Kojotisko Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Takový experiment - F-91WG-9 + Colareb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Divný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Připadně mně že ke klasickým digitálkám se hodí jen ta origo guma případně černý nato řemen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Divný.A hlavně, cena řemínku několikanásobně převyšuje cenu origo hodinek s gumovým řemínkem ˇ(cca 250 Kč na ebay s poštou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Udělal jsem takový menší test vodotěsnosti, kdy na mé f91ky asi deset minut tekla voda z ledového horského pramene. Párkrát byly i ve sprše, jednou v bazéně. Hračka za pár korun, ale neskutečný držák . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Udělal jsem takový menší test vodotěsnosti, kdy na mé f91ky asi deset minut tekla voda z ledového horského pramene. Párkrát byly i ve sprše, jednou v bazéně. Hračka za pár korun, ale neskutečný držák .JJ, odolnost byla několikrát potvrzena Frostie testem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Prostě F91 jsou taková "mini Gčka" za pár kaček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 (upraveno) Frostie: Máš nějaký link na Frostie test? Upraveno 14. června 2018 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 neboj, tieto zvladnu ovela viac, ako len tecucu vodu;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Frostie: Máš nějaký link na Frostie test?http://forum.chronomag.cz/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 neboj, tieto zvladnu ovela viac, ako len tecucu vodu;)Je mi to jasné. No, hodně je beru na kolo a potím se jako vepř. Počítám, že se mi dřív rozpadne ten pryžový řemínek, než aby dosloužily hodinky.Jdu se mrknout na frostie test. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Je mi to jasné. No, hodně je beru na kolo a potím se jako vepř. Počítám, že se mi dřív rozpadne ten pryžový řemínek, než aby dosloužily hodinky.Jdu se mrknout na frostie test.jako první doporučuji plastík sundat a nazout to na 18 mm nato, vhodné i pro větší obvody zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Frostie: díky za odkaz na vyhledávač, ten znám moc dobře a test jsem hledal už nejednou, bohužel bez úspěšně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Frostie: díky za odkaz na vyhledávač, ten znám moc dobře a test jsem hledal už nejednou, bohužel bez úspěšně.tušil jsem, že budeš vědět, co je obsahem frostie testu, po několika letech na fóru... Bazén, skoky do vody, ponor do min 3 m, sauna, tobogán, plavání, sprcha - tak zhruba. Toto platí pro WR 3 bar, s vyššími WR se hodnoty zpřísňují. Zatím přežily všechny hodinky s tím, že CA53W jsem více šetřil, ale sprchu daly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Frostie: jsem zaregistrován celkem dlouho, ale pravidelně to tu navštěvuji max rok a nějaký drobný, takže mi toho mnoho důležitého jistě uniklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Frostie: jsem zaregistrován celkem dlouho, ale pravidelně to tu navštěvuji max rok a nějaký drobný, takže mi toho mnoho důležitého jistě uniklo.ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 jako první doporučuji plastík sundat a nazout to na 18 mm nato, vhodné i pro větší obvody zápěstí.Chvilku jsem měl nazuto NATO. Nelíbí se mi to, vypadá to blbě. Mám je právě na takové aktvity, kde můžou hodinky něco schytat. To neřeším, pokud doslouží, koupím nové f91 nebo něco podobného za málo peněz. Vlastně mám doma ještě malé ručičkové timexy, které je můžou nahradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Doporučuji upgrade na F 105. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 F-91W jsou F-91W. Ty nejdou upgradovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Chvilku jsem měl nazuto NATO. Nelíbí se mi to, vypadá to blbě. Mám je právě na takové aktvity, kde můžou hodinky něco schytat. To neřeším, pokud doslouží, koupím nové f91 nebo něco podobného za málo peněz. Vlastně mám doma ještě malé ručičkové timexy, které je můžou nahradit Já jsem je měl taky jako otloukánky, ale potom co jsem zjistil že mně dělají jen +1sec/měsíc, tak už se k nim chovám s respektem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se