Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Víc už je jen GW5000

Ano kov je kov. Ale z mého pohledu jednu chybu mají: blbě chytají signál na místě kde dvoje jiný chytají dobře.

Edit: někdy mě to s*r* a někdy jim to odpouštím.

Upraveno uživatelem t2
Odesláno

Pár fotek z dob testování:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

:photo:

Odesláno (upraveno)

druhý pokus s 5610 a tentokrát sme si sedli tak nějak líp ... tak sem si troufnul je vytáhnout i do kanclu a za chvíli do hor na stavbu.

Evidentně mám dobře naštelovanej gauč v obýváku, jelikož synchronizace proběhla během chvilky, signál L3 :-)

Upraveno uživatelem Lukyn77
Odesláno

druhý pokus s 5610?

Tak doufám, že tentokrát ti vydrží dýl a budou ti dělat jen samou radost. Užívej a gratuluju.

Odesláno

Tak doufám, že tentokrát ti vydrží dýl a budou ti dělat jen samou radost. Užívej a gratuluju.

Hele já myslím že zůstanou ... dneska sem je vytáhl na pivo, tak to bude vážný ;-)

af15732701a23a5c82538d5cd459a696.jpg

Odesláno

Dobře jsi udělal. Na pivo jsou ideální a cestou domů z hospody se o ně nemusíš bát :) Já je takhle vytáhl na silvestrovskou diskotéku a bylo mi s nima moc fajn.

Odesláno

Dobře jsi udělal. Na pivo jsou ideální a cestou domů z hospody se o ně nemusíš bát :) Já je takhle vytáhl na silvestrovskou diskotéku a bylo mi s nima moc fajn.

vzal sem to pro jistotu na kole kolem hřbitova  :lol2:

Odesláno

Jsou nádherný ty pětilitry. Možnost je koupit v ČR je asi mizivá? Mám DW-5600BB-1 a chtěl bych rozšířit sbírku, ale 5610 mně prostě nebaví kombinace té červené a modrých písmenek....

Odesláno

Jsou nádherný ty pětilitry. Možnost je koupit v ČR je asi mizivá? Mám DW-5600BB-1 a chtěl bych rozšířit sbírku, ale 5610 mně prostě nebaví kombinace té červené a modrých písmenek....

5610 má více variant než tuto nejčastější, např. GW-M5610R-1JF 

Odesláno

Myslím, že Fast by je dokázal na objednávku dodat, ale s tučným příplatkem.  Sbírka by se dala rozšířit o jiné kousky. Třeba DW 5735d-1R nebo DW 5635d-1B nebo GW 5035a-1JR. Nebo nějaký Frogy.... Možností je spousta.

Odesláno

Myslím, že Fast by je dokázal na objednávku dodat, ale s tučným příplatkem.  Sbírka by se dala rozšířit o jiné kousky. Třeba DW 5735d-1R nebo DW 5635d-1B nebo GW 5035a-1JR. Nebo nějaký Frogy.... Možností je spousta.

Take myslim, ze by je nechali privezt. Kdyz na ne muzou dodavat nahradni dily, tak proc ne cele hodinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...