Roman-ZA Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 tu: Search results for: 'seagul' | Poljot 24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Dnes dorazily a máme radost, kteru mi trochu pokazil celní úřad. Jsem na noční na letišti a mám se celou noc na co koukat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Dnes dorazily a máme radost, kteru mi trochu pokazil celní úřad. Jsem na noční na letišti a mám se celou noc na co koukat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 (upraveno) Neskutečně univerzální design. V zimě na kůži jsem je měl i k formálnější košili, na jaře na zeleném canvasu dostanou "field" tvář a teď s novým modrým NATO obstojí i v létě k šortkám. Za těch pár korun vskutku celoroční hodinky. Jen ta hvězda mě stále trochu mrzí, jinak by na ruce byly častěji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. června 2022 uživatelem whitley Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Ta hvězda (a nejen ona) jim právě dodává punc zvláštnosti až originality, příteli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 To je ale zvláštní,vlastně až originální budík... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 A co to ma spolocne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 V mých očích je rudá hvězda skoro stejně veliký symbol zla, jako nacistická svastika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 viem, co chces povedat, ale oboje bolo zneuzite, zial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Heineken je fajn Na těch seagullech je ta hvězda fajn... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Pánové, samozřejmě že jako je svastika tisíce let starý mystický symbol napříč různými kulturami, stejně tak červená hvězda tu byla i před komunisty. Záleží však na kontextu. Když potkám Inda se svastikou na krku, milerád mu podám ruku. Když potkám plešouna se svastikou na krku, kolo si o něj neopřu. Heineken si rád dám (když není nic lepšího), Slavii taky zafandím, když se hraje Evropa, ale na těchto soudružských hodinkách je kontext hvězdy snad nezpochybnitelný. Polopaticky: je to odkaz na zločinecký totalitní režim, který má na svědomí miliony životů. A s tímto mementem si je vždy nasazuji na ruku a nedomnívám se, že bych byl v této věci zvlášť přecitlivělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 Hodinky jsem dostal darem, líbí se mi strojek a pouzdro, ale ciferník fakt ne, proto je nemůžu nosit. Dá se někde koupit jiný desing ciferníku nebo ideálně rovnou vyměnit za jiný ciferník? Na ebay jsem jiný ciferník nenašel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 No, minimálně tenhle cifr tam padne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 Provedení racek-panda je moc pěkné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Snažil jsem se najít pro hodinky ciferník bez číslic 60. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Budu rád za nějaké doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 (upraveno) Chlapi, ktorý shop na ali odporúčate na kúpu 1963? napr BEST Tourbillon Watch Store? Ideálne nejak, ktorý to vie poslať z Eú... Ocovi chcem kúpiť, 40mm so zafírom. Oplatí sa priplatiť za tú Gooseneck ? Ľahko sa hodinky naťahujú? Díky za odpovede Upraveno 27. ledna 2023 uživatelem Iggi Kali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Pozor, i tyhle hodinky se fejkuji viz: Takze bych kupoval primo od Sea-Gullu. https://m.aliexpress.com/item/4000252492975.html?gatewayAdapt=Pc2Msite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Absolutně ne. 1. Seagull žádný ofiko obchod na Ali nemá, jsou to všichni překupníci 2. Tyhle hodinky není oficiální výtvor Sea-Gull, sestavují ji několik různé zdroje, povětšino s tím strojkem od Seagull. Ceny si nastavují jak se jim zachce, dle kvalita dílů, známosti či množství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Iggi Kali: Ahoj! Na nějaké Ali bych se vy... a zkusil využít této nabídky: Seagull & Red Star Uhren - Marken | Poljot 24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se