Variant86 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Alespoň ta Sigma je fakt Japonka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jira78 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna On 1/18/2025 at 8:39 AM, Ondraj said: S první generací mám jen jeden problém. Mám zápěstí 22 cm a spona mi vychází na kraj, což nesnáším. Takže to u hodinek řeším tak, že pásek otočím a pak to vychází na střed. Jenže u 1. gen to nejde, pásek je pro každou stranu jiný. Další už nevýhoda je oproti 2 a 3 hůře čitelný displej. Jinak mám na 1. gen třeba náhradní kabátek a vnitřní kroužek za pár kaček a hodinky jsou asi nezničitelné, ten plast vydrží snad vše. 2. gen nosím hodně a překvapilo mě, jak je časté nošení na nich taky málo vidět, ale na 2 a 3 si člověk za rozumné peníze už nic nevymění. Mazec A ja myslel, ze tak velkou ruku ma jen Godzilla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna No, velké hodinky a přesto je díky tomu problém je pohodlně nosit na větší ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Frogman MR-G 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 8 hours ago, Ondraj said: Frogman MR-G TWL Top of the Line! Frogman delal vzdycky delsi pasky vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Dokonce zbyly ještě i články, takže i na medvědí tlapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Pořád stejně... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TauCeti Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Chtěl jsem zkusit MIP displej. Za mě tedy displej, tělo, řemen, rozměry, design – všechno dobrý. Uživatelské rozhranní, ovládání – tragické. To už je jednodušší a intuitivnější oládání a menu na "chytrých" čínských hodinkách za tisícovku. Doporučil bych snad jedině pro nějakého sportovce, který ocení funkce timeru při nějakém intervalovém tréninku a ještě bude vše nastavovat přes mobil v aplikaci. Ale to už skoro může rovnou používat jen mobil. Casio, dejte mi funkce a ovládání z běžných géček do tohohle těla a s tímhle displejem. A pro hračičky to samé s funkcemi z modelu G-7800. A pro nadšence ještě přihoďte solár a rádio. Ale tohle ovládání a menu prosím ne, to raději ovládání z 10-15 let starých modelů. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Furt teď tyto, nemůžu se jich zbavit. (A sehnal jsem negativní 6900 s bold čísly na konverzi, snad se k tomu brzy dostanu). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna S dětma na zahradě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Trochu minimalističtější MTG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Emergency vycházkovka Kdepa.. to asi je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TauCeti Odesláno neděle v 09:19 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 09:19 před 20 hodinami, Variant86 napsal: Furt teď tyto, nemůžu se jich zbavit. (A sehnal jsem negativní 6900 s bold čísly na konverzi, snad se k tomu brzy dostanu). Parádny kontrast… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno neděle v 11:35 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:35 Tak po delší době zase Gecka. A jsou supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptrksvbd Odesláno neděle v 11:54 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:54 CasiOak a Outlander.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno neděle v 13:18 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 13:18 Bílá a třpytivá a negativní panel... Tyhle přijdou předělat z gruntu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se