kejklik Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Zdar pánové, vzdávám se účasti, číslo 5/XII je volné. Moje neunesla, že by musela každé ráno hodinky natahovat.....
JR_2010 Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 1. Financ dýnko 7 nebo 8 2. Nodus 3. Mischa dýnko 7 4. SCIFI dýnko 8 5. docent_tecka? 6. JR_2010 dýnko 8 (klidně i 7) 7. Kerob 8. Borodov dýnko 7 9. Bertová ?10. Bert dýnko 811. Rybiz dýnko 812. Straspol dýnko 8
straspol Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 V 4. 6. 2013 v 9:55, kejklik napsal: Zdar pánové, vzdávám se účasti, číslo 5/XII je volné. Moje neunesla, že by musela každé ráno hodinky natahovat.....To má těžký ale PRIM dělá aeskulapy v kvarcu- tak tudy povede cesta pro ni... JR dík za aktualizaci!!
Borodov Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 V 4. 6. 2013 v 5:49, JR_2010 napsal: Jestli nejsme příliš soustředěni na to označení L.E., to, že jde o omezenou edici určuje číslování samo o sobě, nestačí tedy uvést, z kterého roku je ta edice? Co takto? Aeskulap 2014.jpgJestlipak by nebylo uplne nejlepsi vypustit slovicko "EDITION"... a nechat jen PRIM AESKULAP 2013 vycentrovany nad hlavici "hole"...
JR_2010 Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Já to klidně vytvořím, ale je to další průtah a "Strášovi" by se ty hodinky už hodily, protože každý nový návrh mu zrychluje tep a nemá ho čím měřit...
Bert Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 (upraveno) Vzhledem k tomu, že se Docent zjevil na místě číslo 5, vracím tímto Bertovou do hry: 1. Financ dýnko 7 nebo 82. Nodus3. Mischa dýnko 74. SCIFI dýnko 85. docent_tecka?6. JR_2010 dýnko 8 (klidně i 7)7. Kerob8. Borodov dýnko 79. Bertová dýnko 810. Bert dýnko 811. Rybiz dýnko 812. Straspol dýnko 8 Upraveno 4. června 2013 uživatelem Bert
straspol Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 V 4. 6. 2013 v 12:25, JR_2010 napsal: Já to klidně vytvořím, ale je to další průtah a "Strášovi" by se ty hodinky už hodily, protože každý nový návrh mu zrychluje tep a nemá ho čím měřit... Aeskulap 2015.jpgÚplně cejtim jak se mi v aortě loupe cholesterol a co chvíli mi praskne nějaká žíla tak ještě tři pánové...? Já bych tam to zdůraznění LE uvítal, ale kdyby přes to nejel vlak a ostatní byli proti, klidně beru dýnko třeba s mikimausem.
brett Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 V 4. 6. 2013 v 15:44, Bert napsal: Vzhledem k tomu, že se Docent zjevil na místě číslo 5, vracím tímto Bertovou do hry: 1. Financ dýnko 7 nebo 82. Nodus3. Mischa dýnko 74. SCIFI dýnko 85. docent_tecka?6. JR_2010 dýnko 8 (klidně i 7)7. Kerob8. Borodov dýnko 79. Bertová dýnko 810. Bert dýnko 811. Rybiz dýnko 812. Straspol dýnko 8Náhradník č. 1: brett
Borodov Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Bylo by mozno aby se posledni z ucastneni vyjadrili k dynku? Straspole, Mischo pls stanovte nejaky termin pro secteni hlasu a se to pohne alespon do vanoc....
SCIFI Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 8 je vetsina a kdo mlci souhlasi. Dynko odsouhlaseno tak jedeme dal ne?
JR_2010 Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 1. Financ dýnko 8 nebo 7 2. Nodus 3. Mischa dýnko 8 4. SCIFI dýnko 8 5. docent_tecka? 6. JR_2010 dýnko 8 7. Kerob 8. Borodov dýnko 7 9. Bertová dýnko 810. Bert dýnko 811. Rybiz dýnko 812. Straspol dýnko 8
PetrM Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 (upraveno) Protože spěchám a potřebuju automaty, domluvil jsem se sl. Krskovou na Aeskulapech s Etou 73, bez datumovky, nerez pouzdro s průhledem. Dodání cca 6 týdnů. Až budou, hodím fotku. Přeju ať Vám to s touto limitkou vyjde. Upraveno 6. června 2013 uživatelem PetrM
JR_2010 Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 Chápu to dobře, že Elton teď ty ciferníky s traktorovým pouzdrem v nerezu použije dál, na přání je osadí nějakým vhodným strojem a dnem a prodá to každému zájemci? Jestli je to tak, pak s tím osobně mám trochu problém a tato limitka mi přijde trochu znehodnocená.
straspol Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 V 6. 6. 2013 v 20:08, JR_2010 napsal: Chápu to dobře, že Elton teď ty ciferníky s traktorovým pouzdrem v nerezu použije dál, na přání je osadí nějakým vhodným strojem a dnem a prodá to každému zájemci? Jestli je to tak, pak s tím osobně mám trochu problém a tato limitka mi přijde trochu znehodnocená. Nemyslím. Elton vyrábí Aeskulapy ve verzi quartz, takže potisk ciferníku pravděpodobně bude z této verze. Dýnko s průhledem bývá šroubovací, takže pouzdro bude pravděpodobně něco jako Linea. Ale to je můj dohad. No, Petře, když už jsi do tohoto vlákna tohle napsal (fakt asi nepochopím proč), možná je teď na Tobě, abys rozptýlil - nebo potvrdil- obavy člena naší limitky.. Rádi bychom věřili že její originalita zůstane nedotčena...prosím, napiš nám sem co nejdřív.
