Micey Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Jasan. Bych si právě myslel že nějak oražená bejt musí, pro ty značky, kde maj uvedenu mezinárodní záruku. Jich ses neptal? Píšou todle, koukám. "For International Purchases (excludes USA or China), please contact customer service at 212-813-1111, customerservice@ashford.com, or live chat to receive assistance with the International Warranty claim." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února @Micey Přikládám komunikaci s Ashfordem co jsem dohledal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Nojó, mě by právě zajímalo, co (by) ti napsali jako reakci na to, že to přímo Glycine neuznává.. Ale to je fuk, hlavně že je relativně bezbolestně vyřešeno:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února @Micey Tohle byla právě poslední zpráva, pak už nic nepsali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawdler Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února před 38 minutami, Micey napsal: @nizkotucnytvaroh A záruční karta byla oražená Ashfordem? Jako píšu, že s čistou warranty card, ale soudím jen z googlení (kde jsem toho našel pomálu), osobně z ashfordu jsem nic neobjednával. Jen aby to někdo nebral jako bernou minci, že přijde nevyplněná.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Mám od nich pár hodinek a řekl bych, že karty mám vyplněné. Můžu se zítra kouknout v práci. Naštěstí jsem s nimi nikdy problém neměl a abych řekl pravdu, ani jsem to při těch cenách nějak zvlast neřešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Ta cena je samozřejmě něčí vykoupena, a každý, s tím musí počítat , jen zrovna u Glycinu myslím mívali na stránce Authorized dealer, a pak když dojde na lámání chleba/zubů lunety Ale to spíš pro zajímavost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února No mají to tam pořád, já to dnes ještě schválně kontroloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Zrejme zaujimava cena na nejake Victorinoxy https://ocarat.com/montre-swiss-army-heritage-40mm-241969-victorinox-106678.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Toto je dobra cena https://ocarat.com/montre-d-exposition-prospex-sla055j1-seiko-112246.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawdler Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Docela zajímavá cena https://www.timestore.cz/iron-annie-5018-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Celkom slušná cena na želvy padi https://www.inhodinky.sk/seiko-kategoria-hodinky/panske-hodinky-seiko-srpa21k1-prospex-sea-padi-darcek/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffeltom Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března Zenith Pilot Byl jsem v Lipsku a u BRINCKMANN & LANGE mají slevu na pilotky v obchodě u hlavního náměstí, viz foto výlohy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LayDee Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března Ahoj, máte někdo zkušenosti s tímto obchodem? invictastores Když srovnám ceny u nás a s tím jaké nabízejí ceny u nich, tak je to hodně velký rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března @Frantik poradí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března před 18 minutami, Andrew napsal: @Frantik poradí Hovno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března @Andrew @Frantik a co kdybyste ještě kromě vzájemného špičkování napsali @LayDee, že do tohoto vlákna její příspěvek fakt nepatří? Protože tohle vlákno se jmenuje: Co je kde na prodej a za kolik ..... Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března před 4 hodinami, LayDee napsal: Ahoj, máte někdo zkušenosti s tímto obchodem? invictastores Když srovnám ceny u nás a s tím jaké nabízejí ceny u nich, tak je to hodně velký rozdíl. Ve svete je to celkem standard a takovych eshopu najdes urcite vic. Invicta je obecne srot a low end, ze ktereho se v CR dela pozlatko a ceny se nasazuji velmi suverene. V teto cenove je lepsi koupit zrovna seiko, kvalita stejna, nebo lepsi, maji nejakou resale value pokud te nebudou bavit....pokud tedy vylozene nehledas tento frikulín poutovy design... Jak psal @Bert tohle je spis do vlakna poradte a koupi a vyberem a sem to primarne nepatri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Biatec, -20% na předobjednávku modelu Corsair. https://www.biatecwatches.com/t-sk/shop/corsair?FBIGLDCZ&fbclid=PAAaYv7XnXb7uJUKjgCyq8o_caho2xmCez76nuZbPcYzS5W8e1g-d7YVuR2ik_aem_AVGP_0kyRbzph_af1VLLid1E75IFwSheiyBZGKU-AyLCjta3VrKv0sRysBrJLqRJdoz-s-qkkjNm_MBHkgugwzs5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna (upraveno) Není to podezřelé? Ta cena je dost pod průměrem. https://www.chrono24.cz/tagheuer/carrera-calibre-heuer-01--id31132043.htm?searchHash=1e93682d_0p3Ndy&pos=2 Upraveno 16. dubna uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se