Mano1990 Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna před 45 minutami, ABCDE napsal: jedná se o vlastnoruční úpravu za pomoci bílého a černého spreje Mazec, tak to se ti fakt povedlo tohle 1
KuryrRozkose Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna boží, krásný, odolný, stylový, ale těžký jako blázen
chief Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna Tyhle Géčka nejsou žádný Béčka Dneska vyvětrána Emergency na hradě Křivoklát 3
kaktusář Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna každý den si ráno nasadím mechaniky, během dne mi začnou být těžké, zasteskne se mi po čísličkách, nevydržím to a nasadím tydlety a už jsem si zas tady na foru objednal ragemany, zatím teprv po třetí 1 1 1
... Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna V 22. 8. 2025 v 9:29, ABCDE napsal: jedná se o vlastnoruční úpravu za pomoci bílého a černého spreje Epesní tuning! Jaký druh barvy? Jak po čase drží, odolnost vůči otěru?
kaktusář Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna a jsou doma! a zejtra se de do lesa + maskáč, paráda... aneb rangeman po třetí, tentokrát negativní luxus 1
kaktusář Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna toto je moje skromná sbírčička géček... mám je rád všechny doufám , že rangemany už konečně zůstanou, ha ha 1
chief Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Sobotní prochajda na Zámku Červená Lhota Emergency color match 3 1
ABCDE Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září V 26. 8. 2025 v 22:36, ... napsal: Epesní tuning! Jaký druh barvy? Jak po čase drží, odolnost vůči otěru? barva ve spreji MOTIP. Odolnost zatím netuším
kaktusář Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září když je člověk dobře natočí ke slunci, tak i pěkně přečte čas ale když je natočí blbě, tak vidí jen temný stín
Kupa54 Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září před 36 minutami, kaktusář napsal: když je člověk dobře natočí ke slunci, tak i pěkně přečte čas ale když je natočí blbě, tak vidí jen temný stín Prosím tebe, přibalují k tomu i tank ?
kaktusář Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září před 2 hodinami, Kupa54 napsal: Prosím tebe, přibalují k tomu i tank ? zakoupil jsem je bohužel jen tak
Kupa54 Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září před 1 hodinou, kaktusář napsal: zakoupil jsem je bohužel jen tak Tak to tě ošidili. K těmto tank normálně dávají. 1
Krrtek Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září (upraveno) Géčka v lomu:-) Upraveno 3. září uživatelem Krrtek 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se