Pepino777 Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května No hlavne na displeji nesviti RCVD, takze synchronizace neprobehla.
Postal80 Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května (upraveno) A jinak nejsem úplný ko**ot. Dýmky mám tady u komínu na baráku. Ten tel mi pořád připisuje slova. Tak sorry hoši. Mám tady hroznej signál. Vyjedu do města a všechno bude ok Upraveno 25. května uživatelem Postal80
MartinJel Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května před 38 minutami, Ondraj napsal: Frogman bf1000rg Tak ty jsou parádní. Kde jsi sehnal? Hodně mě lákají. Bych prodal nějaké MT-G co mám. Díky
kolky87 Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června S minimodlivkou Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku 1
MartinJel Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Opět kancelářská fotka. Nikdy bych nevěřil, že si někdy pořídím MR-G. 1 1
Ford Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Byl to před devíti lety dárek a pamatuju si, že jsem tenkrát pokukoval i po těch stříbrných, líbí se mi taky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se