Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Návštěvník Chilliluk

Nejsem z nich tak nadšenej jak jsem si původně myslel. Hlavně bych si je přál v 5700 designu. Tlačítka jsou hůř ovladatelný než na 6500 a mají ještě pár dalších much.

A jaké další mouchy máš na mysli?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Třeba při timeru ukazují v okénku nastavený rozsah místo aktuálního času. Ale nejhorší je, že mají problém se chytit. Ale jen někdy. Tohle mě vlastně štve asi nejvíc. Někdy jo někdy ne. Víc ale ne. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

To s tím rozsahem timeru znám, taky jsem to na některých moderních géčkách měl - podle mě naprosto zbytečná informace. A to se špatným chytáním signálu by mě taky naštvalo - to bych čekal u těch nejlevnějších hodinek s rádiem, ale rozhodně ne u těchto prémiových géček. Prostě je vidět, že poměr cena/výkon bohužel neodpovídá...zlaté staré DW-5600C, které mají taky screwback a na nic si nehrají. 

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Nejsou to čistokrevná "G"čka, ale protože mi dneska asi dvakrát spadly z ruky a kolo jim taky nevadí, dám foto s malým zpožděním sem... Casio DW290

post-5779-0-91455300-1396552567_thumb.jpg

Upraveno uživatelem FranaD
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Kam se na tyhle hodinky géčka hrabou - ty budou pořád stejné ještě za 20 let, zatímco géčka už budou dávno bez bezelu prosit o poslední ránu z milosti  :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...