Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

Jasan. Bych si právě myslel že nějak oražená bejt musí, pro ty značky, kde maj uvedenu mezinárodní záruku. Jich ses neptal? Píšou todle, koukám. "For International Purchases (excludes USA or China), please contact customer service at 212-813-1111, customerservice@ashford.com, or live chat to receive assistance with the International Warranty claim."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Micey Přikládám komunikaci s Ashfordem co jsem dohledal.

IMG_20240226_120352.jpg

Odkaz ke komentáři

@Micey Tohle byla právě poslední zpráva, pak už nic nepsali 😁

Odkaz ke komentáři

před 38 minutami, Micey napsal:

@nizkotucnytvaroh A záruční karta byla oražená Ashfordem?

Jako píšu, že s čistou warranty card, ale soudím jen z googlení (kde jsem toho našel pomálu), osobně z ashfordu jsem nic neobjednával.

Jen aby to někdo nebral jako bernou minci, že přijde nevyplněná.:)

Odkaz ke komentáři

Mám od nich pár hodinek a řekl bych, že karty mám vyplněné. Můžu se zítra kouknout v práci. Naštěstí jsem s nimi nikdy problém neměl a abych řekl pravdu, ani jsem to při těch cenách nějak zvlast neřešil.

Odkaz ke komentáři

Ta cena je samozřejmě něčí vykoupena, a každý, s tím musí počítat 🙃, jen zrovna u Glycinu myslím mívali na stránce Authorized dealer, a pak když dojde na lámání chleba/zubů lunety 😁Ale to spíš pro zajímavost.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
před 4 hodinami, LayDee napsal:

Ahoj,

máte někdo zkušenosti s tímto obchodem?

invictastores

Když srovnám ceny u nás a s tím jaké nabízejí ceny u nich, tak je to hodně velký rozdíl. 

Ve svete je to celkem standard a takovych eshopu najdes urcite vic. Invicta je obecne srot a low end, ze ktereho se v CR dela pozlatko a ceny se nasazuji velmi suverene.

V teto cenove je lepsi koupit zrovna seiko, kvalita stejna, nebo lepsi, maji nejakou resale value pokud te nebudou bavit....pokud tedy vylozene nehledas tento frikulín poutovy design...

Jak psal @Bert tohle je spis do vlakna poradte a koupi a vyberem a sem to primarne nepatri ;)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...