Jump to content

Co je kde na prodej a za kolik

H-B
 Share

Recommended Posts

Tak vám pěkně děkuju, objednal jsem zřejmě poslední kus, za což mi jistě poděkujete vy 😁

PS: jestli vás potěší, že jsem omylem ve spěchu využil kód POPUPAKCIA -100,-, místo VERNOST -5%, tak jsem alespoň 200,- tratnej no😱🤣

Neni zac, ja shanim jen klasiku - cerne na gume. Ty barevne by se mi casem asi okoukaly. I kdyz ty tmave modre se sunburstem jsem zvazoval, ale nez skoncila Vymena manzelek 🙂 byly pryc. 

Vcera v cca 19h byly vsechny troje z toho meho obrazku dostupne. Ale porad nechapu ty slevy. Jako levno tam je vzdy, ale tohle. Sam jsem tam v lete kupoval jedny g-shocky, no problem, ale byly to vratky (byl 100% NOS, ale mely v pameti stopek 3 zaznamy i s datem cca mesic zpet).

Edited by odjinud

@tombas Želvoidy nakonec, 5kx už jedny mám, a jedny jsem pustil. A tak sem chtěl šetřit!😁

IMG_20220120_084154.jpg

Právě teď, Lukáš3 napsal:

Kód 10plus je dalších 10% z ceny :D 

No to mě snad ani neříkej 👀😁

To asi nerozdejchám 😁 vždycky hledám , a teď jsem prostě konal, a takhle se obral🤣

@Lukáš3 To je podle mě jako jedny z nejlevnějších v EU, po Evropě byly nové nejlevnější kolem 8,5, takže s tím KÓDEM to vyjde ještě lépe.😁🙃

Ty jo, tam to žije SRP775 zase skladem, ale už za 9190kč. Celkem rychle se tam ty ceny v posledních hodinách točí, možná zažijeme zajímavé dopoledne u "refrešování" timestore. Já bych si něco i koupil, ale je mi jasný, že to zase nebudu nosit. Možná bych zkusil srpe29, ale tak za 6K, tak doufám, že to tady někdo od nich čte 🙂