Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Cecil: Konečně pořádné hodinky, kamaráde. Jsou super. Já jsem před chvilkou promoknul v jarní přeháňce, naštěstí s hodinkami, které se nebojí :D ...

Díky Ty Mudy jsem mnel taky chvilku v merku,ale preskocil jsem z Gulfů hned na Gravity..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A Davide spokojenost s těmi Mudy?Mne se treba ty Gulfmaster,moc líbily.Pěkně se nosily a dobře se odečítal i čas.Ale pokud bych mohl srovnat tak ty Gravity mi příjdou oproti Gulf celkem i o dost větší.A to jsem mnel za to že Gulfy jsou hodně velké.Ale Gravity mi sednou lépe kolem zápěstí,Gulfy jsou dle mně tak max do 21cm zápěstí.Prostě kratší řemen.A trosku i dělá i fakt že Gravity,maji řemen pohyblivý což zvyšuje komfort nošení.Řemen je carbon.Je to hodně pevné a tužší oproti klasickému PUR na nižších řadách.Ale ne nepříjemné.

Odkaz ke komentáři

Jako určitě, já jsem moc spokojený, pro Tebe by byly super, jsou vyšší, ale s Tvojí muskulaturou naprosto v pohodě. Jinak drobnější zájemce/tazatele spíš odrazuji od výšky i velikosti, chtělo to zvyk i u mě.

Odkaz ke komentáři

Ty gravity maji skoro 2cm výšku,ale jak jsem psal nosí se skvěle..Mudy jsou skvělé ale Gravity mi prirostly hned...Asi muj grál..

Jinak mnel jsem na ruce i MRG,je to vlastne hodne podobné s Gravity.Ale jsou trosku mensí,míň outdoor,nebo jak to popsat.Ale moc pěkné.No a na MUD se mi líbí i ta jednoduchost a verze s camo strapem,je dost dobrá..

Odkaz ke komentáři

Tak jsem je chtěl až jsem si je nakonec musel pořídit.Gravitymaster na oranžovém carbon strapu.Jsou impozantní,opravdu kus hodinek a velmi dobře se nosí.Za zmínku ještě stojí pomalu se stmívající led-dioda podsvícení.

Ty jsou brutálně krááásné :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...