Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

V Bratislave v  OC Centrál, klenoty Amawell, končia s predajom hodiniek a vypredávajú zásoby, na všetky hodinky 30%. V ponuke Tissot, Certina, pár kúskov Longines. Čo ma zaujalo s konečnou cenou na foto:20230909_201300.thumb.jpg.6d3ee002f345d07ce96d9994a929a466.jpg

20230909_201353.jpg

Upraveno uživatelem M109
.
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Co takhle zkusit se podívat, jak vznikal strojek pro Spartaky?

Možná by stálo za to zjistit, jaké deriváty strojků (a zřejmě licencované) se používaly od padesátých let minulého století v mnoha sovětských hodinkách. 

A poslední zajímavé téma, o kterém si štěbetají vrabci, je obnova výroby strojku LIP T18. Pak by bylo možno očekávat v dnešní době unikátní mechanické hodinky od firmy LIP. 

Upraveno uživatelem Kobliha
Odesláno (upraveno)

Ball BTS sale.

https://shop.ballwatch.ch/en/

IMG_20230929_162357.jpg

Upraveno uživatelem nizkotucnytvaroh
Odesláno

Ma nekdo zkusenosti s prodejem drahych hodinek na Chronu? Nekde jsem cetl, ze se jedna nekdy o podvodniky, co se dohodnou s treti stranou a cloveka oberou o hodinky..

Odesláno

A nechceš to "někde jsem četl" najít a nasdílet? Zajímalo by mě, jak by ten podvod měl fungovat, když peníze drží Chrono24 až do vypořádání obchodu.

Odesláno
  V 5. 10. 2023 v 16:53, Roman-ZA napsal:
Rozšířit  

Ale nejde to poslat do ČR, přes *.cz stránku, jsou za normální cenu...

Odesláno

Vulcain spustil předprodej, při příležitosti obnovy produkce modelu Nautical Cricket, limitka 25ks v partnerstvím s francouzským retailerem Ocarat.

IMG_20231012_185128.jpg

IMG_20231012_185114.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...