spineshank Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 všechno né,pro mě jim chybí ručky...ale jinak jsou samo parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 ....aby nie, ved maju vsetko, co maju poriadne "šoky" mat ...snad už jenom ten safír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 ..no mal som aj tie rucickove 1100 ky a tie mali aj safir... A nebolo to ono, myslim tie rucky... Safir sa vzdy hodí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 ..no mal som aj tie rucickove 1100 ky a tie mali aj safir... A nebolo to ono, myslim tie rucky... Safir sa vzdy hodí . ... já měl GW A1000 (minerál) + dvoje GW A1100 (safír) a bylo to znát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 ..a v com? Ja som si toho ani nevsimol. Jasne, po case sa na minerale mozu vyskytnut nejake skriabance, ale pri digi mi zafir pride zbytocny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 ... no právě ty škrábance se vyskytly (GW A1000), ale přiznávám že jsem jim dával dost velkou čočku Rangeman + safír bylo myšleno s nadsázkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Hlasim novy prirastok... Po roku a pol som sa konecne dokopal ku kupe. Nechapem ,preco som tolko vahal. GW-9400-1ImageUploadedByTapatalk1415628594.034537.jpgGratuluji, nebudeš litovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Tak dneska light blue: x20141106_144131.jpgJe to, to co si myslím ??? :0/ :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 To záleží na tom co si myslíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 To záleží na tom co si myslíš. Tak jinak, co je to za číču ??? Nerad bych plácl nákou kktinu :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Kua to je lev ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) Kua to je lev ne?:0D Děkuji .... Jsem fakt rád , že v tom když tak nebudu sám Petře, nechtěl jsem vypadat jako p**o sám ...Přesně i tento druh často vyskytujícího se domácího mazlíka byl i můj odhad Tak uvidíme, co nám t2 řekne :0D Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 No my máme doma kočku, ryby a velké šneky ale tomu od t2 se nic z toho nepodobá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 šnek to nebude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) Nikdy neříkej nikdy :0Dasi už vím, komu si řeknu o kotě :0D A nebudu tu troškařit s nějakým Garfieldem ... Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Já to vrátím zpět do topicu ... dnes Rangemany Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Jojo je to lev. Ale s těma koťatama to nevidím tak snadno. Není můj ani u mě doma. Číčounek je ale moc roztomilej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 To mi povídej ... S tím by se chodilo hezky na procházky Nevím proč, ale už delší dobu o něčem takovém sním :0D Ale ... ale ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Nic ve zlým, ale poslední dvě strany dost off topic, pánové .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Červánky byly moc pěkné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se