bocko Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2024 hezky barvičky...DíkyOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Variant86 Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
chief Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 #sobotovka@Zámek Kynžvart Sent from my iPhone using Tapatalk
chief Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 King Kong G’s MUDMASTERSent from my iPhone using Tapatalk
Variant86 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 29. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
chief Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2024 Ještě jedna pondělovkaHeavy Duty King Kong!Sent from my iPhone using Tapatalk
chief Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2024 Když nutně potřebuješ ještě oblekovky do lesa Sent from my iPhone using Tapatalk
Lisky Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 před 11 hodinami, chief napsal: Když nutně potřebuješ ještě oblekovky do lesa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Parádne sú
Daemonultimate Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bushman Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 Když byly tyhle kocoury všude k mání, tak se mi zdály velký a k tomu ten negativní displej... Zkrátka nic pro mě. No a pak je najednou přestali dělat... a mně se začaly hrozně líbit. Jsou parádní. Teď se mi zase úplně nelíbí ty nejnovější kocoury, ale mám takový cukání je zkusit. Abych zase něco neprošvihnul
Daemonultimate Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 Ten displej je nejlepší ze všech. Čitelnej vždy a všude.
Bushman Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 To jsem si ani nevšiml, že ty nejnovější Kocoury nemají safír a ty předchozí ano. To je trochu škoda. Teď se v tom hrozně vrtám a porovnávám jednotlivý modely... A aby toho nebylo málo, ta předchozí verze neměla signál při celé hodině, ta nová už ho zase má. V tom se prase vyzná...
Variant86 Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
chief Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 10 hours ago, Lisky said: Parádne sú Děkuji!
t2 Odesláno 1. února 2024 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2024 Tak jsem si všiml, že na přímém slunečním světle takto z úhlu se mi udělala na display zelená skvrna. Měl/máte někdo něco podobného? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak zpříma na slunci: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ani za umělého osvětlení nic: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Variant86 Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Odesláno 2. února 2024 (upraveno) G ve špíně tréninkového doupěte Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. února 2024 uživatelem Variant86
t2 Odesláno 2. února 2024 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se