Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Ještě jedny.

Tady je podivnost, že origo je tenhle model pozitivní. Ale já jsem z nich už dříve celý pozitivní modul dal do hezčího celočerného pouzdra a pitomý negativní modul tady do těchto dobitých a barevně mi nelahodících. Takže teď změna tohoto modulu a oboje hodinky jsou pozitivní. A oboje střelím, protože jsou celé pitomé 😆

IMG_20250103_141649.jpg

IMG_20250103_150523.jpg

IMG_20250103_150028.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Lisky napsal:

Super, je to oveľa lepšie👍

Toty z továrny negativní mají "tučná" čísla oproti pozitivním DW. Takže teď jako pozitivní jsou opravdu krásně výrazné a čitelné 👌

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Tak se na mne taky dostalo 😅
Dorazily legendy 
Quick unboxing 
-
DW-5000R
1983 Re-creation 💪👊
10 years Lithium battery life
New module 3576
Screw case back
Softer resin band
Flash Alert, …
Made in Japan (Yamagata)

3EDF89C0-0E55-4FE8-8E34-BD8AB5D3B1A0.jpeg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 41 minutami, chief napsal:

Dorazily legendy 
Quick unboxing 
-
DW-5000R
1983 Re-creation 💪👊
New module 3576
Screw case back
Softer resin band
Flash Alert, …
Made in Japan (Yamagata)

Zdar, parádny reissue to vyzerá byt. Chcem sa opýtať na ten displej, lebo som postrehol na reddite že sa ľudia sťažovali že pri priamom pohľade neni taký ostrý a kontrastný, ale naopak pri pohľade z uhla je to good… diky 

Odkaz ke komentáři

F91w má lepší displej při přímém pohledu než 5000R. Naopak kde je displej u 5000R super je když jsou hodinky lehce nakloněný směrem za 12. hodinou (jako na fotkách výše). Pro lidi, co nosí hodinky na levé ruce je displej výborně čitelný. Pro mě, který nosí hodinky na pravé, jsou prakticky nepoužitelné. Pod úhlem, kdy se na hodinky dívám, je čas vybledlý a sotva viditelný. Modul u mých a co jsem viděl fotky na internetu tak zhruba u každých druhých je vsazen křivě, ale to se dá vyřešit.

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, chief napsal:

Dorazily legendy 
Quick unboxing 
-
DW-5000R
1983 Re-creation 💪👊
New module 3576
Screw case back
Softer resin band
Flash Alert, …
Made in Japan (Yamagata)

je znát ten rozdíl v použitých materiálech oproti 5610u? Psali, že řemínek je kvalitnější.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Milan59 napsal:

F91w má lepší displej při přímém pohledu než 5000R. Naopak kde je displej u 5000R super je když jsou hodinky lehce nakloněný směrem za 12. hodinou (jako na fotkách výše). Pro lidi, co nosí hodinky na levé ruce je displej výborně čitelný. Pro mě, který nosí hodinky na pravé, jsou prakticky nepoužitelné. Pod úhlem, kdy se na hodinky dívám, je čas vybledlý a sotva viditelný. Modul u mých a co jsem viděl fotky na internetu tak zhruba u každých druhých je vsazen křivě, ale to se dá vyřešit.

Diky Milan, presne toto som chcel vedieť.👍 Skúsim si toto porovnat s DW-5000 z 2001eho.

Odkaz ke komentáři

21 hours ago, TauCeti said:

Zdar, parádny reissue to vyzerá byt. Chcem sa opýtať na ten displej, lebo som postrehol na reddite že sa ľudia sťažovali že pri priamom pohľade neni taký ostrý a kontrastný, ale naopak pri pohľade z uhla je to good… diky 

Je to tak, při naklonění je to ostřejší 

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

5 hours ago, Mano1990 said:

je znát ten rozdíl v použitých materiálech oproti 5610u? Psali, že řemínek je kvalitnější.

Jasně že je to znát.

5610 je úplně v poho, nosí obě moje děti na základce ✔️

Ale je to obyč plastový pásek a Made in Thai

-

tyhle 5000 Re-creation a nebo třeba GW-5000u (když by si chtěl Solar a MB6)

jsou prémiovější série pro G’s sběratele a Die Hard fanoušky.

Mají měkčí flexibilnější pásek, prémiovější look & feel, krásné šroubovací dýnko, Made in Japan (Yamagata) atd.

Takže, kdo dělá nějak více do hodinek, tak 5000 jasná volba.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, TauCeti napsal:

Diky Milan, presne toto som chcel vedieť.👍 Skúsim si toto porovnat s DW-5000 z 2001eho.

...na WUS si na ten vybledlý displej  někteří stěžovali i na ebayi je to na některých inzerovaných kusech dost vidět...   obecně to pozoruju od posledních šarží GW5000 a šarže A u GW5000U, jestli se pak zlepšili nevím...  DW5000-1JF je při všech úhlech v poho...

Odkaz ke komentáři

před 22 minutami, tovaryš napsal:

...na WUS si na ten vybledlý displej  někteří stěžovali i na ebayi je to na některých inzerovaných kusech dost vidět...   obecně to pozoruju od posledních šarží GW5000 a šarže A u GW5000U, jestli se pak zlepšili nevím...  DW5000-1JF je při všech úhlech v poho...

Ano, na staršej GW5000, aj na U je ten displej v podstate jediná slabina. Je to určite použiteľné ale pri pohľade z uhla fakt slabé. Zvlášť keď to porovnám s GMW-B5000G-1, asi najlepšie zo square Gčiek za ešte prijateľnú cenu… Jo DW5000-1JF majú solídny kontrastný displej, tam tiež žiadny problém…

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...