lindys Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 U Hanáka v Brně začal výprodej starších modelů Certina, např. DS Action Diver Limited Edition Turtle Conservancy (takové ty s barevnou sekundovkou) je k mání za 16k a pár drobných (oproti cca 24k jinde). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 V 29. 12. 2023 v 15:13, 100mikro napsal: Včera jsem byl v Lidlu nakupovat, pokud by někdo potřeboval levný box na hodinky... https://www.lidl.cz/p/auriol-box-na-hodinky/p100369082 Ohledně těchto koženkovejch boxů mám jeden poznatek z praxe a to, že moc nevydrží a začnou se po pár letech loupat, asi po vzoru červených krabiček hodinek Omega. Právě jsem jeden takový box-loupák vyřadil z provozu, protože už vypadal jako ze smetiště. Bylo to na popud současné nabídky Lidlu, kde nyní na prodejnách nabízejí dřevěnou (bambusovou) krabičku na čaje za 150 Kaček. Abych se nechlubil cizím peřím, tak už takové využití čajové krabičky na Chrmg kdysi proběhlo. Já jsem pouze využil know-how a polštářky z té mojí původní. Lze vcelku doporučit. Možná přikoupím ještě jednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 A když polštářky nemáš, a nechce se Ti je šít ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Mám trochu obavy, co udělá to dřevo vevnitř s leštěnými díly článků tahu...při vkládání a vyjímání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 @Bert To je výborný nápad s tou izolací na polštářky, cením vysoko! @paya01 Kontakt článků tahu se stěnou boxu zrovna u mých zobrazených modelů hodinek vážně neřeším. Pokud tam s hodinkama člověk nebude vysloveně šmrdlat, tak se nemůže nic zásadního stát. Cílem tohoto “hacku” není primárně ušetřit, ale štve mě, že ty nabízené hodinkové boxy prd vydrží. Na levné hodinky nemá cenu kupovat boxy v echt kůži za tisíce peněz, zatímco dražší hodinky už mají originální boxy pěkné a proto box dokupovat nepotřebují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 @Jerryl Jen se zeptam, za jak dlouho se ti zacal loupat ten box z Lidlu? Sam ho mam par let a prijde mi, ze drzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 @Jerryl Děkuji za pochvalu, a jako pamětník si dovolím zavzpomínat. To bylo někdy po roce 2000 a já měl prvních cca 500 Primek. No a kam s nimi. Vzpomínám na starou prosklenou vitrinu, ze které jsem vytahal poličky, a umistil do ní na smrkových kulatinách cca 15 mm v průměru tyhle izolační srandy, a na nich normálně za řemínek připnité hodinky. takže v jedné řadě cca 120 cm dlouhé bylo 10 hodinek. Řad nad sebou bylo 15, a protože vitrina byla hluboka, tak do hloubky 2. Celkem cca 300 radostí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 @Bert 300 kusů - to musel být pohled! Ale to mi nehrozí, protože mám stopstav a směřuji k minimalismu, osvícení a nirváně @Prochy68 Určitě jsem v Lidlu ty boxy několikrát kupoval, pár jsem rozdal a zbytek asi zašantročil při stěhování. Ty moje současný koženkový boxy jsou podle značky z Tchiba. Odhadem je mám 10 let. U těch Omeg mě odrbaný červený pouzdro mrzelo mnohem víc. Už je nemám, ale vypadalo asi takto, foto z netu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 Tak jsem ještě chlívky přikoupil. S polštářky ala Bert to bude těžko překonatelný řešení. Jediná otázka je: A není to málo, Antone Pavloviči? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Po návštěvě Hornbachu jsem dotáhl černou izolaci na trubky k výrobě polštářků. Je to trochu měkčí a poddajnější materiál než ta šedá. Nevím, jakou to bude mít životnost, ale na roztřídění a uložení přebytků, co se mi válely po šuplících je to celkem dobrý. Léta jsem se na takový úklid chystal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Vypadá to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 Neptunian pod 500€... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 nie len edox su v dobrej cene https://ocarat.com/montre-homme/?#category-495/orderby-discount/orderway-desc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 a čo je to za obchod? spoľahlivý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 před 22 minutami, Iggi Kali napsal: a čo je to za obchod? spoľahlivý? Spolahlivy a bezproblemovy, nemaj obavy, uz odtial par členov kupovalo, vrátane mňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawdler Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 Bral jsem je včera, tak doufám, že je relevantní.(vypadá, že ano) Je trochu boj s webovkami, nějak jsem nenašel anglickou verzi, ale dá se to. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 Bral som od nich tiez uz.Momentalne mi u nich visi objednavka lebo som si az po zaplateni prelozil, ze na odoslanie 29.1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 (upraveno) před 8 hodinami, Iggi Kali napsal: a čo je to za obchod? spoľahlivý? bral som uz 2x, raz hodinky raz nejaky šperk, všetko ok... len je potrebne si dat pozor co ukazuje pri hodinkach ako datum dodania... variuje to tam od dni do mesiacov... Na svoje Nivady Grenchen som sa načakal asi 2 mesiace. A za nakup ti este napocitaju nejake percenta v bodoch co vies opät pouzit... Upraveno 19. ledna 2024 uživatelem Plattfuss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 V Dealu teď mají akci na pár modelů Tudor, kdyby někoho zajímalo: https://www.deal-klenotnictvi.cz/outlet/?sort=high Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 Jsem se u prohledávání inzerce pobavil. Chlapci, přiznejte se, kdo z vás to byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se