti inflaci. Po jakých hodinkách se dívat, aby jejich hodnota rostla nebo alespoň stagnovala? Projel jsem si pár zahraničních článků, ale rád bych takové hodinky koupil spíše u nás od někoho, jelikož některé modely jsou nedostupné a taky proto si drží svoji cenu. https://www.businessinsider.com/here-are-the-11-best-watch-investments-for-aspiring-collectors-2020-6#rolex-gilt-dial-submariner-reference-5513-12 Nevím, jak je to s cenou např. u těchto Rolexek. https://obleceni.bazos.cz/inzerat/145272406/rolex-submariner-date-41mm-bluesy-126613lb-nove-dec-2021.phpl Před hodinou, TomNguyen napsal: Jsi 5 roky pozdě, aby mohl výhodně kupovat a držet. též 2 otázky: 1) myslíš, že kdyby někdo měl nějaký tajný typ, vykvákal by to do veřejného fóra ? 2) myslíš, že je dobrý nápad investovat do něčeho, čemu nerozumíš ? 1.) ale tak sa chce zas len poradit, od toho fora su 2.) myslim ze si nakup luxusnych hodiek kazdy z nas potrebuje nejako ospravedlnit vnutorne a nutne tiez pred svojou "veducou pracovnickou", ak by 1Kubik fakt chcel len investovat prachy nazvys tak to sem nepise 3.) nastastie nie som admin ale mam pocit ze ta tema je mimo vlakno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 https://www.timestore.cz/Znacka/Orient/Speedtech/Orient-Speedtech Nebýt toho šílenýho "ala karbonu" by to za ty peníze byly celkem našláplý chrona se safírem a AR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Šílená mi přijde hlavně ta původní cenovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 před 7 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Šílená mi přijde hlavně ta původní cenovka to jo no ale na jiným shopu jsou za 10.. jako jsou i velký jako kráva.. asi fakt špatnej typ ale sleva slušná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Když už tu zmiňujete Timestore, mají tam teď zajímavé slevy na Invicty. Třeba potápky v automatu, za třiapůl tisíce... https://www.timestore.cz/9094ob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 ja už to nevydržel a právě tam taky nakoupil to je nemoc tohle.. Ale Invicty teda fakt ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 před 41 minutami, dragys27 napsal: Když už tu zmiňujete Timestore, mají tam teď zajímavé slevy na Invicty. Třeba potápky v automatu, za třiapůl tisíce... https://www.timestore.cz/9094ob no jo, ještě že na heurece najdeme, jak to s tou slevou je doopravdy ;o) TIMESTORE mívá dobré ceny, ale sem tam jsou to taky pohádkáři. Důvěřuj, ale proveřuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 (upraveno) Dragysi, pokud se budeme držet tebou navržené koncepce (potápky s automatem a kovovým tahem), spíš bych se podíval na něco takového (jenže to zrovna není ve slevě, no) Upraveno 28. prosince 2021 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se