cecil Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Cecil: Konečně pořádné hodinky, kamaráde. Jsou super. Já jsem před chvilkou promoknul v jarní přeháňce, naštěstí s hodinkami, které se nebojí ...Díky Ty Mudy jsem mnel taky chvilku v merku,ale preskocil jsem z Gulfů hned na Gravity.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Cecil: Dobrá volba, Gravity mi ještě chybí a dlouho se po nich dívám, tak uvidíme. MUD mají všechno co potřebuji, teda nepotřebuji ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 A Davide spokojenost s těmi Mudy?Mne se treba ty Gulfmaster,moc líbily.Pěkně se nosily a dobře se odečítal i čas.Ale pokud bych mohl srovnat tak ty Gravity mi příjdou oproti Gulf celkem i o dost větší.A to jsem mnel za to že Gulfy jsou hodně velké.Ale Gravity mi sednou lépe kolem zápěstí,Gulfy jsou dle mně tak max do 21cm zápěstí.Prostě kratší řemen.A trosku i dělá i fakt že Gravity,maji řemen pohyblivý což zvyšuje komfort nošení.Řemen je carbon.Je to hodně pevné a tužší oproti klasickému PUR na nižších řadách.Ale ne nepříjemné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Nahradní řemen ke Gravity na ebay kolem 4t!To je celkem dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Jako určitě, já jsem moc spokojený, pro Tebe by byly super, jsou vyšší, ale s Tvojí muskulaturou naprosto v pohodě. Jinak drobnější zájemce/tazatele spíš odrazuji od výšky i velikosti, chtělo to zvyk i u mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Ty gravity maji skoro 2cm výšku,ale jak jsem psal nosí se skvěle..Mudy jsou skvělé ale Gravity mi prirostly hned...Asi muj grál..Jinak mnel jsem na ruce i MRG,je to vlastne hodne podobné s Gravity.Ale jsou trosku mensí,míň outdoor,nebo jak to popsat.Ale moc pěkné.No a na MUD se mi líbí i ta jednoduchost a verze s camo strapem,je dost dobrá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Hele, kdybys uvažoval o koupi MUD, tak Ti je můžu třebas na tejden poslat, aby sis je vyzkoušel. No-problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Dekuji za nabidku a za důvěru,ale zatim jsem naprosto spokojen s temi "pilotkami" co teď mám.Ale znáš to,cesty chronobundusu jsou nevyzpytatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Přesně tak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Dnes pri oprave T-34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 T 34 nádhera To máš doma na zahradě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 GW-M500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Na ruce ne, ale to snad nevadí, sakra kus plastu a jak mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 T 34 nádhera To máš doma na zahradě? Este toho trochu, jeden z poslednich o ktereho se staram, ale uz se ho snad taky zbavim...Tento konkretne v Ostrave u strelnice Corrado (mistni znaji). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Včera, dnes a zítra:Líbí se i motýlům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nivarox Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Tak jsem je chtěl až jsem si je nakonec musel pořídit.Gravitymaster na oranžovém carbon strapu.Jsou impozantní,opravdu kus hodinek a velmi dobře se nosí.Za zmínku ještě stojí pomalu se stmívající led-dioda podsvícení.Ty jsou brutálně krááásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Bomba :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Tak a je po dovolené:Trocha posledního sněhu:doporučuji dobrý kafe:Kousek dál se dá povozit:Cestou zpátky v muzeu:A když jsem dorazil domu, tak mě čekal balíček. O tom ale v jiném vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Kocoury... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se