pavel1980 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 DW-9052 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvrdas Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 cervene byli nakonec moc extrem a tak putovali zpet, cerne mnohem lepsi, sic ozeleno radio a solar ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 (upraveno) Tak tentokrát s obrázek jakožto druhá a šestá ruka v této řadě tě musím pochválit Upraveno 27. ledna 2014 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 2x riseman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Dnes GW 5000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 G-2900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Dnes GW 5000 Velice hezký géčka, gratuluju :-) ...kdyby na mě nebyly moc malý, asi bych si je taky pořídil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Nejsem z nich tak nadšenej jak jsem si původně myslel. Hlavně bych si je přál v 5700 designu. Tlačítka jsou hůř ovladatelný než na 6500 a mají ještě pár dalších much. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvrdas Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Nejsem z nich tak nadšenej jak jsem si původně myslel. Hlavně bych si je přál v 5700 designu. Tlačítka jsou hůř ovladatelný než na 6500 a mají ještě pár dalších much. A jaké další mouchy máš na mysli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Třeba při timeru ukazují v okénku nastavený rozsah místo aktuálního času. Ale nejhorší je, že mají problém se chytit. Ale jen někdy. Tohle mě vlastně štve asi nejvíc. Někdy jo někdy ne. Víc ale ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 To s tím rozsahem timeru znám, taky jsem to na některých moderních géčkách měl - podle mě naprosto zbytečná informace. A to se špatným chytáním signálu by mě taky naštvalo - to bych čekal u těch nejlevnějších hodinek s rádiem, ale rozhodně ne u těchto prémiových géček. Prostě je vidět, že poměr cena/výkon bohužel neodpovídá...zlaté staré DW-5600C, které mají taky screwback a na nic si nehrají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 ...zlaté staré DW-5600C, které mají taky screwback a na nic si nehrají. 901 FOREVER ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 jsem spíš čtenář zdejšího fóra, ale zde jsou mé GW-800D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Ja dnes tieto (moje jedine G-cka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 GW-800D, no ty koky, to je tak, když to Casio dotáhlo na úroveň Timexu ( lakované plasty ). Smutný pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 CykloGéčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 (upraveno) Nejsou to čistokrevná "G"čka, ale protože mi dneska asi dvakrát spadly z ruky a kolo jim taky nevadí, dám foto s malým zpožděním sem... Casio DW290 Upraveno 3. dubna 2014 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Kam se na tyhle hodinky géčka hrabou - ty budou pořád stejné ještě za 20 let, zatímco géčka už budou dávno bez bezelu prosit o poslední ránu z milosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 tak jo, jedna čerstvá.koukám, že by potřebovaly trochu vypucovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se