Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Baker napsal:
Zajimave ... jenom jsou male a drahe :)

No jo, ale furt mně to (třeba u modelu 44017) přijde jako rozumná cesta k "Navitimer like" hodinkám. Pro někoho s normální rukou, samozřejmě. A třeba model 6087 je ve své podstatě jedinečnej, protože nic takovýho Breitling v současný nabídce nemá. Respektive v sekci Navitimer, s tímto rozložením ciferníku a v této barevné kombinaci...

Odesláno (upraveno)
  Baker napsal:
Kromne inverznich subdial, ale za uplne jine penize.

Jo, jo... tyhle krásky jsem samozřejmě vzal v ůvahu... Opravdu báječné hodinky. Ovšem pokud by byl někdo magor jako já, tak právě ty inverzní subdialy můžou být důležitým rozdílem... Na druhou stranu by mně u těch O&W zase vadila ta nazelenalá luminiscenční vrstva...

Upraveno uživatelem Gilius
Odesláno

Ve starozitnictvi v Brne na Minoritske maji cibule Patek Philippe. Venoval jsem jim nejaky cas a svoje postrehy bych shrnul nasledovne:

* ciselnik (s jednou nenapadnou vlasovou prasklinou) je signovany "Spaulding & Co."

* pouzdro je zlacene, dynko sroubovaci a zevnitr ma napis "S.W.C. Co. GOLD FILLED 20 YEARS 5018795"

* strojek je signovany jednak "Patek Philippe" a jeste "Spaulding & Co. Chicago" dale je zde napis "Adjusted" a "Pat. Jan. 13 1891" a cislo "113339"

* strojek je pekne vysperkovany vcetne mikroregulace a myslim i satonu (ach ta pamet...), pohledove ve vybornem stavu, ma krasny modry vlasek

Celkove vypadaji paradne, rucky jsou ornamentalni. Cele hodinky jsou podobne temto, ktere jsem nasel na webu. Chteji za ne 59000, udajne jsou v komisi a co se tyce moznosti pohnout s cenou, tak jsou ochotni kontaktovat majitele na zaklade konkretni nabidky.

Vzhledem k tomu, ze co se tyce kapesnich PP nemam prilis prehled, bych rad vedel, jestli je to spatna/dobra/skvela nabidka. Co vy na to?

Dale tam maji krasne kapesni Walthamy (opet gold filled) s nadherne poamericku dekorovanym strojkem s mikroregulaci a lozisky ulozenymi v satonech. Lahoda pohledet. Cena je bratru 4000.

Vzhledem k tomu, ze tam mivaji dost casto velmi napalene ceny, tak by me zajimalo, jestli jsou precenene i tyto (i ty Pateky).

Odesláno
  Kalifx napsal:
Nevím, jestli už to tady nepadlo, ale na Gnomonwatches rozšířili nabídku hodinek Aviation...

edit: správnej odkaz

O něco lepší ceny má carrerabayern a je to v EU, tudíž bez extra DPH. Né, že bych chtěl dělat někomu reklamu, ale sám mám přes Kubsona přímo od O&W za tehdy nejlepší cenu na internetu.

Odesláno
  Diamondking napsal:
Nevím jestli to tady už nebylo. Zaráží mě jedna věc. Někde jsem četl, že tyto hodinky byly vyrobeny dva kusy a to jeden zlatý a druhý platinový.

Myslím, že roční produkce je okolo dvou kusů ve zlatě a dvou v platině...

Odesláno (upraveno)
  Viktor napsal:
Myslím, že roční produkce je okolo dvou kusů ve zlatě a dvou v platině...

Díky za osvětlení..mě se to hned nezdálo, že by byl na světě jenom jeden kousek a k mání zrovna na chrono24 :thumbsup_anim:

Edit: pravopis

Upraveno uživatelem Diamondking

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...