Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

@Kristian.nov Pěkná fotka. Btw ad tak ochranná klec - jednu mám na 5610, potřebuju ještě na 5000. Koukal jsem ale,  že např. na 5600 je jiná, což mě zmátlo, ale na 5000 bude asi stejná jako na 5610?

Jo a snad mě náčelník nevykostí, ale kdyby měl někdo 1 ks navíc (na ty 5000), tak pls SZ. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 53 minutami, warann napsal:

@Kristian.nov Pěkná fotka. Btw ad tak ochranná klec - jednu mám na 5610, potřebuju ještě na 5000. Koukal jsem ale,  že např. na 5600 je jiná, což mě zmátlo, ale na 5000 bude asi stejná jako na 5610?

Jo a snad mě náčelník nevykostí, ale kdyby měl někdo 1 ks navíc (na ty 5000), tak pls SZ. Díky.

Já tu klec objednával na Alíku a vybral jsem jednu pro 5600 a jednu pro 5610 ale přišly dvě totožný, každá v pytlíčku s informací, že je jak na 5600 tak na 5610. Já myslím, že na 5000 by měla pasovat taky, zásadní rozdíly v rozměrech tam nejsou a zapasuje se ze strany za výstupky, takže šroubovací dýnko by na to nemělo mít vliv.

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, geometr napsal:

👍 a barevně laděj s koncem topůrka 🙂

Přesně 😉 Fiskars MX 17... Ta štípe sama 😃

před 4 hodinami, warann napsal:

Tak to jde, resp. sedi na oboje. Jen kdyz jsem to vracel na ty 5610, tak jsem to z tech 5000 dostaval dost blbe. Spie to vypadalo, ze je svliknu z pouzdra 😁

IMG_9525.jpeg

IMG_9528.jpeg

Tak paráda 👍

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...