426kahemi Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Tak ty máš modrý zub, tobě to může být jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 (upraveno) Tak dneska dorazily moje první géčka a digitálky vůbec. Po obědě jsem je zkusil synchronizovat s vysílačem, povedlo se mi to na balkoně na první pokus.Jsou lehké, pohodlné a doufám, že budou dlouho sloužit :-). Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. P.S: Velké díky Jirkovi a všem z helveti.cz! Upraveno 30. března 2020 uživatelem pepyczek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Ja som dnes nahodil GA110 ... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Tak dneska dorazily moje první géčka a digitálky vůbec. Po obědě jsem je zkusil synchronizovat s vysílačem, povedlo se mi to na balkoně na první pokus.Jsou lehké, pohodlné a doufám, že budou dlouho sloužit :-). gshock-min.jpg P.S: Velké díky Jirkovi a všem z helveti.cz!Priateľu, veľmi dobrý výber, tieto hodinky sú v podstate večné, a vydržia všetko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Tak dneska dorazily moje první géčka a digitálky vůbec. Po obědě jsem je zkusil synchronizovat s vysílačem, povedlo se mi to na balkoně na první pokus.Jsou lehké, pohodlné a doufám, že budou dlouho sloužit :-). gshock-min.jpg P.S: Velké díky Jirkovi a všem z helveti.cz! Gratuluju. Určitě budeš dlouho spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Díky, kolegové . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Dneska nejsme v terénu, stroje na měření jsou v servisu. A taky tam je pěkná zima, co to ku... má bejt, když je zejtra duben. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 (upraveno) Dnes vyvětrán první model Žabáka. Tedy DW-6300 1A - Frogman z roku 1993. Nerezový kladivo v gumě. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 31. března 2020 uživatelem jendazhor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Dnes som oprasil a vyvetral moje historicke DW-5900 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Dnes som oprasil a vyvetral moje historicke DW-5900Posim te, co ci k cemu jsou ty dve "kulicky" v krajich pouzdra? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Posim te, co ci k cemu jsou ty dve "kulicky" v krajich pouzdra? DikyNic, len taka dizajnova dekoracia :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 GA110 - ten kontrast oranzovych ruciciek a tmaveho pozadia je super. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Přiznávám se. Normálně jsem je dneska ukradnul dětem.Casio GMN-50G z řady G-Shock Mini, modul 4706, roky výroby se mi nějak nepodařilo dohledat. Dnes se objevují spíš, zřejmě novější, GMN-500.Jako jo, jsou malé, ale ana-digi s krásně čitelným dot-matrix displejem a 24hodinovým timerem? 5 budíků, světový čas, stopky (jen na 60 min), extra jasné bílé LED nasvícení, voděodolnost 10 ATM a navrch ještě úschovna dat chráněná heslem něco - pro tajnůstkářský caparty. A ty krásný kovový tlačítka...Být prcek, bych se z nich po... Ty dnešní děti už by braly něco s bluetooth, senzory a pokud možno wifi a internetem. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Toť nedávno som ich v čierno-bielej farebnej kombinácií videl na Instagrame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 DW 5900 v novej verzii. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Zaujímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 (upraveno) Slunicko je tady, leto se blizi, tak trochu odvaz neuskodi Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 8. dubna 2020 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Tieto hodinky sa tu vo viacerých farebných variantoch objavujú čoraz častejšie, ale zase je treba povedať, že sú veľmi pekné, páči sa mi ten dizajn ana-digi, ktorý aj ja rád v súčasnosti preferujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Vic info dam po case, ale prvni dojmy jsou skvele! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se