geometr Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Tak ty moje asi jo , já tam to "U" nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Nemyslím si, že to je ono. Dřív u modelů vyráběných v japonsku bývaly písmena za nápisem JAPAN. A třeba i u stejných mohly být různé: A ještě dřív byl jen nápis Japan bez písmenka: A ještě dřív tam psali tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Tajná šifra. Hergot toto by zajímalo ze zajímavosti. Nemáte někdo kámoše v casiu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Casia F91 jsou bezesporu fajn, ale asi bych koupil W59. Je to skoro to samé, jen to má "WR 50m" Budete mi to rozmlouvat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Casia F91 jsou bezesporu fajn, ale asi bych koupil W59. Je to skoro to samé, jen to má "WR 50m" Budete mi to rozmlouvat? Budeme, protože totéž ti splní i F91. Prošly frostie-testem v plném rozsahu bez ztráty kytičky. Tedy sprcha, moře, tobogán, ponor, plavání, skoky do vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 W59 je uplně něco jinýho, to se nedá vůbec srovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 před 1 minutou, geometr napsal: W59 je uplně něco jinýho, to se nedá vůbec srovnat. Připouštím, že W59 má jiný modul (590), nenosil je Usáma, nemají stránku na Wikipedii Ale jsou to stejné třítlačítkové mrňavé plasťáky ... dokonce snad mají společný návod k použití. Nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Připouštím, že W59 má jiný modul (590), nenosil je Usáma, nemají stránku na Wikipedii Ale jsou to stejné třítlačítkové mrňavé plasťáky ... dokonce snad mají společný návod k použití. Nebo?Mají, ale navíc mám pocit, že jsou lehce menší. Ale pokud máš ruku 14-15, tak to ničemu nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 F91 jsou menší o 4 desetiny mm Na svoji ruku bych potřeboval aspoň F105 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 F91 jsou menší o 4 desetiny mm Na svoji ruku bych potřeboval aspoň F105 Nebo v tom případě aspoň GX 56 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 W59 hlavně vypadají jak ožužlaný bombón. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Přesně tak. Jedině F91, ale kdybych měl větší ruku tak beru tyto baby géčka https://www.timestore.cz/Znacka/Casio-256/Casio-Collection-383/Casio-Collection-80933 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Možná, že vás stejně jako mě napadlo, co dělat s těma divnejma stěžejkama u F-91w, až se ochodí plast ve kterém drží a proč tam nejsou klasický stěžejky??? Viděl jsem na netu prodávat náhrady, u kterých jsem se inspiroval. Vzal jsem normální stěžejky a ufiknul jim špičky a zapiloval. Výsledek viz. Foto. Funguje to perfekteně, ale pozor, jsou o malinko tlustší a do originálního pásku se jim musí trochu domluvit silou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Když jsem tak koukal a přemýšlel, co to za plastový šmejdy vidím na své ruce (rozuměj v dobrém Casio f91 ) , tak mě napadlo, jestli existuje nějaký důvod, proč by tyto hodinky nemohly přežít cestu na měsíc a zpět? U těch Casií se vážně moc nebojím, že někde škrábnu hesalit a kdyby náhodou, tak ze šuplíku ihned vytáhnu nový. To o Moonech říct nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Mě softbal pouzdro pes, když na mě radostně skočil a drapama od štěrku hezký přejel hodinky. Mám je jako ultra pracaky a nic na nich neřeším a mám je moc rád. Ve skříňce mám schovanou ,,chromovanou" verzi pro výjimečné příležitosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 ... třeba na ples nebo do divadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Odchýlka za rok +2s, mal som šťastie. Aj keď ich takmer nenosím, poteší to… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 Začala chalupářská sezóna, tak nastal i čas vytáhnout tooly - Casio F91W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aljoša Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 Ahoj, mate nekdo ted aktualne vyzkousenyho prodejce treba na Ebay? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Na pobavenie: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se