James24 Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2017 Se ženou na bruslích... bohužel na mě zbyly ty bez nápisu Casio ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 V práci pracovně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Ako maly som ich nikdy nemal..... ....Tak az teraz, na stare kolena:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 (upraveno) Výtečně.Koupil jsem ještě jedny synovci k svátku.Přece mu nedám ty své... Upraveno 8. června 2017 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokolt Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Tak mne dnes dorazili legendy Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Dostávají slušnou sadu. Bohužel jsem si je oblíbil jako pracovní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Taky jsem je určil jako pracovní. Už se naučili brousit, svařovat, mlátit kladivem a příležitostně řídit náklaďák. Prostě holky do nepohody. Po šichtě spolu skončíme do sprchy a užijeme si trochu toho intimča. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 jj, taky je beru do sprchy. Přece po práci nezůstanou na špíně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 snad budu original Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 snad budu original Jsou, sám jsem je tam několikrát bral, je to pobočka watchspree Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 tieto? podla foto nejde rozoznat od fake ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 tieto? podla foto nejde rozoznat od fake ... zde si už nejsem jist a cena je podezřele nízká. Já bych vzal ty od lelonga za vynikající cenu a fertig Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Podle účka pod nápisem resist by mohly být originální jen dost levné. Klidně bych si je koupil a když tak se na nich můžeš vyřádit kladivem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Myslím, že U neni záruka pravosti. Mám zaručeně pravé bez U. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 tieto? podla foto nejde rozoznat od fake ... Bral jsem je od něj, jsou origo. (doufám, vizuálně vše sedí ale neotvíral jsem je) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Bral jsem je od něj, jsou origo. (doufám, vizuálně vše sedí ale neotvíral jsem je) A jakou barvou svítí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Tak už aj ja som ich objednal :-)nie žeby mi ich trebalo...no syn (8r) sa isto poteší ako kombo k W800 heh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 snad budu original Já je bral tady a jsem si na 99,9% jistý, že jde o original v podstatných znacích se s originálem shodují. Co jsem viděl fake tak byly úplně někde jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 A jakou barvou svítí? zeleně, dost slabě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 (upraveno) zeleně, dost slabě.. Tak to by mohlo být v pořádku. Ke mě se kdysi nedopatřením dostal fake a z barev podsvícení si můžu vybírat https://www.youtube.com/watch?v=E0sDZhbABHI&t=3s Upraveno 19. června 2017 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se