kupko Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Na bílé si taky už brousim zuby :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
t2 Odesláno 22. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 (upraveno) Víc už je jen GW5000Ano kov je kov. Ale z mého pohledu jednu chybu mají: blbě chytají signál na místě kde dvoje jiný chytají dobře.Edit: někdy mě to s*r* a někdy jim to odpouštím. Upraveno 22. srpna 2018 uživatelem t2
ATOM Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 ty petilitry jsou tak dobre, ze se jim to odpousti snadno, ale, me se synchronizuji v pohode v noci na ruce
bocko Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Tak sa pochlubte a supnite sem pár foto tých petilitru...
Sacíbagr Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 (upraveno) ...pětilitry. Upraveno 22. srpna 2018 uživatelem Sacíbagr
siwi Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Pár fotek z dob testování: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ATOM Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M@C Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 Moje "nove" G-Shocky, koupeny zde na foru pred par tydny a zatim spokojenost. Pro mne takove univerzaly "na litacku" o ktere se nebojim ze si je nekde poskrabu nebo znicim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lukyn77 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 (upraveno) druhý pokus s 5610 a tentokrát sme si sedli tak nějak líp ... tak sem si troufnul je vytáhnout i do kanclu a za chvíli do hor na stavbu. Evidentně mám dobře naštelovanej gauč v obýváku, jelikož synchronizace proběhla během chvilky, signál L3 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. srpna 2018 uživatelem Lukyn77
5etter Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 Doma teď chytám signál dobře, ale v Norimberku, kde se právě nacházím, o 500km blíž k vysílači synchronizace neproběhla... Ale co by člověk chtěl od prvního patra hotelu v husté zástavbě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 druhý pokus s 5610?Tak doufám, že tentokrát ti vydrží dýl a budou ti dělat jen samou radost. Užívej a gratuluju.
Lukyn77 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 Tak doufám, že tentokrát ti vydrží dýl a budou ti dělat jen samou radost. Užívej a gratuluju.Hele já myslím že zůstanou ... dneska sem je vytáhl na pivo, tak to bude vážný ;-)
siwi Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 Dobře jsi udělal. Na pivo jsou ideální a cestou domů z hospody se o ně nemusíš bát Já je takhle vytáhl na silvestrovskou diskotéku a bylo mi s nima moc fajn.
Lukyn77 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 Dobře jsi udělal. Na pivo jsou ideální a cestou domů z hospody se o ně nemusíš bát Já je takhle vytáhl na silvestrovskou diskotéku a bylo mi s nima moc fajn. vzal sem to pro jistotu na kole kolem hřbitova
Mano1990 Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Jsou nádherný ty pětilitry. Možnost je koupit v ČR je asi mizivá? Mám DW-5600BB-1 a chtěl bych rozšířit sbírku, ale 5610 mně prostě nebaví kombinace té červené a modrých písmenek....
Lukyn77 Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Jsou nádherný ty pětilitry. Možnost je koupit v ČR je asi mizivá? Mám DW-5600BB-1 a chtěl bych rozšířit sbírku, ale 5610 mně prostě nebaví kombinace té červené a modrých písmenek.... 5610 má více variant než tuto nejčastější, např. GW-M5610R-1JF
t2 Odesláno 24. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Myslím, že Fast by je dokázal na objednávku dodat, ale s tučným příplatkem. Sbírka by se dala rozšířit o jiné kousky. Třeba DW 5735d-1R nebo DW 5635d-1B nebo GW 5035a-1JR. Nebo nějaký Frogy.... Možností je spousta.
Žulda Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2018 Na Baťově kanále jsme nebloudili i díky 5610. Synchronizace proběhla v trupu lodi každý den Ahoj!
ATOM Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2018 Myslím, že Fast by je dokázal na objednávku dodat, ale s tučným příplatkem. Sbírka by se dala rozšířit o jiné kousky. Třeba DW 5735d-1R nebo DW 5635d-1B nebo GW 5035a-1JR. Nebo nějaký Frogy.... Možností je spousta.Take myslim, ze by je nechali privezt. Kdyz na ne muzou dodavat nahradni dily, tak proc ne cele hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se