Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

před 58 minutami, jendazhor napsal:

Známý titan z roku 1996.
Mimochodem, nevíte někdo, proč měli tehdejší MR-G modely kolem dýnka ten tlustý plastový kroužek? 

To aby je mohli nosit i terminátoři a nepoškrábalo se dýnko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Chilliluk

To aby na nich pořád zůstalo něco na dvě věci a nebyly tak super, řekl bych. Prostě, aby, až ten plastový kroužek degraduje, se mohlo říct, že ačkoli nemají ten nesmyslný bezel, přece jen se jim rozpadlo zase něco jiného a byl to vrak.

Odkaz ke komentáři

Kluci, chci si koupit Géčka, jen nevím jestli přesně tyhle 5600, nebo 5610u, 5600 se mi líbí víc, jako hodinky jsou určitě lepší, bez příjmu přesnější, jednodušší, displej přehlednější, lepší font, bez tý řádky indikátorů dole, ale zase prý jsou 5610u nositelnější díky menšímu L2L a lepšímu dýnku. Navíc možnost evropského formátu data a taky ledka místo iluminatoru, který nemusím.  

Zajímá mě hlavně jestli je tedy zásadní rozdíl v nositelnosti na 20 cm zápěstí. A taky kontrast displeje. Jestli není jeden z modelu zásadně lepší.

Solár a multiband neberu vůbec jako výhodu, spíš nevyhodu, životnost baterie a přesnost 5600 je prý skvělá. A formát data bych přežil. Ale jestli jsou 5610 pohodlnější a nejsou hůř čitelné z různých úhlů, tak bych jim asi šanci dal. Jestli je mých 20 cm už dostatek, aby se rozdíl pouzdra neprojevil a neodstávaly, šel bych radši do 5600. 5610 mi prostě už totiž nepřijde jako hodinky, ale jako přijímač signálu a bez něj chodí dost nepřesně. Bydlím v přízemí okno mám skoro na sever, natočeno tak o 20 stupňů na západ a před oknem 1 rodinný domek a pak nic. Druhé okno na druhou stranu do bloku zahrad. Na západ a východ pokračují řadovky a cca po 100m činžáky o 3 patrech. Jak je to s příjmem ve volné přírodě? Abych nekoupil něco, co bude furt bez signálu a nebyl nasranej, že jsem mohl mít přesnější a jednodušší stroj. 

Dík Jirka

Odkaz ke komentáři

Já si myslím, že na Tvém zápěstí rozdíl v nositelnosti a pohodlí nebude, byť Ti samozřejmě mohou být některé z nich příjemnější - chce to zkusit, tam kde mají na krámu jedny mají většinou i druhé. To samé platí pro čitelnost. Já si vybral DW5600, jelikož se mi prostě víc líbily, nic víc v tom nebylo. To, že jsou jednodušší, pokládám taky za výhodu. Illuminator za mě super. Jdou mi lehoučce do plusu (přesně teď nevím, aplikaci s daty jsem zatím nepřetáhl ze starého telefonu). Baterku jsem měnil po pěti letech, ne že by displej byl už bledej, ale občas zmizel (po stisknutí kteréhokoliv tlačítka se zase rozsvítil - někde jsem si tu z toho dělal legraci, že mají asi spořič), poměrně často používám stopky, samozřejmě světlo, sem tam odpočítávání (mimochodem výborná věc, když jeden nafasuje třeba antibiotika, které bere pravidelně po x hodinách a třeba při vaření). Jsou prostě taková klasika 🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...