malasorte Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Zdravim vsechny nadsence, jsem tady par dni a snazil jsem se nacist, co slo (zkousim to dal). Snad mne neukamenujete za tohle tema, nikde jsem presne tohle nenasel, ale mam fakt dilema mezi Archimede Klassik chrono a Tissot PRC200 (viz obrazky). Co byste vybrali Vy?Pokud bych mel uvest typ, tak vybiram nejake volnocasove automaty (prvni!), jak ke kosili, triku popr saku, kulate s kozenym reminkem, velikost kolem 42-44, vodotesnost neni zas tak dulezita.Za me se mi zatim, diky Vam a tomuto foru, vic libi Archimede, ale necham si poradit (co je lepsi, kvalitnejsi ....) a pak se stejne nejak rozhodnu sam ! Diky, je to tu fajn si jen tak procitat temata a koukat na ty uzasne kousky kovu
siwi Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Určitě se rozhodni sám. Sleduj se, na které hodinky se častěji díváš, ke kterým z nich se častěji vracíš, na které víc myslíš. Já bych asi volil Archimedy. Není to zas až taková masovka a zpracování je prostě perfektní. Když je koupíš, rozhodně vedle nešlápneš. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2
tobtob Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 kdesi v sufliku mam 1. model prc200, boli to hodne pekne hodinky, pripominali mi trochu iwc portuguese Keby mi slo o $, tak by som kupil archimede. V podstate rovnaka muzika za menej. Ale to by som este k tomu asi volil model bez chrona, to je imho dost zbytocna funkcia. Keby som sa chcel pavit, kupil by som tissoty, to pozna viac bab:-) Sam by som momentalne siel do archimede, ale mozno je to tym, ze tie tissoty som nejaku dobu nosil a mam ich opozerane. 1. model tissotov bol fakt maly, potom to zvacsili snad na 42mm ale podla fotky mi to pride podla cudlikov prave na tu 1.
malasorte Odesláno 8. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Keby mi slo o $, tak by som kupil archimede. V podstate rovnaka muzika za menej. Ale to by som este k tomu asi volil model bez chrona, to je imho dost zbytocna funkcia. Keby som sa chcel pavit, kupil by som tissoty, to pozna viac bab:-)Jenze v tom je prave ten paradox, ktery me nuti premyslet, Tissoty se daji sehnat o desitku levneji. O baby nejde, mam jednu to bohate staci , spis jde o osobni pocit,ze si clovek koupil neco pekneho a kvalitniho.
El Nano Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 tady z těch dvou, za mě spíš ty Archimede. Tissot má některý hezký modely, ale tyhle PRC200 podle mě nic moc. Ale možná bych popřemýšlel, jestli potřebuješ model s chronem. Já osobně jsem si první Certiny vzal s chronografem, ale za tu dobu co je mám jsem to použil maximálně tak 10 x. A z toho 5 x jen tak pro zábavu nevadí mi tam, jsou to parádní hodinky. Dokonce jsou hezčí než ve verzi bez chrona. Jenom teď se prostě už koukám jenom po hodinkách bez stopek a další chrona bych si nevzal.
malasorte Odesláno 8. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2013 tady z těch dvou, za mě spíš ty Archimede. Tissot má některý hezký modely, ale tyhle PRC200 podle mě nic moc. Ale možná bych popřemýšlel, jestli potřebuješ model s chronem. Já osobně jsem si první Certiny vzal s chronografem, ale za tu dobu co je mám jsem to použil maximálně tak 10 x. A z toho 5 x jen tak pro zábavu nevadí mi tam, jsou to parádní hodinky. Dokonce jsou hezčí než ve verzi bez chrona. Jenom teď se prostě už koukám jenom po hodinkách bez stopek a další chrona bych si nevzal.No prave, ze jsou o hodne hezci a mas pravdu,ze zas tak nutne chrono asi nepotrebuju. Kdybych tedy pripustil, ze bych chtel najit hodinky bez chrona,co bys doporucil s podobnou vizazi a v podobne cenove hladine?
Ardennius Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Nechci vám kluci do toho zasahovat,ale za mě by to vyhrál Tissot,měl jsem nespočet hodinek téhle značky a nikdy,vážně nikdy žádný problém,tož tak.
El Nano Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Nechci vám kluci do toho zasahovat,ale za mě by to vyhrál Tissot,měl jsem nespočet hodinek téhle značky a nikdy,vážně nikdy žádný problém,tož tak.jo vždyť jo, to neříkám nic. Jenom mě po designové stránce tyhle neberou
milomac Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Co tyto? Pokud bez chrona... Fortis Flieger B-42
malasorte Odesláno 8. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2013 do 30k podle chronoshopu.cz?Nemusi to byt jen chronoshop.cz
Daemonultimate Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 (upraveno) V tomhle konkrétním případě by vyhrál Archimede.Na T. se mi nelíbí vteřinovka,tvar subcifrů a zejména datumka.A.jsou celkově uhlazenější,uspořádanější.Zárovenˇ kvalitní stroj,oboustranný AR,pěkné zpracování.Jako alternativu bych viděl třeba i toto http://www.chrono24.cz/davosa/pilot-chronograph-neu-incl-mwst-mit-boxpapieren--id1901620.htm?dosearch=true&query=davosa+pilot&resultview=list&searchexplain=1&sortorder=1&suchen=Hledat&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm Upraveno 8. června 2013 uživatelem Daemonultimate
El Nano Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Nemusi to byt jen chronoshop.czjo já vím, jenom to bylo první kde jsem je našel. Zajimala mě ta cena, nebyl jsem si jistej.
malasorte Odesláno 8. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Aha,spatne jsem si to precetl,OK,tak do 30k
El Nano Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 a nebo třeba něco s chronem ještě...http://www.chronoshop.cz/steinhart-chronografy/steinhart-nav-b-chrono-ii-stainless-steel
Návštěvník kupec Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Za mňa určite Tissot PRC200....
Priboo Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Nad těmi Steinharty bych určitě popřemýšlel. 20 litrů na Chronoshopu, ETA Valjoux 7750, safír, antireflex. http://www.chronoshop.cz/steinhart-chronografy/steinhart-nav-b-chrono-ii-with-leather-strap
abbot Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Hele, co se Tissotu PRC200 týče, tak buď opatrný, mám takovýho tucha, že svého času do nich rozhodně nedávali 7750, ale nějakou nástavbu s plastovými díly ...Možná se mýlim, ale rozhodně bych si to ověřil ...
tobtob Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 No prave, ze jsou o hodne hezci a mas pravdu,ze zas tak nutne chrono asi nepotrebuju. Kdybych tedy pripustil, ze bych chtel najit hodinky bez chrona,co bys doporucil s podobnou vizazi a v podobne cenove hladine?Bez chrona steinhart pilot alebo archimede pilot, nie je co riesit:-) Nejake zakladne Fortisy pilotky som mal zhodou okolnosti vcera na ruke, pekne, ale imho male a je to za tu cenu horsi deal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se