chief Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2023 Dneska v Plzni, u pomníku Díky Ameriko Sent from my iPhone using Tapatalk
bocko Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2023 Krbová pohodičkaOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Variant86 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2023 (upraveno) Mám minimálně chlupaté ruce, nicméně tyto hodinky, resp. jejich pásek, resp. mezery mezi hodinkami a klínky, mi je škubou a není příjemné je nosit. + s positivním disp. jsou dobře čitelné a nakolik je nazelenalý, je líbivý; původní negativ byl... zkrátka negativní + steptracker je sama o sobě fajn věc + aplikace Casio Watch je tuze špatná, např.hlavní strana je reklama a např.nastavení "nektualizuj čas automaticky" nefunguje a hodinky se vždy po přípojení přenastaví (jsem zvyklý fungovat na + 3 minutách, nikoli přesném čase) + multi-timer je pro mě lehce překombinovaný/nevyužitelný; ocenil bych např.samostatné 2 timery nastavitelné každý na jiný interval, nicméně zde jdou nastavovat jen série s mnoha timery, které jdou za sebou + cílové alarmy na stopkách jsou praktické Upraveno 30. listopadu 2023 uživatelem Variant86
t2 Odesláno 7. prosince 2023 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2023 Jsou neskutečně lehoučké!!! Psal jsem, že další čtyřicítky už nekoupím. Ale teď vážně nevím. Mám v hlavě pořádného brouka.
Thomic Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2023 Dnes mé jediné ručičkové G-shocky
bocko Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2023 před 18 hodinami, t2 napsal: Jsou neskutečně lehoučké!!! Psal jsem, že další čtyřicítky už nekoupím. Ale teď vážně nevím. Mám v hlavě pořádného brouka. pekný kúsok, chce to ale trošku odvahy dať za ne dvojku.
jendazhor Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2023 To jsou ony? Koukám, že asi ne, tohle budou DW-5700C-9V, ne?
t2 Odesláno 10. prosince 2023 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2023 Ne ty dnešní jsou starší (skoro stejný) modul 691 a je to varianta DW 5700C 9V jak jsi správně napsal. Variantu 9GV jsem dodnes nesehnal. Nahradil jsem ji modelem DW 5735D-1BER
warann Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2023 V 12. 12. 2023 v 22:18, chief napsal: Connected Ty jsou povedeny, mas novy? Ja o nich taky uvazoval, nakonec jsem vzal dnes z prodeje ty GW-5000-1JF, za ty prachy mi prislo skoda je tam nechat a neco se sroubovacim dynkem jsem stejne chtel uz davno.
chief Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2023 4 hours ago, warann said: Ty jsou povedeny, mas novy? Ja o nich taky uvazoval, nakonec jsem vzal dnes z prodeje ty GW-5000-1JF, za ty prachy mi prislo skoda je tam nechat a neco se sroubovacim dynkem jsem stejne chtel uz davno. Ahoj, hele mám Heavy Metal někdy od Června viz moje galerie https://forum.chronomag.cz/topic/158438-chief-foto-galerka/page/4/ GW-5000 mám taky, jako “prémiovější” základní square. Obojí jsou super! Ty Full Metal, mají navíc STN-LCD čili ať je to v pozitivní modelu (tyhle stříbrný) nebo negativní model (černý), tak je displej super legible a ještě jdou sync a poštelovat přes App Casio Watches.
Kristian.nov Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2023 Mě na těch modelech s Bluetooth vadilo, že nejde vypnout automatický seřízení právě přes Bluetooth a nechat jenom rádio. Štvalo mě mít na pozadí v telefonu spuštěnou aplikaci, bez toho to nefunguje. No a hodinky pak automaticky zkouší v určitou hodinu seřízení přes telefon a v určitou dobu přes rádio. Výsledek je takovej, že kontrolka seřízení je prakticky pořád vypnutá a člověk neví jestli se seřidili nebo ne... Blbost já vím, ale vod toho sme chronomagoři ne? Teď jsem čerstvě pořídil 5610U a paráda... Jen jsou proti klasickým 5600 nějaký tichý...
geometr Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2023 Já taky nevim, proč bych měl mít na každej prd aplikaci v mobilu, včetně hodinek. Za výjimku pokládám samozřejmě smartwatch, ty jsou přímo k tomu. Ale normální hodinky... ještě aby ty byly závislý na mobilu...
warann Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2023 @chief dikes za info, to je slusna dvojka. Jinak ad posledni 2 posty, mam to podobne, taky BT ani zadny aplikace nepotrebuju. Naopak mam rad jak radio, tak solar, coz zas nekdo dalsi hore psal, ze nemusi. Proto jsem rad, ze jsem narazil na ty 5000, ty maji vybavu podle mejch predstav a pritom to provedeni celkem odpovida tomu, co jsem chtel. Vcera, nez jsem odpovedel na inzerat, tak jsem jeste rychle vsechny mozny recenze, vcetne srovnavacky s 5610, tak snad vim co me ceka.
Kristian.nov Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2023 Ať jenom nekecam. 5610U a naprostá spokojenost...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se