financ Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 (upraveno) V 6. 6. 2013 v 20:08, JR_2010 napsal: Chápu to dobře, že Elton teď ty ciferníky s traktorovým pouzdrem v nerezu použije dál, na přání je osadí nějakým vhodným strojem a dnem a prodá to každému zájemci? Jestli je to tak, pak s tím osobně mám trochu problém a tato limitka mi přijde trochu znehodnocená.Teď jsi mě pobavil, dyť už tahle limitka (slušně řečeno) čerpá z něčeho jinýho. Od začátku bylo jasný, že Elton udělá Aeskulapy každýmu kdo si zaplatí.Na lví limitce máme garantovaný tisk ciferníku a podobu dýnka pouze pro naši limitku. Všechno ostatní, jako je použití kalibru 66, vynechání prolisu na ciferníku a další drobnosti (přestože to Elton nevymyslel a realizaci se poměrně dost bránili), budou určitě nabízet dál. To by nevznikla ani tahle série. Eta s automatem se do traktorovýho pouzdra nevleze, spíš bych tipnul použití Prim Linea, rovný cifr, safír, automat Eta, potisk Aeskulap. Upraveno 6. června 2013 uživatelem financ
straspol Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 V 6. 6. 2013 v 20:42, financ napsal: Teď jsi mě pobavil, dyť už tahle limitka (slušně řečeno) čerpá z něčeho jinýho. Od začátku bylo jasný, že Elton udělá Aeskulapy každýmu kdo si zaplatí.Na lví limitce máme garantovaný tisk ciferníku a podobu dýnka pouze pro naši limitku. Všechno ostatní, jako je použití kalibru 66, vynechání prolisu na ciferníku a další drobnosti (přestože to Elton nevymyslel a realizaci se poměrně dost bránili), budou určitě nabízet dál. To by nevznikla ani tahle série. Eta s automatem se do traktorovýho pouzdra nevleze, spíš bych tipnul použití Prim Linea, rovný cifr, safír, automat Eta, potisk Aeskulap.Financi, myslel jsem že to už máme vyřešený. Slušně řečeno, pokud chceš rýpat a kazit to, zájemců máme dost.
JR_2010 Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 Hoši nehádejte se, možná byla moje reakce na příspěvek Petra trochu unáhlená, příčinou bylo asi opravdu dost nevhodné umístění příspěvku do tohoto vlákna a také ta formulace, vyznělo to, jako že nechce čekat a tak si to trošku upravil a domluvil bokem, nad kombinovatelností strojku a pouzdra jsem se v tu chvíli nezamyslel a je mi samozřejmě jasné, že Elton může natisknout motiv Aeskulapů na jejich produkci, koneckonců pochází od nich, věřím, že každému došlo, jak jsem to myslel.
straspol Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 V 6. 6. 2013 v 21:08, JR_2010 napsal: Hoši nehádejte se, možná byla moje reakce na příspěvek Petra trochu unáhlená, příčinou bylo asi opravdu dost nevhodné umístění příspěvku do tohoto vlákna a také ta formulace, vyznělo to, jako že nechce čekat a tak si to trošku upravil a domluvil bokem, nad kombinovatelností strojku a pouzdra jsem se v tu chvíli nezamyslel a je mi samozřejmě jasné, že Elton může natisknout motiv Aeskulapů na jejich produkci, koneckonců pochází od nich, věřím, že každému došlo, jak jsem to myslel. Cififerník bez prolisů je origo i na starých traktorech. Centrální vteřinovka je origo i na starých traktorech. Pouzdro nerez traktor je origo Elton. Návrh ciferníku Aeskulap v Traktorech je kompletně Eltonský, vznikl na moji žádost a podle mých specifikací, nápad, se kterým si hraju od doby, kdy jsem ty dva modely poprvé uviděl.. . Dýnko vzniká na origo Eltonském základě tady a teď a podílíme se na něm všichni. Jediná věc, kterou jsem opravdu ,,koupil"- a okamžitě hlásil že ji použijem- je kal. 66 v traktorovém pouzdře. Taky jsem myslel že je nápad Financův, teprve tady vyplynulo Cigiho autorství. O neochotě Primu k netradičním řešením bych trochu pochyboval- obecně se snaží vyjít zákazníkům vstříc a i na mojí předchozí renovaci se docela vytáhli. Jsou velmi vstřícní a slovo ,,nejde" používají až když vymyslíte opravdu, ale opravdu kardinální pitomost. Otázku dalšího použití našeho nezměněného návrhu v Eltonu s paní Krskovou ještě osobně proberu. Nemyslím, že by to bylo možné. Koneckonců, ani hodinky se lvem nejsou první- a myslím, že ani poslední. Na to zvíře měl kdysi patent nějaký Bruncvík, ale prý už je propadlý. No, vidím že zatím vyhrává dýnko číslo 8. V dohledné době se posuneme ke spuštění výroby- a tím taky, POZOR, k placení záloh (něco kolem 4.500). Prosím všechny účastníky, aby potvrdili že jsou připravení. Kdo nemá stroj, ozvěte se v SZ, něco doma vyhrabu
financ Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 (upraveno) Tome fakt v klidu. No flame Strojek zatím nemám, bo mě vždycky někdo přehodí. Když neseženu do neděle dám vědět Upraveno 6. června 2013 uživatelem financ
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se