Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 11 hodinami, chief napsal:

Parádne sú👍

Odesláno

Když byly tyhle kocoury všude k mání, tak se mi zdály velký a k tomu ten negativní displej... Zkrátka nic pro mě. No a pak je najednou přestali dělat... a mně se začaly hrozně líbit. 😄 Jsou parádní.  Teď se mi zase úplně nelíbí ty nejnovější kocoury, ale mám takový cukání je zkusit. Abych zase něco neprošvihnul 😄   

Odesláno

To jsem si ani nevšiml, že ty nejnovější Kocoury nemají safír a ty předchozí ano. To je trochu škoda. Teď se v tom hrozně vrtám a porovnávám jednotlivý modely... 😄 A aby toho nebylo málo, ta předchozí verze neměla signál při celé hodině, ta nová už ho zase má. V tom se prase vyzná... :D 

Odesláno

Tak jsem si všiml, že na přímém slunečním světle takto z úhlu se mi udělala na display zelená skvrna. Měl/máte někdo něco podobného?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Jinak zpříma na slunci:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

ani za umělého osvětlení nic:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...