Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Gw-m5610-1er?

Budu se opakovat, ale za me nejlepsi Gecka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To nie je GW-M5610-1ER, tie som mal, a tie majú Wave Ceptor, ale Multi Band 6, preto hovorím, že či to nie je GW-M5600-1ER, lebo tie mali Multi Band 5 :) 

Odesláno

Uz jsem nestihl upravit predchozi post, tak musim psat novej, ale mam technickej dotaz, mam 5610  a DST nastavene na "auto" proc se mi nepreridily samy? Automatickou synchronizaci mam vypnutou, ale to by snad nemelo mit vliv ne? Vsechny ostatni casia se mi normalne posunuly.

Odesláno

mne neprestavilo CASIO G SHOCK GW-5000-1JF ... :(

Mě taky ne, ale moje maji problém s příjmem signálu dlouhodobě tak jsem jim příjem vypnul. Ale stejně se občas samy od sebe chytí. Nechápu ten modul. Myslel jsem, že odchází aku, ale asi to bude modulem.

Odesláno (upraveno)

Mě všechny šestery řízené rádiem (v jednom případě gps) se seřídily samy.

Upraveno uživatelem michael99
Odesláno

Co znamena vzdy? Naposledy teda ted se zmenou casu? Dej foto. -77,5kHz je uz u tebe dost slabe.

Nezmylil ses ? To co tam klades, jsou to skutecne hodinky? Nenastavia sa ti cosi ine ? -bars budik.

Odesláno

Koľko hodiniek, ktoré boli rádiom riadené, som mal, vždy som ich ukladal na jedno miesto, a to na parapetnú dosku okna, a iba raz sa stalo, že sa nenenastavili :)

Odesláno

Ono to Casio píše i v návodu, že hodinky by se měli dávat v noci na místo, kde je výhled ven bez věcí co by blokovali signál aby došlo k synchronizaci. Myslím, že je tam dokonce i doručený čas a jak je položit.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Odesláno

Přesně tak, hodinky by se měly dát nejen blízko okna, ale nejlépe aby "index 12" směřoval směrem k oknu. Dle návodu by také v okolí neměly být žádné kovové předměty (jak je to řešeno u ocelových G-Shocků, nevím...) ... Hodně samozřejmě záleží na poloze a hlavně počasí.. Mně osobně hodně pomáhá pokud si vezmu hodinky přes noc na ruku, to můžou venku padat ho*na, a seřídí se vždy... Asi lidské tělo působí jako taková velká MultiBand anténa :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...