Lisky Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Super, je to oveľa lepšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Ještě jedny. Tady je podivnost, že origo je tenhle model pozitivní. Ale já jsem z nich už dříve celý pozitivní modul dal do hezčího celočerného pouzdra a pitomý negativní modul tady do těchto dobitých a barevně mi nelahodících. Takže teď změna tohoto modulu a oboje hodinky jsou pozitivní. A oboje střelím, protože jsou celé pitomé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna před 1 hodinou, Lisky napsal: Super, je to oveľa lepšie Toty z továrny negativní mají "tučná" čísla oproti pozitivním DW. Takže teď jako pozitivní jsou opravdu krásně výrazné a čitelné 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Sorry , ještě to tu zaplevelím srovnáním stejných modulů. Bo konečně jsem fakt nadšený z kostek, dosud mě vůbec nebraly. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Duplex lcd Přeji pěkný víkend a bude zima Tak, abyste neztratili svůj směr v závějích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Zdravím do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna LOW TEMP-LCD Protože i v kurxxxm mrazu je to vidět #absolutetoughness https://shockbase.org/function_page_dyn.php?function=low_temp_resistance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Tak se na mne taky dostalo Dorazily legendy Quick unboxing - DW-5000R 1983 Re-creation 10 years Lithium battery life New module 3576 Screw case back Softer resin band Flash Alert, … Made in Japan (Yamagata) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TauCeti Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 41 minutami, chief napsal: Tak se na mne taky dostalo Dorazily legendy Quick unboxing - DW-5000R 1983 Re-creation 10 years Lithium battery life New module 3576 Screw case back Softer resin band Flash Alert, … Made in Japan (Yamagata) Zdar, parádny reissue to vyzerá byt. Chcem sa opýtať na ten displej, lebo som postrehol na reddite že sa ľudia sťažovali že pri priamom pohľade neni taký ostrý a kontrastný, ale naopak pri pohľade z uhla je to good… diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna F91w má lepší displej při přímém pohledu než 5000R. Naopak kde je displej u 5000R super je když jsou hodinky lehce nakloněný směrem za 12. hodinou (jako na fotkách výše). Pro lidi, co nosí hodinky na levé ruce je displej výborně čitelný. Pro mě, který nosí hodinky na pravé, jsou prakticky nepoužitelné. Pod úhlem, kdy se na hodinky dívám, je čas vybledlý a sotva viditelný. Modul u mých a co jsem viděl fotky na internetu tak zhruba u každých druhých je vsazen křivě, ale to se dá vyřešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 17 hodinami, chief napsal: Tak se na mne taky dostalo Dorazily legendy Quick unboxing - DW-5000R 1983 Re-creation 10 years Lithium battery life New module 3576 Screw case back Softer resin band Flash Alert, … Made in Japan (Yamagata) je znát ten rozdíl v použitých materiálech oproti 5610u? Psali, že řemínek je kvalitnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TauCeti Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 1 hodinou, Milan59 napsal: F91w má lepší displej při přímém pohledu než 5000R. Naopak kde je displej u 5000R super je když jsou hodinky lehce nakloněný směrem za 12. hodinou (jako na fotkách výše). Pro lidi, co nosí hodinky na levé ruce je displej výborně čitelný. Pro mě, který nosí hodinky na pravé, jsou prakticky nepoužitelné. Pod úhlem, kdy se na hodinky dívám, je čas vybledlý a sotva viditelný. Modul u mých a co jsem viděl fotky na internetu tak zhruba u každých druhých je vsazen křivě, ale to se dá vyřešit. Diky Milan, presne toto som chcel vedieť. Skúsim si toto porovnat s DW-5000 z 2001eho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 21 hours ago, TauCeti said: Zdar, parádny reissue to vyzerá byt. Chcem sa opýtať na ten displej, lebo som postrehol na reddite že sa ľudia sťažovali že pri priamom pohľade neni taký ostrý a kontrastný, ale naopak pri pohľade z uhla je to good… diky Je to tak, při naklonění je to ostřejší 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 5 hours ago, Mano1990 said: je znát ten rozdíl v použitých materiálech oproti 5610u? Psali, že řemínek je kvalitnější. Jasně že je to znát. 5610 je úplně v poho, nosí obě moje děti na základce Ale je to obyč plastový pásek a Made in Thai - tyhle 5000 Re-creation a nebo třeba GW-5000u (když by si chtěl Solar a MB6) jsou prémiovější série pro G’s sběratele a Die Hard fanoušky. Mají měkčí flexibilnější pásek, prémiovější look & feel, krásné šroubovací dýnko, Made in Japan (Yamagata) atd. Takže, kdo dělá nějak více do hodinek, tak 5000 jasná volba. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Real geeez 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna To bude asi ten novy Bio-based resin premiovy na omak A baterii pisou na strankach Casio jen 5 let? https://www.casio.com/intl/watches/gshock/product.DW-5000R-1A/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 7 hodinami, TauCeti napsal: Diky Milan, presne toto som chcel vedieť. Skúsim si toto porovnat s DW-5000 z 2001eho. ...na WUS si na ten vybledlý displej někteří stěžovali i na ebayi je to na některých inzerovaných kusech dost vidět... obecně to pozoruju od posledních šarží GW5000 a šarže A u GW5000U, jestli se pak zlepšili nevím... DW5000-1JF je při všech úhlech v poho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TauCeti Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 22 minutami, tovaryš napsal: ...na WUS si na ten vybledlý displej někteří stěžovali i na ebayi je to na některých inzerovaných kusech dost vidět... obecně to pozoruju od posledních šarží GW5000 a šarže A u GW5000U, jestli se pak zlepšili nevím... DW5000-1JF je při všech úhlech v poho... Ano, na staršej GW5000, aj na U je ten displej v podstate jediná slabina. Je to určite použiteľné ale pri pohľade z uhla fakt slabé. Zvlášť keď to porovnám s GMW-B5000G-1, asi najlepšie zo square Gčiek za ešte prijateľnú cenu… Jo DW5000-1JF majú solídny kontrastný displej, tam tiež žiadny problém… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se