geometr Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2013 Počkat, až přijdou do módy malý plastový digi . Nebo děti - syn tak ve věku na druhém stupni zš, jestli je nebo bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2013 Já na ně koukal v Budějovicích v Globusu, chtěli tam za ně 599,- Kč, což je za tyhle hodinky moc. Jsou fakt maličký - na mojí ruce směšné, nedokážu si představit je nosit. I když je to hodně o zvyku, ale tohle už je fakt moc malý...takže pro mě pořád největší levnou klasikou zůstávají DW-290. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kach Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2013 (upraveno) hele tak bud do obleku, jsou to prima 35ky do ctverce , nebo ja osobne treba na horsky kolo do terenu, prijdou mi vic ujety nez Gcka a nejsem blazen, abych si bral "normalni" hodinky, pripadne je otestuju v nejakym aquaparku s detma - blbe vidim na dalku, aspon nebudu muset porad chodit az pod male hodiny na zdi u plavciku (viz. Cestlice) nebo je nakonec dam 11letymu synovi, bude mit radostTaky včera dorazily. Jsou malinké a jednoduché. Ale co s nima proboha budu dělat..?! Upraveno 12. června 2013 uživatelem Kach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richard12 Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2013 Mám síce Casio F-105 a práve ich veľkosť a malú hmotnosť považujem za výhodu. Na ruke nezavadzajú a pri záhradkárskych prácach nebudem nosiť automaty. Mám kúpené 2 ks keby sa niečo prihodilo. Veľmi som si ich obľúbil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2013 Na zahradu nebo do garáže jsou taky velice dobrá Casia CA-53W. Voda jim taky nevadí a kalkulačka kdykoli na ruce se někdy hodí - mám vyzkoušeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2013 Na zahradu nebo do garáže jsou taky velice dobrá Casia CA-53W. Voda jim taky nevadí a kalkulačka kdykoli na ruce se někdy hodí - mám vyzkoušeno mohu potvrdit, prošly zkráceným Frostie-testem sprcha-vana bez závad, cákání na toboganech myslím přežijí bez úhony a stojí 20 USD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2013 Jsem nedávno koupil dost podobný, starší W-59 za dvě kila a spokojenost. Na ruce jsou jako pírko a už jsem je měl na skládání cihel, kolo a podobný věci, na který jsem si nechtěl ošoupat g-shocky. Akorád teda jsem zjistil, že když zmáčknu všechny 3 tlačítka naráz, tak že se zresetují... to je ok nebo chyba toho mého kusu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2013 Jsem nedávno koupil dost podobný, starší W-59 za dvě kila a spokojenost. Na ruce jsou jako pírko a už jsem je měl na skládání cihel, kolo a podobný věci, na který jsem si nechtěl ošoupat g-shocky. Akorád teda jsem zjistil, že když zmáčknu všechny 3 tlačítka naráz, tak že se zresetují... to je ok nebo chyba toho mého kusu?reset tímto způsobem je ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kach Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2013 (upraveno) Vcera test v aquaparku, vyrivka, tobogany ... dalsi atrakce - uplne v pohode. Uprime, moc jsem tomu neveril Upraveno 16. června 2013 uživatelem Kach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venus Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2013 taky jsem je kdysi měl, byly to nezničitelné hodinky, teď je má bratr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Tak jsem šel dnes do bazénu a chtěl jsem si je nechat na ruce. Ale znejistěl jsem, zda jsou natolik vodotěsné. Domnívám se, že v bazénu jsem je už v minulosti měl, ale jistý si nejsem. Dokonce jsem hledal staré fotky, které by mě ujistily, leč nenasel. Na několika webech prodejců bylo, že vodotěsnost 0, na webu Casio "water resist", stejně jako na hodinkách ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kach Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Bazen v pohode, viz. muj drivejsi prispevek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Hodinky se mnou absolvovaly bez uhony plnou verzi Frostie testu, vc. ponoru a sauny. Vse ok! Nejaky bazen je samozrejme nerozhazi, samozrejme za predpokladu, cim novejsi, tim lepe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 (upraveno) OK, díky! Jsem blbej, jsem měl odlistovat na stránku před a přečíst si to, když už jsem si nepamatoval, co jsme tu řešili. Jinak mám je už cca 23 let, takže zrovna nejnovější nejsou. Upraveno 18. ledna 2015 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Tak jsem se dneska při nudě v Globusu neudržel a pořídil si taky jedny F-91W. Už se taky projely na motorce a polil jsem je při tankování benzínem (omylem), takže nějaký ten test odolnosti už byl taky A ještě jsem našel docela vtipný článek, ktrý je jim věnován: http://usvsth3m.com/post/55173874636/ten-reasons-we-love-our-casio-f-91w-digital-watch ...jsou to perfektní hodinky na práci, jejich nízký profil i cenu by mohl ocenit hlavně někdo, kdo neustále strká ruce někam, kde by mu velké hodinky vadily, a kde by dražších hodinek bylo škoda - například takový automechanik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andiem Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 souhlas, hodinky gut! s @huhu4d jsme je naplnili olivovym olejem... potapky jak vino :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Chilliluk: ten odkaz je dobrej a tu hru jsem dal do vlákna "jak se zabavit...."A ten nápis casio po podržení pár vteřin pravýho tlačítka.... no zase jsem o něco chytřejší. Jinak jsem to zkusil i na pár dalších modulech. Třeba 590 to neumí, ale takovej 1572 jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Chilliluk: ten odkaz je dobrej a tu hru jsem dal do vlákna "jak se zabavit...."A ten nápis casio po podržení pár vteřin pravýho tlačítka.... no zase jsem o něco chytřejší. Jinak jsem to zkusil i na pár dalších modulech. Třeba 590 to neumí, ale takovej 1572 jo. x20150516_203301.jpgToto jsou ovsem F105 s iluminaci. Nejsem si jist modulem v nich. Maji tedy ten 1572? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 (upraveno) Chilliluk: ten odkaz je dobrej a tu hru jsem dal do vlákna "jak se zabavit...."A ten nápis casio po podržení pár vteřin pravýho tlačítka.... no zase jsem o něco chytřejší. Jinak jsem to zkusil i na pár dalších modulech. Třeba 590 to neumí, ale takovej 1572 jo. x20150516_203301.jpg Já to s tím nápisem Casio taky viděl dneska poprvé. Hodinky jsem nejdřív kupoval jen tak do sbírky, ale nakonec z nich asi budou moje reálné pracovní hodinky - na ruce se nosí perfektně a někde v dílně či na zahradě je opravdu jedno, že jsou malé...navíc ta skromnost, to mám rád...na druhou stranu, dnes, když jsem si šel městem pro kebab, připadal jsem si hned za drsnýho teroristu s respektem Tady fotka z dnešní projížďky: EDIT: jo a ta hra je dobrá, ani jsem si jí nevšiml. Ještě bych rád dodal, že displaj na těch F-91W se pod úhlem chová mnohem líp, než na některých mnohem dražších a novějších Casiích a sprchu ty moje taky daly na jedničku. Upraveno 16. května 2015 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 (upraveno) Sprchu? Moje F91W byly podrobeny standardnimu Frostie-testu, vc. ponoru do 2 m, toboganu, vany, sauny a skoku do vody. Bez zavad Edit: ta Jawa je tvoje, predpokladam :-) Upraveno 16. května 2015 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se